-Στο ινΤερνετ-
για τρανσλαπ 6,5
![]()
-Στο ινΤερνετ-
για τρανσλαπ 6,5
![]()
Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 11/08/2016 στις 20:04.
ανανήψαντας
τώρα εσύ κάνεις διαφήμιση στον Ιταλό πρώην αγωνιζόμενο με άφρικα και μπέτα και δεν συμμαζεύεται;;; σόρι μαν, αλλά θα εξαφανιστεί αμέσως μόλις βρεθεί υπεύθυνος για τον τομέα.
Nαι, ολοι τα βουνα και τα rally raid οργωνουν με το TA650...
Ρε, θα μας τρελανει ο Ιταλος, που μου εβγαλε και "carina rally" για τη μαουνα!!!
Αμα ειχε μυαλο επιχειρηματικο, για το Τρανσαλπ θα εβγαζε ποτηροθηκες για τον καφε και σελα με πλατη για να αραζεις. Θα κανανε παταγο!!!
Για Africa εχει ωραια πραγματακια ομως!!
Τελευταία τροποποίηση από Bob_o_mastoras; 11/08/2016 στις 21:11.
MADE IN JAPAN 日本製
Με το μπαρδόν αλλά είναι ο μόνος που έχει μεγάλο ρεζεΡβουάρ για ΤΑ....
Λέω...
ανανήψαντας
και για αυτό το πόσταρα....
Ούτε μέτοχος είναι, ούτε τον ξέρω τον άνθρωπα κι αν ενοχλεί ας το φάει η μαρμάγκα
σιγά μη ντα χαλάσουμε κι όλας ...
υγ
όλο το βράδυ έψαχνα να βρω ντεπίζιτο μεγάλο και είπα ότι μπορεί να χρειάζεται κι άλλος
ανανήψαντας
για το ΤΑ σου;
Ωραίος ο μποάνος
Πριν 3-4 χρόνια μου έδινε ένας φίλος ένα τρανσαλπ 400 με μοτέρ από το 600 τσάμπα και ειχα ψηθεί να το πάρω και να το κάνω έτσι.
Βέβαια το μηχανάκι ειχε περάσει τα πανδεινα και ειχε σοβαρες ζημιές και ελείψεις που τελικά κατέλειξε σε σκραπατζίδικο.
Ακόμα μου έχει μείνει η κάψα.
Περιμένουμε φωτορομάντζο!
- Triumph Daytona 675 (Track Bike)
- Ducati Multistrada 1200s
- IMR Corse 190RR
φωτορομάντζο από τι; ΧΤ και TDM έχει ο φαρμακοτρίφτης.
αυτήν που θα υποβάλλεις το 17; μόνο ο τσακ νόρις την έχει ήδη δει.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!!!!!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ!!!!!!!
Ανταλασω Transalp 650 πενα με ενα ΧΤ600 συν ενα TDM 900 (κατα προτιμηση μπλε) (και 2 κουτια nexium 20αρια των 28) σε αναλογα αριστη κατασταση χωρις διαφορα απο μερους μου!!!
![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Ζβου διότι προσεβλήθη ο op.
Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 11/08/2016 στις 19:11.
MADE IN JAPAN 日本製
Λοιπον, επειδη ειμαι μεγαλος γατος μανατζερ, θα σου πω εγω τι θα κανεις...
Θα πουλησεις το TDM 3 χιλιαρικα. Θα βαλεις αλλα δυο και θα αγορασεις καποιο moto guzzi που σου αρεσει μεχρι τα 5 χιλιαρικα.
Φυσικα θα θελεις και ενα μεταφορικο μεσο για καθε μερα ωστε να μην ταλαιπωρειται το guzzi με τις πεζες και δυσκολες καθημερινες μετακινησεις και να ειναι παντα ετοιμο για βολτα και 36ωρα..
Και επειδη το guzzi εχει μεγαλυτερα εξοδα συντηρησης απο το ταπεινο πλην τιμιο tdm θα πρεπει απο καπου να κοψεις, οποτε θα ανταλαξεις το ΧΤ με το KazeR μου για να κινεισαι καθε μερα οικονομικα και χωρις πολλα τελη, ασφαλειες και βενζινες!!
MADE IN JAPAN 日本製
Μονα τους να τα βαλεις τα αξεσουαρ .....
Ποιο γρηγορα πανε απο τα μηχανακια.......
Ελεος...Ποιος θα δωσει για τρανσλπ κλπ.... λεφτα για πραγματα που αξιζουν ποιο πολυ και απο ενα 690..???