Δεν ξερω αν ειναι μουφα αλλα το βαζω και αν καποιος την εχει κανει ,η γνωριζει κατι απο πρωτο χερι ,ας μας ενημερωσει.
http://www.aplo24.gr/
Αν θεωρηθει διαφημιση εννοειται....την αγουσα.
Δεν ξερω αν ειναι μουφα αλλα το βαζω και αν καποιος την εχει κανει ,η γνωριζει κατι απο πρωτο χερι ,ας μας ενημερωσει.
http://www.aplo24.gr/
Αν θεωρηθει διαφημιση εννοειται....την αγουσα.
Στο λινκ με τις υπηρεσίες γράφει :
<<Και πιο συγκεκριμένα...
• ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ: Έχετε άμεσα όλες τις παροχές οδικής βοήθειας. Πληρώνετε 35€ στον συνεργάτη οδηγό και παραλαμβάνετε 6μηνο συμβόλαιο που ξεκινάει απο εκείνη τη στιγμή. Ή αν θέλετε 55€ ετήσιο. Έτσι έχετε επιπλέον όφελος (χρήματα/μέρες), σε σχέση με ένα αντίστοιχο προ-πληρωμένο συμβόλαιο. >>
άρα (υποθέτω ) ότι πρέπει να πληρώσεις και έξτρα χρήματα εκτός από το δεκαπεντάρι
αν θυμαμαι καλα γυρω στο 20φραγκο δινω το εξαμηνο για οδικη στην ασφαλεια μου..
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Εγω δινω 10ε παραπανω στην ασφαλεια το 6μηνο για οδικη,η μονη μ@@@κια είναι ότι δεν βαζει κανω από 250cc καλυψη.
Τι εταιρεία είναι αυτή πάλι ?
Πως ξεφυτρώνουν έτσι ρε σεις , σαν μανιτάρια ... αναρωτιέμαι ποιος την έχει και με τι δίκτυο θα εξυπηρετεί .
Αυτό που προσφέρει πάντως μόνο οδική δεν είναι .
Να μείνεις δλδ και να έρθει εκεί ο συνεργάτης που θα τον πληρώσεις .
Είναι στάνταρ το ποσό που θα πληρώσεις είτε μείνεις στην Αθήνα είτε στα σύνορα ?
Αμφιβάλλω ....
Οδικές στην Ελλάδα , καλές και σοβαρές πλέον ( όσο μπορούν να χαρακτηριστούν έτσι ) λίγες έμειναν .
Η interamerican από τη μία με σοβαρό δίκτυο συνεργατών ,
και ακολουθεί η mondial κατά τη γνώμη μου .
Τώρα οι υπόλοιπες , κάτι hellas service , κάτι elpa , eurosos κάτι Ιντερσαλονικα , κτλ .... καλύτερα μακρυά και αγαπημένοι .
Εναλλακτικά για όσους βγαίνουν εξωτερικό ADAC , με 85 € το χρόνο που ασφαλίζει τον οδηγό και όχι το όχημα .![]()
Υπάρχει ένα θέμα νομίζω σχετικό με adac , μπες και γράψε μας εκεί την εμπειρία σου να ξέρουμε τι και πως έγινε .![]()
Υπαρχει και καλυψη απο ΕΛΠΑ με 20 ευρω το εξαμηνο.Η οποια ειναι ανεξαρτητη απο το ασφαλιστηριο συμβολαιο.Οσο εχει να κανει με το αν εξυπηρετει σωστα,απο προσωπικη εμπειρια δεν με εχει κρεμασει ποτε.
Here I am,on the road again.......
Μόνο σε μένα μου φαίνεται οτι πουλάει απλά αέρα για τα 15€ που ζητάει ή και σείς το βλέπετε???
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Χθες εκλεισα 49ευρω Suzuki Assistance.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!