Καλησπέρα και απο εμένα!
Εχω ενα ΧΤ 660Χ του 07'(3 χρονια το εχω) σε τελεια κατάσταση και με ομορφιά που δεν υπάρχει σε αλλο, οποτε υπολογιζω απο οτι βλεπω και στο car να φυγει γυρω στα 3300.
Πηγα πατρα-αθηνα με το ΧΤ φοβουμενος οτι θα ειναι κουραστικο , αντιθετως απολαυσα το ταξιδι και δεν πιαστηκα πουθενα αλαζοντας στασεις σωματος που και που και με μια σταση στο κιατο, ωστοσο με τον καινουριο δρομο να πηγαινω με 130 ηταν ενοχλητικο γιατι ηξερα οτι αν ειχα ενα αλλο μηχανακι θα ειχα φτασει και παλι με ασφαλεια μιση ωρα νωριτερα.
Στα μελοντικά τωρα... Σκεφτομαι για αγορα fazer 600 s2 08, tdm 900 07-08.
Δεν εχω οδηγησει καποιο και δεν με φοβηζει καθολου το αν ειναι ευκολο η οχι καποιο μεσα στη πολη γιατι εχω εμπειρια μοτοκρος και απο διαφορα μηχανακια γενικα οπως και του αδερφου μου το ADV 990 που εχω κανει και 80-100 χλμ ταξιδακια. Δεν ειμαι γκρινιαρης πιστευω οτι γενικα ειμαι σχετικα καλος και προσεκτικος οδηγος οποτε δεν με νοιαζει το μεσα στη πολη το ADV990 , tuono 1000,tdm 850 φιλου μου φαινονται ωραια στη πολη.
Τωρα το θεμα μου ειναι οτι ειμαι 1,89μ και το fz ισως κουραζει στο ταξιδι επισης βλεπω και ακουω οτι ταξιδι για δευτερο ατομο πισω το FZ6 ειναι ταλαιπωρια μεγαλη και γενικα εχω σκοπο να ταξιδευω και με δευτερο ατομο πισω λιγο πολυ, εξισου και η νεα αγορα(τα ταξιδια γενικα).
θα πηγαινα κατευθειαν στο tdm αλλα δεν θελω παλι μηχανακι χωρις upside down εχει φτασει σε σημειο να με τσαντιζει μεχρι και στο ΧΤ που θεωρειτε και βολικο λογο οτι ειναι μηχανακι πολης!
μπορω να διαθεσω μεχρι 3800-4000 ευρω αναλογα ποσο θα πουληθει και το ΧΤ οποτε να βαλω upside down μπροστα για το tdm δεν αποτελει επιλογη.
Ξερω πανω κατω σε τι διαφερουν οι ερωτησεις μου ειναι, αποτελει προβλημα το υψος μου για το FAZER? μπορω να του βαλω αλλο καθισμα και να βολευτει λιγο ο πισω?
Η απλα να φαω το πακετο του upside down στη μαπα που δεν εχω ιδεα γιατι το κανουν αυτο οι ιαπωνες σε καποια μηχανακι?
Σκεφτηκα και το Vstrom 650 αλλα το υστερογραφο 2 ειναι ο λογος που δεν το παιρνω και αυτα τα 65 αλογα.
Y.Γ. αν εχετε κατι αλλο να προτεινετε, ελευθερα
Υ.Γ.2 κλεινω τα 23 τον Οκτωβρη