Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 36

Θέμα: Λίστα απόρριψης

Λίστα απόρριψης

... είναι ελληνιστί το "ignore list" ?

Βάζω εκεί ένα μέλος και είναι σαν να τον γράφω στα παλαιότερα των υποδημάτων μου, δλδ σε ένα thread θα εμφανίζονται τα ποστ από όλα τα άλλα μέλη πλην των δικών του?

Όταν τον καταχωρήσω στην ωραία αυτή περιοχή, εκείνος το γνωρίζει (έχει κάποια ειδοποίηση πχ)?

Άμα στο μέλλον γίνω καλός άνθρωπος και πω δε βαριέσαι, βγάλτον απο τη λίστα, βγαίνει ε?

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από road spirit Προβολή μηνύματος
    .....
    Άμα στο μέλλον γίνω καλός άνθρωπος και πω δε βαριέσαι, βγάλτον απο τη λίστα, βγαίνει ε?
    δε παίζει να αλλάξει ποτέ. είναι αθεράπευτος

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Δεν θα πρεπει ομως να μην βλεπει ουτε αυτος τα δικα σου;

Αρα μιλαμε για το ελληνικο block, μην μας μπερδευεις με ξενους ορους!

Υπαρχει τετοιο πραμμα στο μοτο.τζιαρ ?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    δε παίζει να αλλάξει ποτέ. είναι αθεράπευτος
    που καρφώθηκα ρε διάολε?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Δεν θα πρεπει ομως να μην βλεπει ουτε αυτος τα δικα σου;

Αρα μιλαμε για το ελληνικο block, μην μας μπερδευεις με ξενους ορους!

Υπαρχει τετοιο πραμμα στο μοτο.τζιαρ ?
    Υπάρχει, αν πας στο προφίλ κάποιου μέλους, είναι στις επιλογές (αριστερά). Δεν ξέρω αν είναι block, για αυτό ρωτάω. Λογικά είναι όπως το περιγράφω αλλά ας μας απαντήσει ο mcgyver.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Αρα μιλαμε για το ελληνικο block
    Το πες Έλληνικότατα
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Κάπου υπάρχει αυτό που λέει ο road_spirit, κάπου το έχει πάρει το μάτι μου. Αν μου επιτρέπεις όμως καθαρά φιλολογικά ρωτάω, από τη στιγμή που επιθυμείς να μη βλέπεις τα γραφόμενα κάποιου γιατί για το δικό σου σεβαστό λόγο χαλιέσαι, γιατί να σε ενδιαφέρει εάν αυτός που θέλεις να αποκλείσεις το γνωρίζει; Φαντάζομαι πάντως πως δεν θα ειδοποιείται ο άλλος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Κάπου υπάρχει αυτό που λέει ο road_spirit, κάπου το έχει πάρει το μάτι μου. Αν μου επιτρέπεις όμως καθαρά φιλολογικά ρωτάω, από τη στιγμή που επιθυμείς να μη βλέπεις τα γραφόμενα κάποιου γιατί για το δικό σου σεβαστό λόγο χαλιέσαι, γιατί να σε ενδιαφέρει εάν αυτός που θέλεις να αποκλείσεις το γνωρίζει; Φαντάζομαι πάντως πως δεν θα ειδοποιείται ο άλλος.
    Φαντάσου να γράφω μπούρδες σε όποιο θρεντ βρεθώ και σταθώ και να εκνευρίζω κόσμο τα μάλα. Θα μπορούσαν οι υπόλοιποι να μη μπαίνουν στο κόπο να μου απαντούν, ποτέ, πας και το πάρω χαμπάρι ότι είμαι ηλίθιος. Αλλά συνήθως αυτό δεν συμβαίνει. Πάντα υπάρχουν κάποιοι (πολλοί) που θα μπουν στην διαδικασία να απαντήσουν και να ταήσουν το τρολ/ τον ξερόλλα / τον ντιπ βλαμμένο.

Αν αρχίζουν και με βάζουν σε ingore list ο ένας μετά τον άλλο, και εγώ το βλέπω αυτό κάπως, μπορεί και να το σκεφτώ. Μαμά, γιατί δεν με παίζουν? ε?

Ναι αλλα ο αλλος θα μπορει να βλεπει τα δικα σου γραφομενα;
    Αν ναι, τοτε εφοσον δεν ξερει οτι ειναι στη μαυρη λιστα σου ισως καποια στιγμη σου απαντησει σε ενα ποστ που εκανες αλλα εσυ δεν θα μπορεις να το δεις.
    μπαχαλον

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Φαντάσου να γράφω μπούρδες σε όποιο θρεντ βρεθώ και σταθώ και να εκνευρίζω κόσμο τα μάλα. Θα μπορούσαν οι υπόλοιποι να μη μπαίνουν στο κόπο να μου απαντούν, ποτέ, πας και το πάρω χαμπάρι ότι είμαι ηλίθιος. Αλλά συνήθως αυτό δεν συμβαίνει. Πάντα υπάρχουν κάποιοι (πολλοί) που θα μπουν στην διαδικασία να απαντήσουν και να ταήσουν το τρολ/ τον ξερόλλα / τον ντιπ βλαμμένο.

Αν αρχίζουν και με βάζουν σε ingore list ο ένας μετά τον άλλο, και εγώ το βλέπω αυτό κάπως, μπορεί και να το σκεφτώ. Μαμά, γιατί δεν με παίζουν? ε?

+1 Πολλές φορές ξεκινάει thread για να πάρει έστω ένας μια απάντηση σε αυτό που ζητάει και μόνο απαντήσεις για το ζήτημα του δε παίρνει
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    +1 Πολλές φορές ξεκινάει thread για να πάρει έστω ένας μια απάντηση σε αυτό που ζητάει και μόνο απαντήσεις για το ζήτημα του δε παίρνει
    Ε μη το λες, υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT

Λογικότατο επιχείρημα και σωστή η σκέψη σου!!!

Βάζω εκεί ένα μέλος και είναι σαν να τον γράφω στα παλαιότερα των υποδημάτων μου, δλδ σε ένα thread θα εμφανίζονται τα ποστ από όλα τα άλλα μέλη πλην των δικών του?

Όταν τον καταχωρήσω στην ωραία αυτή περιοχή, εκείνος το γνωρίζει (έχει κάποια ειδοποίηση πχ)?

vevea kai me to na to grapseis edw anti na steileis pm ston Mc einai mia wraia "Froydiki" proseggisi kai enimerwsi....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Ναι.

Περίπου.
    Στο thread θα εμφανίζεται ένα box που λέει "Το μήνυμα δεν εμφανίζεται επειδή ο/η Χ είναι στη λίστα απόρριψης.".
    Αν θέλεις μπορείς να ανοίξεις το box για να δεις το post.

Επίσης, αν κάποιος στο ignore list γίνει quote από κάποιον άλλο θα εμφανίζεται κανονικά.

Όχι.

Ναι.
    Απλά αν σου έχει στείλει π.μ. όσο τον/την έχεις στη λίστα απόρριψης δε θα το δεις ποτέ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    thanks Tom
    Anytime m8.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 173
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2023, 08:53
  2. Η λίστα της ήττας των τεχνολογικών δεδομένων.
    από bonepeeler στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2005, 08:47
  3. Νεα λιστα "thecrims"
    από gollum στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2005, 17:15
  4. Ανοιγει Η Λιστα Κρατησεων Για Το Mugello Motogp 2005
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2005, 08:31

Κανόνες δημοσιεύσεων