O 888 ξαναχτυπα
https://www.facebook.com/nikolas.lao..._comment_reply
O 888 ξαναχτυπα
https://www.facebook.com/nikolas.lao..._comment_reply
Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....
Καλα ουτε εγω τους παω τους βλαμμενους ποδηλατες,αλλα να μην λεμε οτι θελουμε......
Φαινεται καθαρα οτι ποδηλατης ειναι στο ρευμα του και κανει την κινηση να αλλαξει λωριδα μετα την διασταυρωση οπου οι λωριδες απο 2 γινονται 3 και να ερθει δεξια.
Ο νταλικιερης κινειτε ξεκαθαρα σε χωρο μη οριοθετημενο και προσπερνα και απο δεξια .......
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Γιεπ. Αν όλα τα οχήματα (στο βίντεο) κινούνται κανονικά σε αυτοκινητόδρομο, τότε φταίει ο νταλικέρης. Αλλά δε νομίζω ότι τα ποδήλατα επιτρέπονται εκεί. Χωρίς να λαμβάνω καν υπόψη την παντελή έλλειψη καθρεπτών και ελέγχου πριν την αλλαγή λωρίδας.
Life begins at 45°.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Αν δεν ενδιαφερει τον ιδιο η σωματικη του ακεραιοτητα,θα νοιαξει τον νταλικερη;;
Το θεμα ειναι ποιος χανει στο τελος..
Ναι, αυτό το βγάζω-το-χέρι-και-αλλάζω-πορεία-αργά-και-χαλαρά-χωρίς-να-ελέγξω-με-την-ελπίδα-να-μην-έρχεται-κάποιος-με-+50-από-πίσω το βλέπω συχνά και από μοτοσυκλετιστές και απορώ.
Από την άλλη, είμαι θερμός υποστηρικτής του Δαρβίνου.
Life begins at 45°.
Και λέω και εγώ, κατι έκανε ο Θεόφιλος πάλι...;
Αν δεν κανω λαθος,δεν επιτρεπετε να κυκλοφορουνε ποδηλατα χωρις ειδικη συνοδεια, σε δρομους ταχειας κυκλοφοριας και απ οτι βλεπω αυτος ειναι ταχειας.
Περα απο αυτο ,δεν σταματησε κανενα αυτοκινητο η δεν ειδα καλα?
Νομίζω οτι για να κινούνται σε εθνική οδό (και οχι μόνο) πρέπει να κινούνται με συνοδεία οχήματος το οποίο έχει ηχοφωτεινα σήματα (αλαρμ)κατα την κίνηση και συνοδεύει τους ποδηλάτες.
Μετά όσον αφορά καθεαυτό το βίντεο.
Στην αρχή φαίνεται οτι παει πάνω στην γραμμή του (άκρη δεξιά)
Αλλά ανοίγοντας ο δρόμος στην διασταύρωση συνεχίζει να κινείται ευθεία. Χωρίς να πηγαίνει όσο δεξιά του ορίζει το ρεύμα που θέλει να κινηθεί.
Αν όμως είχε πάει ποιό δεξιά θα τον είχε πάρει απο κάτω.
Έπρεπε να γυρίσουν πίσω να κοιτάξουν αν έρχεται κανείς νομίζω.
Το οτι έβγαλε χέρι δεν σημαίνει οτι στριβω η αλλαζω ρεύμα και κατεύθυνση.
Όπως με το φλας.
Το αναβουμε νωρίτερα για να ενημερώσουμε τους αλλους οδηγούς (χρήστες της οδού)
Οτι έχουμε την πρόθεση να αλλάξουμε ρεύμα, να προσπεράσουμε η κατεύθυνση.
Το φλας δεν σου δίνει προτεραιότητα ,είναι για να ενημερώνει τους άλλους οκ.
Ο νταλικερης δεν ξέρω αν και κατά πόσο παει με το όριο ταχύτητας ,αλλά μάλλον τραβιέται ποιο δεξιά για να αποφύγει την πομπή με τα ποδήλατα και επιστρέφει στο ρεύμα τού.
98% ο νταλικιερης ειναι ζαντα απο το μεθυσι....
περι προκαταλειψεων γενικως
Ban 'em all