Που είστε παλικάρια μου??? Λοιπόν, προτείνω να βρεθούμε την Παρασκευή 04/11/2005 στην Καμάρα στις 18:00 για να πάμε για κανά καφέ. Έχω να σας πω ενδιαφέρουσα νέα από το τελευταίο μου ταξίδι.
![]()
![]()
![]()
Που είστε παλικάρια μου??? Λοιπόν, προτείνω να βρεθούμε την Παρασκευή 04/11/2005 στην Καμάρα στις 18:00 για να πάμε για κανά καφέ. Έχω να σας πω ενδιαφέρουσα νέα από το τελευταίο μου ταξίδι.
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Ρε Χάροντα, έχεις μετρήσει πόσες φορές αναγγέλθηκε συνάντηση και πόσες από αυτές έγινε ???
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
Ρε Χάροντα, έχεις μετρήσει πόσες φορές αναγγέλθηκε συνάντηση και πόσες από αυτές έγινε ???
![]()
![]()
![]()
Φίλε OldMan, όποτε καλώ τα παλουκάρια μας πάντα έρχονται. Θα το δεις. Ο μόνος που μας αποφεύγει τελείως είσαι εσύ!!! Γιατί βρε??? Κάνουμε τακτικά μπάνιο!!!
![]()
Μέσα.....
Angels για πες για το περιστατικο στις κ. Μαρίας .......... να ΑΚΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ εδω μέσα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
Μέσα.....
Angels για πες για το περιστατικο στις κ. Μαρίας .......... να ΑΚΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ εδω μέσα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η πρώτη συμμετοχή και έρχονται και οι άλλοι.
Τι να πρωτοπώ για εκείνη την μέρα!!! Για τα υπέροχα φαγητά, για τις κοπέλες που ήθελαν να τις κάνουμε βόλτες και μας κερνούσαν κρασάκι (λέμε και καμιά μαλακία), για το υπέροχο τοπίο, και πάνω από όλα για την υπέροχη παρέα!!!
![]()
Μέσα φυσικά!![]()
Η συνάντηση εκτός των άλλων αποσκοπεί σε εύρεση νέας τοποθεσίας για εξόρμηση..
![]()
You Shoot Me In A Dream,You Better Wake Up And Apologize
Κανονίστε, γιατί όποτε μαζεύονται πάνω από 7-8 άτομα στην Καμάρα, τους την πέφτουνε τα Μ.Α.Τ. !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
προτείνω να βρεθούμε την Παρασκευή 04/11/2005 στην Καμάρα
(Τουλάχιστον έτσι γινόταν παλιότερα...)
![]()
![]()
![]()
Παλιότερα, τώρα όμως πηγαίνουμε μεταφιεσμένοι!!! Φοράμε τα καλσόν στα πόδια μας και όχι στο κεφάλι μας!!! Βρε θα έρθεις καμιά φορά και εσύ να σε γνωρίσουμε από κοντά??? Μόνο λόγια ακούμε για σένα!!! Και είδες πως η παρέα μας μεγαλώνει σιγά σιγά???Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Κανονίστε, γιατί όποτε μαζεύονται πάνω από 7-8 άτομα στην Καμάρα, τους την πέφτουνε τα Μ.Α.Τ. !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε κουφαλίτσες περάσατε απο εδω ,και το εμαθα αμεσως οτι ηρθατε ,την ωρα ακομα που βγαζατε τα μπουφαν σας στο παρκο,αλλα εκει που ημουν ηταν αδυνατον να ερθωνα σας δω.Γαμωτο ηταν να ερθει εκεινη την ημερα και ο siokata αλλα ηταν πολυ δυσκολη μερα .![]()
Πηγατε και στον αγιο αθανασιο στην κυρα μαρια ειδαακομα λεει στον κόσμο για ενα ομορφοπαιδο που ετρωγε τα πάντα
![]()
μαλλον ο zan ητανε
![]()
![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
Βρε θα έρθεις καμιά φορά και εσύ να σε γνωρίσουμε από κοντά??? Μόνο λόγια ακούμε για σένα!!!:rotflmao:
![]()
τοτε ειναι που θα ερθουν και τα κομμαντα![]()
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
ρε κουφαλίτσες περάσατε απο εδω ,και το εμαθα αμεσως οτι ηρθατε ,την ωρα ακομα που βγαζατε τα μπουφαν σας στο παρκο,αλλα εκει που ημουν ηταν αδυνατον να ερθωνα σας δω.Γαμωτο ηταν να ερθει εκεινη την ημερα και ο siokata αλλα ηταν πολυ δυσκολη μερα .![]()
Πηγατε και στον αγιο αθανασιο στην κυρα μαρια ειδαακομα λεει στον κόσμο για ενα ομορφοπαιδο που ετρωγε τα πάντα
![]()
μαλλον ο zan ητανε
![]()
![]()
Γεια σου πατρίδα. Φίλτατε όταν περάσαμε από τα μέρη σου, σπάσαμε τα τηλέφωνα για να σε βρούμε αλλά συνέχεια μας έλεγε πως έχεις κλειστό το κινητό!!! Φανταστήκαμε πως θα είσαι πάνω στα βουνά και έτσι αρχίσαμε να σε ψάχνουμε στο Καϊμακτσαλάν!!! Και ψάξε ψάξε βρήκαμε την ταβέρνα της καρα Μαρίας!!!
Που είσαι βρε φίλε??? Θα έρθεις στην συνάντησή μας??? Το Cagiva το έφτιαξες???
![]()
ασε ρε κώτσο !Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
Γεια σου πατρίδα. Φίλτατε όταν περάσαμε από τα μέρη σου, σπάσαμε τα τηλέφωνα για να σε βρούμε αλλά συνέχεια μας έλεγε πως έχεις κλειστό το κινητό!!! Φανταστήκαμε πως θα είσαι πάνω στα βουνά και έτσι αρχίσαμε να σε ψάχνουμε στο Καϊμακτσαλάν!!! Και ψάξε ψάξε βρήκαμε την ταβέρνα της καρα Μαρίας!!!
Που είσαι βρε φίλε??? Θα έρθεις στην συνάντησή μας??? Το Cagiva το έφτιαξες???
![]()
ποια βουνα και λάγκάδια?
![]()
ειχα κατι τρεχαματα και δεκαπέντε μερες δεν εχω κατσει .την ημερα που ηρθατε ημουν στην κλινικη γιαυτο το ειχα κλειστό...αλλα τα αλάνια μου το σφυριξανε οτι σκασατε μυτη !:a13:
Με το cagiva ουτε ασχολήθηκα.![]()
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Κανονίστε, γιατί όποτε μαζεύονται πάνω από 7-8 άτομα στην Καμάρα, τους την πέφτουνε τα Μ.Α.Τ. !!!
![]()
![]()
![]()
ε και ;; Εμαθα οτι είσαι θηρίο και αφου είμαι "θηρίο" :a13: και εγώ τι είναι για μας μια κλούβα με ΜΑΤαδες;
Αρχικά δημιουργήθηκε από nemethon
ε και ;; Εμαθα οτι είσαι θηρίο και αφου είμαι "θηρίο" :a13: και εγώ τι είναι για μας μια κλούβα με ΜΑΤαδες;![]()
![]()
![]()
Ρε σεις, το topic ονομάζεται "Συναντήσεις - Βόλτες" και όχι "Συμπλοκές - Αυτόφωρα" !!!
.
.
.
.
.
.
.
Γ@μωτ... την τρέλλα μου, "βράζει" το αίμα αυτών των νέων παιδιών ...
:rotflmao::rotflmao:
Είχανε τίποτε "εκκρεμότητες" με παραγγελίες ??Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
...αλλα τα αλάνια μου το σφυριξανε οτι σκασατε μυτη !:a13:
Υ.Γ.
Μάγκες, μην διανοηθείτε να περάσετε από την ευρύτερη εκλογική περιφέρεια της Έδεσσας ΧΩΡΙΣ αυτοκόλλητο του moto.gr, γιατί θα δείτε τα μηχανάκια σας να ποστάρουν στις αγγελίες του Dodok !!!
(Σιβαρά μιλάω !!!)