Μη βγούνε τώρα οι γνωστοί άγνωστοι με τα τετριμμένα ο αναβάτης με τα μεγάλα καρύδια μπλα μπλα μπλα...
Πλάκα κάνω ε ...
Δεν ξέρω αν πλάγιασε και άλλο, αλλά το να βγάλεις (γιατί την έβγαλε) αυτή τη στροφή με μηχανάκι και λάστιχα (τεχνολογίας) του '80 είναι άθλος (για εμένα).
Όλα τα λεφτά οι ξύστρες πάνω από το παντελόνι.
Υπήρχε ευρηματικότητα παλιόόόότερα.Το αυτοσχέδιο στις παρέες πήγαινε σύννεφο.
Τώρα για το πλάγιασμα.Είναι συνάρτηση του "αέρα" που σου δίνει το μηχανάκι στο σύνολο του,του πεδίο εφαρμογής(άσφαλτος) με το πόσο διατεθειμένος είσαι να δεις/πάρεις το καλύτερο που μπορεί να σου δώσει.
Φαντάζομαι ότι παιδιά που έχουν "δουλέψει" πίστα το βλέπουν με πιο χαλαρή ματιά.
Όσο κάνεις κτήμα σου την τεχνική της στροφής τόσο απομυθοποιούνται κάποια πράγματα.
Τα καρύδια είναι για καρυδόπιτα και μπακλαβά..![]()
Το ίδιο μηχανάκι ακριβώς(τεχνολογία,λάστιχα και πεδίο) με ένα δικό μας παλικάρι που έχει δουλέψει σήμερα θα "κελάηδαγε λιγότερο";
Δεν μιλάω για απόλυτο χρόνο.Εκεί είχαμε να κάνουμε με έναν θρύλο.Για πλάγιασμα λέω.
Σεβασμό στον μεγάλο αναβάτη του τότε και τα επιτεύγματά του 100% Blade.Αλίμονο..
Πιθανόν να μην έγινα αντιληπτός παραπάνω.Έγραφα με σημερινή ματιά.
Παντως τα θηρια δεν τα εστριβε με γυροσκοπικο....
φιλε μου ..με διαθεση ειλικρινα φιλικα σε ρωταω
εχεις οδηγησει ποτε στην ζωη σου τετοιο πραγμα ?
υγ
,και εγω πιτσιρικας ενα καβα 100cc ειχα οπως ο Εντυ .(ναι αυτο με το λεβιεδακι που το εκανες και καλα 10ταχυτο) και οργωνα τοτε το Πανι και δικες μας στρηταδικες αναβασεις πηγαινοντας το αερα πατερα ....
Lawson δεν εγινα ποτε φυσικα ...ουτε και υπηρχε πιθανοτητα μια στο εκατομμυριο
για το μπακλαβας ναι ..αυτο ευκολο να γινεις
τα { παιδια } που εχουν δουλεψει πιστα ..τον βλεπουν και τρομαζουν ακομη ...και ειδικα σημερα
μην ξεχνας οτι παρολο που ειχαν αλλαχθει τα παντα .και ειχε ξεπουπουλιασθει το τσικεν τελειως
καρτερ απο μοτερ και πλαισιο επρεπε να ηταν στοκ ..και ομολογκαρισμενα διαφορετικα δεν ετρεχες ΑΜΑ
εντυ καβα & φρ-εντυ χοντα
ολα τα υπολοιπα ....μπακλαβας γωνια
Τελευταία τροποποίηση από Zpower; 03/03/2016 στις 11:18.