Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 49

Θέμα: Βενζινάδικα..... ΠΑΛΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick

Βενζινάδικα..... ΠΑΛΙ

Γέμισα το τέρας την Πέμπτη, και σήμερα μπήκε ρεζέρβα (470 χιλιόμετρα....). Βάζω 5 ευρά γιατί δεν είχα παραπάνω μαζί μου. Οταν γύρισα το ρουμπινέτο μετά από 1-2 χιλ. άρχισε πανυγύρι. Σκασιματάκια, πιράκια, μυρωδιά νέφτι από τις εξατμίσεις. Το ξαναγεμίζω, κάνω 15-20 χιλιόμετρα και ΨΙΛΟ συνήλθε. Ελπίζω αύριο να συνέλθει τελείως, γιατί βαριέμαι να λύνω με τα κρύα.

Μιλάμε ΟΛΟΙ στο Μαρούσι πουλάνε ΣΚΑΤΑ για βενζίνη. Ελεος πιά. Μου αρέσουν και οι έλεγχοι από ΕΜΠ που κοτσάρουν κάποιες εταιρείες.

Αντε γ@μηθείτε παλιομαλάκες.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed

Re: Βενζινάδικα..... ΠΑΛΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Αντε γ@μηθείτε παλιομαλάκες.
    οχι.αυτο ειναι ευχη.
    αντε καειτε παλιομαλακες....(οχι με την δικια σας βενζινα.δεν θα τα καταφερετε:rotflmao: )

Αθόρυβο μέλος Το avatar του/της ledz

Re: Βενζινάδικα..... ΠΑΛΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Μιλάμε ΟΛΟΙ στο Μαρούσι πουλάνε ΣΚΑΤΑ για βενζίνη. Ελεος πιά.
    + απειρο....

εβαζα στο CBF και ξεκιναγα για Πατρα και ηταν λες και του'χες φαει τα μισα αλογα. Γεμιζα στην Πατρα και νομιζα οτι ειχα πυραυλο!
    Silence in the studio!

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Βαζω συχνα σ αυτο που ειναι στην κηφισιας ,στο ρευμα προς Αθηνα,πριν το φαναρι των Μελισσιων.Μεχρι στιγμης δεν ειχα προβλημα και ειναι απο τους πιο φτηνους.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Βαζω συχνα σ αυτο που ειναι στην κηφισιας ,στο ρευμα προς Αθηνα,πριν το φαναρι των Μελισσιων.Μεχρι στιγμης δεν ειχα προβλημα και ειναι απο τους πιο φτηνους.
    Από το συγκεκριμένο σε φίλη, της έκαψε τρόμπα στο αυτοκίνητο, και ανοίγει ο θείος (και μηχανικός) να αδειάσει τεπόζιτο και βρώμαγε πετρέλαιο. Ασε λέμε. Δεν παίζονται. Εχουν ρίκσει τις τιμές σε ένα από τα ποιό ακριβά πόστα της Αθήνας, και πάνε να τα βγάλουν από αλλού.

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Παιδιά όντως μιλάμε για αλητεία!!!! Μιά φορά χρειάστηκε να γεμίσω σε ένα βενζινάδικο μετά την Κηφισιά πριν φτάσουμε Μαρούσι αν θυμάμαι καλά στο ύψος του ΚΑΤ περίπου και με γ@μησε μέχρι να αδειάσει λίγο και να ξαναγεμίσω από τον δικό μου Καλλιθέα που του έχω εμπιστοσύνη...Τώρα που πόσταρε το παλικάρι τελικά όπως βλεπω δεν ήταν και τόσο σύμπτωση!!! :a015:

βολτάδικο μέλος
    Να τσεκάρετε απ΄το gasprice.gr τις κριτικές των χρηστών...
    ...

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    παιδια για βενζινη να προτιματε τα εταιρικα πρατηρια και οχι αυτα που ανηκουν σε ιδιωτες
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Παλαιό μέλος
    Τι πρέπει να σας κάνουν για να τους καταγγείλετε;

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Ειχα παρει καποτε ενα μεγαλο φουσκωτο σκαφος.
    Την πρωτη φορα που πηγα να το ριξω για να του στρωσω και το μοτερ εβαλα 200 λιτρα βενζινης απο ενα βενζιναδικο στην παραλια στο υψος του Καβουριου.
    Μην τα πολυλογω μετα απο δυο ωρες δουλεμα και ταλαιπωριας μεσα στην θαλασσα καταφερα με την βοηθητικη μηχανη (ευτυχως ) να βγουμε.
    Η βενζινη ειχε μεσα ακομη και ελεφαντες.
    Φυσικα στο βενζιναδικο δεν αναγνωρισαν τιποτα και μου δειχναν και τα πιστοποιητικα ελεγχου που ηταν ολα αψογα.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Υπάρχει και άλλη λύση πιο άμεση και πιο τσουχτερή καταγγελία στο Υπουργείο Ανάπτυξης για να γίνει αμεσος δειγματοληπτικός έλεγχος από τη δεξαμενή του και μετά να δούμε ποιός θα γελάσει τελευταίος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
    Υπάρχει και άλλη λύση πιο άμεση και πιο τσουχτερή καταγγελία στο Υπουργείο Ανάπτυξης για να γίνει αμεσος δειγματοληπτικός έλεγχος από τη δεξαμενή του και μετά να δούμε ποιός θα γελάσει τελευταίος!!!
    Και μάλλον θα αρχίσω από σήμερα ή αύριο. Προχτες βάζω στο τελευταίο ανεβαίνωντας πρίν του Συγγρού, και μάλιστα από την "καλή" 1,19€ το λίτρο. Μετά από λίγο αρχίζει τρελό μπιστολίδι από τις εξατμίσεις. Αποκορύφωση χτες, που κολάει φλοτέρ και αδειάζει μισό+ τεπόζιτο στο γκαράζ.

Σήμερα το πρωί πήρε -όπως πήρε- και ξεκινάω για γραφείο και να κλείσω μηχανικό για λύσιμο. Στο πρώτο φανάρι με πέρασαν τα πάντα. Μιλάμε δεν ανέβαζε με τίποτα. Σανιδώνω γκάζι (λέμε τώρα) και περιμένω να γεμίσει δευτέρα, χαλαρά με το ένα χέρι στο τιμόνι. Και κάπου στις 6-7 ξεκολάει η μαλακία και μου τραβάει ένα ρόπιασμα με το ανάλογο παντιλίκι με το ένα χέρι και κίνηση. Επειδή είμαι πιλότος το κράτησα. Μιλάμε θα την είχα μαζέψει για πλάκα την σούπα και θα με πατάγανε και 5-6 κουτιά.... Και όλα αυτά για την αισχροκέρδια του γκιόζη.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    το λένε αρκετοί και ισχύει...

Σταμπάρετε βενζινάδικο όπου το καύσιμο του δεν σας δημιουργεί προβλήματα και βάζετε μόνο σε αυτόν..(στην Ελλάδα παντού η βενζίνη νοθεύεται... κάπου ανεπαίσθητα κάπου το ξεσκίζουν).

Οι πιθανότητες έτσι να πέσετε σε κανά παπάρα που βάζει νέφτι αντί για βενζίνη , είναι ελάχιστες και θα γλυτώσετε και την ταλαιπωρία. Χώρια που έτσι , εκείνοι που θα νοθεύουν δεν θα έχουν πλέον πελάτες και αναγκαστικά θα κλείσουν.

Υπόψη οτι καθαρή (εμ... απροβλημάτιστη ας πούμε) βενζίνη στα Βόρεια Πρόαστεια στην Αθήνα,(πολύ βόρεια όμως) προσωπικά βάζω στην SHELL στην Ερυθραία (εκεί που είναι οι Τράπεζες) και πιο χαμηλά , στην Κηφησιά στο πρατήριο που είναι μετά τον παλίο "τροχονόμο" ανεβαίνωντας στο αριστερό χέρι (επόμενο στενό μετά τα 3 Γουρουνάκια). Μαρούσι μια φορά έβαλα και χώρεσε το ΧΤΧ 16,5 λίτρα ενώ το manual γράφει 15... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Έγινε ενας ψιλοχαμός εκεί και απλά δεν ξαναπάτησα... για την ιστορία ήταν η ΕΚΟ (τότε..δεν ξέρω τι είναι σήμερα) ακριβώς πριν το άλσος Συγγρού όπως ανεβαίνουμε την Κηφησίας.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    στην ερυθραια εχουν καλη βενζινη επειδη πανε φερραρι,λαμποργκινι,μπεντλεη και γεμιζουν...αλλα πραγματικα ειναι "αλλη βενζινη"...οπως κανονικα θα επρεπε να ειναι...στο μαρουσι εγω βαζω στην εκο της περικλεους...δεν εχω καποιο θεμα μεχρι τωρα...
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    .......Έγινε ενας ψιλοχαμός εκεί και απλά δεν ξαναπάτησα... για την ιστορία ήταν η ΕΚΟ (τότε..δεν ξέρω τι είναι σήμερα) ακριβώς πριν το άλσος Συγγρού όπως ανεβαίνουμε την Κηφησίας.
    Gandalf
    Για τον ίδιο μιλάμε. Το προηγούμενο γέμισμα πάντως το είχα κάνει σε αυτό ακριβώς πριν τα παλιά γραφεία της τροχαίας (ανεβαίνωντας δεξια) και πήγαινε super το μηχανάκι

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2004, 04:18
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2004, 09:21
  3. Να Μαι Παλι!!!!!!!!
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2004, 07:55
  4. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2003, 15:38