Μπινια!!!!
Δεν την λες και τρυπουλα,αν βλεπω καλα ειναι 2 οι τρυπες και ειναι σε ζορικο σημειο.
Πηγαινε το σε καποιον που κολλαει ψυγεια.
Η καλυτερα πετα το και βρες ενα αλλο μεταχειρω
προχειρα με κόληση δύο συστατικών "υγρό μεταλλο" αφου πρωτα τριφτει καλά με γυαλοχαρτο νούμερο 100, καθαριστεί και μπει και ένα λαμακι για μπάλωμα.
για πιο μόνιμα πήγαινε σε ψυγειά.
To σημείο ειναι δύσκολο (αν ειναι το στόμιο αν είδα καλα) το ψυγείο λογικά θα πυρώσει και θα λιώσει..τωρα με το καλάϊ δε ξέρω αν θα κάνεις δουλεια...
το ψυγειο φαινεται σε πολύ καλη κατασταση.... εγω θα το παλευα λιγο ακομα........
το θεμα ειναι να βρεις μαστορα που θελει να ασχοληθει για να στο φτιαξει σωστα (μονος σου αν δεν εχεις γνωσεις, θα ειναι δυσκολο να το φτιαξεις). για να γινει σωστη δουλεια καλο θα ειναι να βγει και η βαση που βιδωνει στο πλαισιο.
it was nothing, just the normal thing to do at the time
Δάλτωνα, σαν ετοιμος απο καιρό, σαν θαρραλέος, σαν που ταιριαζει σε που αξιώθηκες τετοιο ψυγειο...
Εχεις καταλαβει ότι η ζημια έγινε πανω στην βαση που βιδωνει το ψυγειο..??
Και τούτου δοθέντος, η ιστορία περιλαμβάνει κοψιμο μεγάλου κομματιού, κόλληση πανω στο καινουριο της βασης και κόλληση αυτού στο ψυγείο..??
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Παντως καφε μη ριξεις, δεν θα κανει τιποτα. Εκτος και ριξεις και την συσκευασια μεσα
Περα απο την πλακα, ή κοιτα για κανα μεταχειρο ή σε ψυγεια για επισκευη/αντικατασταση.
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
παιδιά βρήκα μεταχειρο το έβαλα αλλά χάνει λίγο απ τις κυψέλες σε ένα σημείο πάνω πάνω. .κνν ματζουνη θα κάνει δουλειά?
Δεν είναι μεγάλη διαρροή. οταν το έχω στο πλαϊνό χάνει περίπου μισό ποτήρι και μετά σταματάει (λογικά γιατί πέφτει η στάθμη του νερού πιο κάτω απ την τρυπουλα ) εν κίνησή που έκανα καμία 10αρια χιλιόμετρα χωρίς στάση. οταν πήγα σπίτι και το άφησα να κρυώσει και συμπλήρωσα πήρε λίγο παραπάνω από μισό ποτήρι
Μπινια!!!!
Χοντρό πιπέρι-οχι κόκκους
Η ενα υλικό που υπάρχει σε συνεργεία και καταστήματα λιπαντικών, φώκια λέγεται.
Δες μήπως θέλει κόλλημα αν είναι μεγάλη η τρύπα
Μια κουτάλια του γλυκού