Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 57

Θέμα: ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΦΗ.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΦΗ.

Είσαι οπαδός του ΟΦΗ. Δεν είσαι από αυτούς που πάνε στο γήπεδο κάθε Κυριακή για να βρίσουν, ούτε βλέπεις το ποδόσφαιρο σαν ευκαιρία για εκτόνωση. Είσαι νορμάλ άνθρωπος. Έχεις μια νορμάλ δουλειά, μια νορμάλ οικογένεια, νορμάλ φίλους, νορμάλ ζωή. Δεν έχεις μάθει να απαιτείς υπερβολικά πράγματα, πιστεύεις ότι υπάρχουν ομάδες που δεν αγωνίζονται για πρωταθλήματα και Κύπελλα και τίτλους, αλλά για την αξιοπρέπειά τους και για να μπορούν να περηφανεύονται για την έδρα τους ή γιατί κάποτε, κόντρα στα προγνωστικά, έκαναν το θαύμα της μιας βραδιάς. Γι' αυτό είσαι ΟΦΗ. Για την κρητική περηφάνια, που φουντώνει στο στήθος όταν πιεις δυο ρακές παραπάνω.

Είσαι οπαδός του ΟΦΗ. Το ξέρεις ότι στη ζωή δεν υπάρχουν μόνο τα καλά και είσαι πάντα προετοιμασμένος. Όμως άλλο πράγμα είναι οι δυστυχίες που έρχονται ξαφνικά κι άλλο οι καταδίκες από δικαστήριο με στημένη σύνθεση. Άλλο να πονάς κι άλλο να σε μαχαιρώνουν. Άλλο να υποφέρεις κι άλλο να πρέπει ντε και καλά να πεθάνεις. Άλλο να έχεις αγωνία κι άλλο να ξέρεις τον δολοφόνο πριν αρχίσει το θρίλερ. Άλλο να περιμένεις θρίλερ κι άλλο να βλέπεις μια κωμωδία κακής ποιότητας. Άλλο να χάνεις κι άλλο να χάνεις πάντα.

Προσχήματα

Είσαι οπαδός του ΟΦΗ. Σου έχουν πει ότι άλλες ομάδες από την επαρχία διαλύθηκαν και εσύ χρόνια τώρα βλέπεις την ομάδα σου στην Α' Εθνική κατηγορία. Αναρωτιέσαι πώς γίνεται να συγκρίνεται η δυναμικά αναπτυσσόμενη για δύο δεκαετίες Κρήτη με τις φτωχές πόλεις της Βορείου Ελλάδος, οι ομάδες των οποίων παρήκμασαν, καταστράφηκαν οικονομικά και χάθηκαν. Αναρωτιέσαι γιατί κάθε φορά που βρίσκεται κάποιος με καταγωγή από τη Μεγαλόνησο και δυνατό πορτοφόλι, τα χρέη της ομάδας ξαφνικά αυξάνουν. Αναρωτιέσαι πώς γίνεται άνθρωποι με φορολογικές δηλώσεις της πλάκας να εμφανίζονται ως πιστωτές της ΠΑΕ, χωρίς καν να μπαίνουν στον κόπο να δικαιολογήσουν τα χρήματα. Αναρωτιέσαι ποιοι, διάολε, είναι όλοι αυτοί που κατά καιρούς εμφανίζονται ως μέτοχοι. Αναρωτιέσαι πώς γίνεται με την ΠΑΕ να δουλεύουν συγκεκριμένοι μάνατζερ, που της πουλάνε ό,τι περισσεύει από άλλους. Αναρωτιέσαι γιατί χάθηκαν εντελώς τα προσχήματα.

Παράξενα

Είσαι οπαδός του ΟΦΗ. Θυμάσαι ότι η τελευταία νίκη του ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού ήταν το 1996, προτελευταία αγωνιστική ενός πρωταθλήματος το οποίο οι «πράσινοι» είχαν ήδη κερδίσει και κατέβηκαν στην Κρήτη για εκδρομή. Από εκεί κι έπειτα έχεις δει πολλά, συμπτωματικά και παράξενα. Έχεις δει το 1997 τον ΠΑΟ να βάζει τρία γκολ με διαιτητή τον Τσαγκαράκη, με τον οποίο τις άλλες ομάδες δεν τις κέρδιζε ποτέ. Τα τρία γκολ γενικά τα βλέπεις συχνά. Το 1999 έχεις δει τα δύο από τα τρία να τα πετυχαίνει ο Μάουρο, που ελάχιστοι οπαδοί του ΠΑΟ τον θυμούνται, ίσως γιατί ανάθεμα κι αν έχει βάλει άλλη φορά στη ζωή του δύο γκολ. Γενικά, η Κρήτη κάνει καλό στους παίκτες του ΠΑΟ. Έχεις δει τον Σίγκουρντσον να μεταμορφώνεται σε Γκαρίντσα και τον Καραγκούνη να περνάει από τα σέντερ μπακ σαν άνεμος. Έχεις δει πέρυσι το τελευταίο γκολ του Κωνσταντίνου με τη φανέλα του ΠΑΟ και φέτος το πρώτο του Φλάβιο Κονσεϊσάο.

Διασυρμοί

Είσαι οπαδός του ΟΦΗ και με αντίπαλο τον ΠΑΟ έχεις δει πράγματα αξέχαστα. Έχεις δει συνολικά 52 γκολ του ΠΑΟ τα τελευταία οκτώ χρόνια στα ματς που αντιμετωπίζει την ομάδα σου –με καμία άλλη ομάδα δεν έχει συμβεί κάτι ανάλογο. Γενικά, στα ματς αυτά δεν έχεις πλήξει ποτέ. Έχεις δει τον ΟΦΗ να προηγείται και να χάνει, να κρατάει για ένα ημίχρονο και στο τέλος να χάνει, να χάνει 0-3, να μειώνει το σκορ και τελικά να χάνει, να χάνει με δύο γκολ από στημένες φάσεις, να χάνει παίζοντας ηρωικά, να χάνει χαλαρά, να χάνει ενώ η εξέδρα ειρωνεύεται τους παίκτες, να χάνει με τον κόσμο να ξεσηκώνεται, να χάνει με τον κόσμο να βαριέται να κράξει. Να χάνει με τον Μυριοκεφαλιτάκη, να χάνει με τον Ξημέρη, να χάνει με τον Βατσινά. Να χάνει με ένα σωρό κόσμο που στα επίσημα κάνει δημόσιες σχέσεις ενώ η ομάδα γνωρίζει διασυρμούς.

Σωθικά

Είσαι οπαδός του ΟΦΗ. Δεν σε νοιάζει που η ομάδα χάνει: χάνει και από άλλους και χάνει χειρότερα. Χάνει με διαιτητές στημένους, με στρατούς από εξαγριωμένους στις εξέδρες, που απειλούν ότι θα κάψουν το Ηράκλειο, με αντιπάλους που το συγκεκριμένο ματς το αντιμετωπίζουν σαν ντέρμπι, ενώ αλλού και σε άλλους μπορεί και να χαρίσουν βαθμούς απλόχερα. Σου τρώει τα σωθικά, όμως, το ότι ενώ χάνεις από τον ΠΑΟ, ακούς την επόμενη μέρα να σου λένε ότι το αποτέλεσμα είναι εντελώς λογικό και προβλέψιμο, αποτέλεσμα μιας αδυναμίας του ΟΦΗ να κάνει οτιδήποτε άλλο. Σε πειράζει που ακούς στο φινάλε: «Δεν κατάλαβα, δηλαδή, τι είναι ο ΟΦΗ; Η Ρεάλ;». Σε πειράζει που σκέφτεσαι ότι για να δικαιολογηθούν οι ήττες μπορεί ο ΟΦΗ να είναι του χρόνου ακόμα χειρότερος. Σε πειράζει που κάποιοι μπορεί υποθετικά να σε φέρουν σε ακόμα μεγαλύτερα χάλια, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο προβλέψιμο.

Φανέλα

Είσαι οπαδός του ΟΦΗ. Θυμάσαι τον Ισις, τον Βέρα, τον Νίκο Νιόπλια, τον Γιάνγιανιν, τον μεγάλο Γκόμεζ, τα Κρητικόπουλα που έφτασαν να φορέσουν τη φανέλα για να κάνουν την ομάδα αυτή σπουδαία. Στενοχωριέσαι που όλοι αυτοί οι τρομεροί παίκτες καλούνται πάντα να απαντήσουν στην ερώτηση «τι διάολο γίνεται στα ματς αυτά;», χωρίς να μπορούν να πουν τίποτα. Στενοχωριέσαι που κι εσύ κι εγώ και όλοι καταλαβαίνουμε τι γίνεται, αλλά μάθαμε να μη λέμε τίποτα γιατί, όπως λένε στην Κρήτη, για τις προδοσίες είναι καλύτερο να μη μιλάς.

Φαρμάκι

Είσαι οπαδός του ΟΦΗ. Έχεις, φίλε, όλη τη συμπάθειά μου. Κανείς δεν έχει καταπιεί τόσο φαρμάκι στη ζωή του…

Καρπετοπουλος speaking..

Kαλα πες του τωρα του καραγκιοζη να παει να γαμηθει και αυτος και ο αλλος γελοιος ο πανουτσος, που τους κανανε και παρουσιαστες.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    ΩΠ! Τσιμπησε το πρωτο μελανουρι

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
    ΩΠ! Τσιμπησε το πρωτο μελανουρι

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ
    Oχι Αρη δεν με απασχολει καθολου το κειμενο.
    Απλα θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να υπαρχουν καποιοι τρομερα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ στην τηλεοραση και να περνιουντε και για εξυπνοι-γνωστες-ξερολες κλπ κλπ
    ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΑΝΟΥΤΣΟΣ - ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΟΛΟΜΠΑΡΙΝΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΟΒΑΡΟ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ

ΣΟΒΑΡΑ.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΑΧΕΣ.η πλακωνομαστε η τον κανουμε τον αλλο

ΤΟΥΡΜΠΟ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Αναζητησεις-Προβληματισμοι

(πολλους και εγω δεν γουσταρω παντως)

Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΟΒΑΡΟ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ

ΣΟΒΑΡΑ.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΑΧΕΣ.η πλακωνομαστε η τον κανουμε τον αλλο

ΤΟΥΡΜΠΟ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Αναζητησεις-Προβληματισμοι

(πολλους και εγω δεν γουσταρω παντως)

Ρε συ δεν τα βαζω μαζι σου ή με τον Σπυρο ή με τους γαυρους.
    Απλα ειλικρινα δεν μπορω να βγαινουν ολοι οι καραγκιοζηδες πλεον στην τηλεοραση και να υπαρχει ανεχεια απεναντι τους, και εκτος απο αυτο, να τους εχουμε και σαν τους θεους τους ιδιους, τους γνωστες της μπαλας.
    Εδω εδωσαν στα κατσικια (καρπετ-πανουτ) να παρουσιαζουν την σουπερ μπαλα
    ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ.

missing his Multistrada.. Το avatar του/της skous
    Nα προσθέσω ότι το κείμενο ξέχασε να αναφέρει

"Είσαι οπαδός του Όφη... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΒΡΟΥ"

Έλεος. Ακου έχεις δει το πρώτο γκόλ του φλάβιο. Λες και πιανότανε! Τι άλλο θα ακούσουμε..

μετά θα βγάλει και για την Τσέλσι ότι έχεις δει το καλύτερο γκόλ του Ροναλντίνιο, άρα η Τσέλσι είναι παράρτημα της Μπάρτσα!

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    κυριες και κυριοι ο γνωστος σε ολους ....σπυρος ο λεπιδας......
    μετονομαζεται σε ..........σπυρος ο διχονοιας........... :rotflmao:
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    - ΚΟΛΟΜΠΑΡΙΝΙ
    ΚΩΛΟΜΠΑΡΙΝΙ σωστο !:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλα αυτος ειναι μεγαλος μαλακας!!!!!

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Καρπετοπουλοι και τα υπολοιπα τσουτσεκακια βλεπουν μονο αυτα που τους συμφερει να βλεπουν και αλλου κανουν τα στραβα ματια γιατι ως γνωστον ολοι αυτοι οι 'κυριοι' ειναι λαμογια και εξυπηρετουν συμφεροντα.....

Δεν χρειαζομαι καμμια γνωμη δημοσιογραφου εχω ματια και βλεπω ...αυτια και ακουω , που σημαινει οτι ολοι οι μεγαλοι ευνοουνται με τον 1 η τον αλλο τροπο (γαυρακια σαν φτανουν 2 αποβολες και κερδισμενο πεναλτι εις βαρος της αλλης ομαδας σε καθε αγωνα..ειστε ευχαριστημενοι?).

Αι στην ευχη του Θεου λοιπον λαμογια τις αθλητικης δημοσιογραφιας που σας καναμε τους ιδιους θεους και πλουσιους....

:a14: :a14: :a14:

missing his Multistrada.. Το avatar του/της skous
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    Καρπετοπουλοι και τα υπολοιπα τσουτσεκακια βλεπουν μονο αυτα που τους συμφερει να βλεπουν και αλλου κανουν τα στραβα ματια γιατι ως γνωστον ολοι αυτοι οι 'κυριοι' ειναι λαμογια και εξυπηρετουν συμφεροντα.....

Δεν χρειαζομαι καμμια γνωμη δημοσιογραφου εχω ματια και βλεπω ...αυτια και ακουω , που σημαινει οτι ολοι οι μεγαλοι ευνοουνται με τον 1 η τον αλλο τροπο (γαυρακια σαν φτανουν 2 αποβολες και κερδισμενο πεναλτι εις βαρος της αλλης ομαδας σε καθε αγωνα..ειστε ευχαριστημενοι?).

Αι στην ευχη του Θεου λοιπον λαμογια τις αθλητικης δημοσιογραφιας που σας καναμε τους ιδιους θεους και πλουσιους....

:a14: :a14: :a14:
    symfwwno me ola ta parapanw ALLA na rotisw:
    Ean kai den eida to mats kala, mias kai eimai anti-olympiakos, i apovoli(i prwti giati tin deyteri den tin eida) kai to penalnti den itan ka8ara?

ειμαι αλλου Το avatar του/της dimitris74
    ξεχασε να ανφερει και το οτι
    εχεις στερησει και την εξοδο στο ουεφα με ενα ανελπιστο διπλο μεσα στο οακα,
    επισης
    εισαι οπαδος του θρυλου, εχεις δει την ομαδα σου να καθεται με ανοιχτα τα ποδια να χανει στην φιλαδελφεια για να μην παρει πρωταθλημα ο πρασινος αντιπαλος,
    εισαι οπαδος της ξανθης,
    δινεις τα ματς στην τελευταια αγωνιστικη για να τα εχεις καλα,
    εισαι οπαδος του παοκ, βλεπεις τα περηφανα μακεδονοπουλα σου να ξεπουλουντια για να ξεπλυνουν τα χρηματα του αδιστακτου προεδρου σου,
    εισαι οπαδος του ιωνικου, της καλλιθεας, της κερκυρας,
    και παρα πολλα αλλα που ο αντωνακης ξεχασε να γραψει η περιμενει καποια αλλη ευκαιρια να πουλησει
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert

Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...

Μουλιάσαμε Το avatar του/της marine521
    Για αυτό και εγώ παραθέτω τον ΘΕΟ

Κυρίες και κύριοι ο άνθρωπος με τις καλύτερες ατάκες και τις άπειρες γνώσεις από τόπι......

και παραθέτω μερικές ατάκες

Aτακες που σπανε κοκκαλα (κρααααακ)

"τα νεφρα μου παλιοπουστα"

"αν το πουλι του ειχε νυχι θα ηταν δακτυλο"

" Χου ρε "

"Απα πα πα πα πα..."

"παππου παππου τον παιρνεις που και που"

"ειμαι ο μονος δημοσιογραφος που δεν εχω δοντια και τα λεω εξω απο τα δοντια"

"εγω δεν ειμαι δημοσιογραφος.Ειμαι αναλυτης,αδερφος της Κακιας"

"το παν στο συχγρονο ποδοσφαιρο ειναι να εχεις καλα πλεμονια"

"ειμαι ο μονος δημοσιογραφος που δεν εχω δοντια και τα λεω εξω απο τα δοντια" "Με πηρε καποιος τηλεφωνο και με απειλησε οτι θα απαγαγει τον γιο μου.Και του λεω Ρε μαλακα δεν απαγαγεις και την γυναικα μου να ησυχασουμε"

"Ρε τι γινεται"

"βλεπεις μπαλλα μαγκα"

"να στο πω και αλλιως φιλε Ποσες φορες πηδας ;"

"Σοφη η μαλακια σου φιλε"

"Κερδισες το λουκουμο με αυτο που ειπες τωρα"

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	georgiou.jpg 
Προβολές:	116 
Μέγεθος:	14,8 KB 
ID:	27697

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    H διαφορά είναι ότι στη περίπτωση του ΟΦΗ μιλάμε για πολιδιοκτησία (πλην βάζελων - που δεν προκειται να το παραδεχτείτε ακόμα και αν σας το πει ο Τζίγκερ).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
    H διαφορά είναι ότι στη περίπτωση του ΟΦΗ μιλάμε για πολιδιοκτησία (πλην βάζελων - που δεν προκειται να το παραδεχτείτε ακόμα και αν σας το πει ο Τζίγκερ).
    παιδιά μην συγχέεεται τον καρπετόπουλο που έχει οπαδικές παροπίδες με τον Πανούτσο...τον Πανούτσο τον ακούω κ τον διαβάζω χρόνια τώρα και έχει πολλές σωσές απόψεις και καθόλου οπαδικές ...και φυσικά καμία σύγκριση δεν τίθεται με γελείους τύπους στιλ Γεωργίου...αυτός είναι καλός για να κλάνεις στο γέλιο μόνο
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2010, 01:08
  2. Προέλευση του... fuck!
    από KAS77 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 16:46
  3. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ
    από SvsGreek στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 150
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2008, 13:42
  4. Αφιερωμενο στους καγκουρες του forum και μη...
    από Ταξιδευτής στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2007, 14:35
  5. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ στον JULIUS
    από SeNNinhA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2003, 10:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας