Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: scorpio alarm sr i900 επειγον

Μέλος Το avatar του/της andreas 400

scorpio alarm sr i900 επειγον

καλησπερα σας!τοποθετησα τον εν λογω συναγερμο αλλα τα αγγλικα μου οπως και του ηλεκτ/γου ειναι χαλια...αποτελεσμα να μην μπορουμε να προγραμματισουμε τον συναγερμο και απλα να εχω δωσει 360ε!!υπαρχει καπου μεταφρασμενο το μανιουαλ γιατι κοντευω να σκασω???ευχαριστω πολυ!

από το επίσημο site της εταιρείας, δίνουν αντιπρόσωπο για την ελλάδα αυτόν εδώ

http://www.directed.gr/

πάρε και ρώτα ή εν ανάγκη ας είναι ο ηλεκτρολόγος στο τηλέφωνο να του λένε τι να κάνει και πώς....

καλή επιτυχία.....

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andreas 400 Προβολή μηνύματος
    και απλα να εχω δωσει 360ε!! !
    περιμενε να παει 3 παρα τα χαραματα και παρε τηλεφωνο αυτον που του εσκασες τα 360 ευρω... πες του οτι σε συνελαβαν γιατι σε ειδαν να πειραζεις το μηχανακι την ωρα που ο συναγερμος χτυπουσε αβερτα
    Accipere quam facere praestat injuriam

παιδια πηγα σε κλειστο παρκινγκ φιλου τη μοτο,ο ηλεκτρολογος ειναι πολυ καλος οσον αφορα τις τοποθετησεις αλλα δεν περιμενα οτι θα ψαχνεται στον προγραμματισμο.ο συναγερμος εχει πολλες λειτουργιες,δυστηχως δεν εχω βρει μεταφρασμενο το μανιουαλ και παλευα ωρες με την google μεταφραση,τα βασικα μαλλον τα καταλαβα!τη δευτερα θα μιλησω-χε@ω την εταιρεια,ολες τα ιδια κανουν,εισαγουν ενα προιον και το πουλανε σε διπλασια τιμη χωρις να μεταφρασουν το εγχειριδιο.παντου μονο στα αγγλικα το βρισκω...

Ελεύθερος Το avatar του/της Polaris
    Παντως αυτος ο συναγερμος δεν παιρνει καποιο πολυπλοκο προγραματισμο. Τον συνδεεις και μετα αλλαζεις οτι θελεις με το κομπιουτερακι παιζοντας με τα εικονιδια.Το λεω επειδη τον εχω και τον εβαλα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Polaris Προβολή μηνύματος
    Παντως αυτος ο συναγερμος δεν παιρνει καποιο πολυπλοκο προγραματισμο. Τον συνδεεις και μετα αλλαζεις οτι θελεις με το κομπιουτερακι παιζοντας με τα εικονιδια.Το λεω επειδη τον εχω και τον εβαλα.
    τελικα φιλε μου τα καταφερα με τον τεχνικο της εταιρειας απ το τηλ. δουλευει πολυ καλα!

Νέο μέλος
    Καλημέρα παιδιά ξεθάβω το θέμα μετά από χρόνια...αγορασα τον συγκεκριμένο συναγερμό για ένα tdm 900.. Έγινε η εγκατάσταση και σαν συναγερμός δουλεύει άριστα το κακό όμως είναι ότι δεν ενημερώνομαι και δεν μπορώ να κάνω ρυθμίσεις στον συναγερμό μέσω Τηλεχειριστήριου εκτός από το να τον οπλιζω και να τον αφοπλιζω

Τι εννοείς δεν ενημερωνεσε; μπορεις να κανεις λιγο το μυνημα σου ποιο κατανοητό; δηλαδη π. Χ χτυπάει αυναργεμος στην μηχανη σου αλλα στο χειριστήριο δεν δειχνει καμια ειδοποίηση; τι ακριβώς;

Παρόμοια θέματα

1. Meta legos 3 vs SR-i900?
    από zik_virches στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2011, 20:33
  2. Scorpio Sri 800 μπορει να γεινει sr-i900
    από polke στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2011, 13:56
  3. scorpio alarm
    από ANE4 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12