Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 63

Θέμα: Μεγαλωσα;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace

Μεγαλωσα;

Γεια χαρα σε ολους.Ρε παιδια ,το πρωι κοιταγα στο FB κατι παιδια (Νεους 18-25; ας πουμε)να βαζουν μερικες φωτο απο προσωπικες στιγμες τους.Καλα κανουν θα μου πεις , εσενα τι σε κοφτει;Δεν με νοιαζει ,αλλο πραμα με παραξενευει:στις 9 απο τις 10 ειναι με τη γλωσσα εξω,κανουν μορφασμους,ενα πραγμα σα να εχουν παρει ποντικοφαρμακο και πονανε κλπ.Νταξει, θα μου πεις :ρε thunder εσενα -εσας,οταν εισασταν νεοι δεν κανατε πραγματα που οι μεγαλοι δεν τα καταλαβαιναν και πολλες φορες σας κραζανε;Ναι ,αλλα αλλο να περασει ο παππους απο το παγκακι που εσυ χαμουρευεις το γκομενακι και να σου πει :ρε τσογλανε τι κανεις εκει;η να ακους heavy metal και να σου λεει μου πηρες τα αυτια και αλλο αυτη η μαλακια που βλεπουμε και νομιζεις οτι ολα ειναι παρλιακα.Ειναι καποια μορφη αντιδρασης;πανε κοντρα στο κατεστημενο(που υποτιθεται ειμαστε εμεις οι 50ηδες; )ειναι μια μοδα και θα περασει;

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    Γεια χαρα σε ολους.Ρε παιδια ,το πρωι κοιταγα στο FB κατι παιδια (Νεους 18-25; ας πουμε)να βαζουν μερικες φωτο απο προσωπικες στιγμες τους.Καλα κανουν θα μου πεις , εσενα τι σε κοφτει;Δεν με νοιαζει ,αλλο πραμα με παραξενευει:στις 9 απο τις 10 ειναι με τη γλωσσα εξω,κανουν μορφασμους,ενα πραγμα σα να εχουν παρει ποντικοφαρμακο και πονανε κλπ.Νταξει, θα μου πεις :ρε thunder εσενα -εσας,οταν εισασταν νεοι δεν κανατε πραγματα που οι μεγαλοι δεν τα καταλαβαιναν και πολλες φορες σας κραζανε;Ναι ,αλλα αλλο να περασει ο παππους απο το παγκακι που εσυ χαμουρευεις το γκομενακι και να σου πει :ρε τσογλανε τι κανεις εκει;η να ακους heavy metal και να σου λεει μου πηρες τα αυτια και αλλο αυτη η μαλακια που βλεπουμε και νομιζεις οτι ολα ειναι παρλιακα.Ειναι καποια μορφη αντιδρασης;πανε κοντρα στο κατεστημενο(που υποτιθεται ειμαστε εμεις οι 50ηδες; )ειναι μια μοδα και θα περασει;
    Σημεία των καιρών.
    Τοτε χαμουρευες γκομενακια,τωρα ξοδευουν mbyte....
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    ,κανουν μορφασμους,ενα πραγμα σα να εχουν παρει ποντικοφαρμακο και πονανε
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Μπα δεν είναι τίποτα. Απλά όσο γερνάει ο άνθρωπος ξεχνάει τις μαλακίες που έκανε μικρός.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    μιμητισμος σε συνδυασμο με social media τα οποια δυστυχως δεν ειναι περαστικη μοδα γιατι ειναι πολλα τα λεφτα
    η νεοτητα ειναι η περιοδος της χαζομαρας και των δοκιμων και δυστυχως οι οθονες ειναι εθιστικες σαν πρεζα χωρις να ειναι παρανομες ακριβες ή δυσευρετες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Δε φταις εσύ που μεγαλώνεις, φταίει η ζωή που είναι μικρή ♫

Έχω έρθει αντιμέτωπος με το ερώτημα αρκετές φορές.

Τείνω να καταλήξω πως δεν έχει μεγάλη σημασία η ηλικία, αλλά τα βιώματα, δηλ. το κοινωνικό και οικογενειακό πλαίσιο στο οποίο έχει κινηθεί κάποιος σε μικρή ηλικία.

Γνωρίζω 70 χρονους με καρδιά, ψυχή, χιούμορ και τσαγανό 20 χρονου.

άλλωστε βλέπω πολλά παραδείγματα και εδώ (μη παρεξηγηθεί κανείς, για καλό το λέω ) από ανθρώπους των 50 - 60 ετών τους οποίους θεωρώ πολύ open mind σε σχέση με εμένα, πχ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Μπα δεν είναι τίποτα. Απλά όσο γερνάει ο άνθρωπος ξεχνάει τις μαλακίες που έκανε μικρός.
    δεν ξεχναω.Θες παραδειγμα;Καποια στιγμη εβγαλα το στιμπουκοφωνο απο το YZ και περασα 1 η ωρα το βραδυ κατω απο το σπιτι γκομενιτσας με χιλια(καταλαβες οτι τους ξυπνησα ολους ,ετσι; )Παμε στο σημερα :περασε τσογλανος με KTM ξεταποτο με χιλια εξω απο το παραθυρο μου ΕΠΙΤΗΔΕΣ .Αντι να βγω και να αρχισω τα καντηλια,θυμηθηκα οτι και γω το ιδιο εκανα(για αλλους λογους).Δεν ξεχασα φιλε Ζευκα τις μαλακιες μου.

αυτη ειναι απο δημοσιο προσωπο ,για αυτο την εβαλα,δεν ειναι δυνατον να βαλω απο το FB για ευνοητους λογους.Ειναι ωραιο πραμα αυτο;
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	22_645_450.jpg 
Προβολές:	349 
Μέγεθος:	21,2 KB 
ID:	357185

η ιδια νορμαλ.Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	miley-cyrus.jpg 
Μέγεθος:	77,9 KB 
ID:	357187

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    αυτη ειναι απο δημοσιο προσωπο ,για αυτο την εβαλα,δεν ειναι δυνατον να βαλω απο το FB για ευνοητους λογους.Ειναι ωραιο πραμα αυτο;
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	22_645_450.jpg 
Μέγεθος:	21,2 KB 
ID:	357185
    η ιδια νορμαλ.Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	miley-cyrus.jpg 
Μέγεθος:	77,9 KB 
ID:	357187
    Αυτη ποτε δεν ηταν νορμαλ.....
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    δεν ξεχναω.Θες παραδειγμα;Καποια στιγμη εβγαλα το στιμπουκοφωνο απο το YZ και περασα 1 η ωρα το βραδυ κατω απο το σπιτι γκομενιτσας με χιλια(καταλαβες οτι τους ξυπνησα ολους ,ετσι; )Παμε στο σημερα :περασε τσογλανος με KTM ξεταποτο με χιλια εξω απο το παραθυρο μου ΕΠΙΤΗΔΕΣ .Αντι να βγω και να αρχισω τα καντηλια,θυμηθηκα οτι και γω το ιδιο εκανα(για αλλους λογους).Δεν ξεχασα φιλε Ζευκα τις μαλακιες μου.

συγκρινεις 2 παρομοιες καταστασεις και τις βρισκεις ιδιες και "δικαιολογημενη" συμπεριφορα του νεου και σωστα κανεις...

επειδη τοτε δεν υπηρχαν ολα αυτα τα ηλεκτρονικα που υπαρχουν σημερα (κινητα, tablets, laptops, κλπ), αυτο που θα κανεις για να συγκρινεις ειναι να δεις τα παλια αλμπουμ των φωτογραφιων που εβγαινες με τα φιλαρακια σου ή τις γκομενιτσες κλπ...
    εισαι σε ολα φυσιολογικος? χαμογελαστος και με γιακαδακι σιδερωμενο?

δεν κοροϊδευεις καποιον? δεν του κανεις "κερατακια"? δεν βγαζεις την γλωσσα εξω ή εστω εναν μορφασμο?

το ιδιο πραγμα ειναι thunder...
    απλα τωρα λογω της τεχνολογιας προβαλλεται περισσοτερο και τα βλεπουν αυτα και ασχετοι (εκτος παρεας εννοω), με αποτελεσμα να κρινουν...

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    προφανώς και μεγάλωσες. αν ήσουν νέος δε θα σου φαίνονταν περίεργα. και προφανώς δεν έχει σημασία το τι κάνουν οι νεότεροι. σημασία έχει να είναι με κάποιο τρόπο διαφορετικό από αυτά που έκανε η προηγουμένη γενιά. όλα τα χρόνια τις ίδιες συζητήσεις κάνουν οι μεγάλες γενιές έναντι των νεότερων. και πριν από 500 χρόνια τα ίδια λέγαν οι γεροντότεροι για τους νεότερους τους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    παρε παραδειγμα τους πατεραδες μας αυτην την στιγμη.

υπαρχει περιπτωση πατερας 80 χρονων να παρακαλαει τον γιο του να του φερει κινητο touch απο την κινα; η να ζηταει λαπτοπ για να γνωρισει το ιντερνετ;

για την πλειοψηφια μιλαω, φυσικα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις. οπως στην περιπτωση σου με το ξεταπωτο ΚΤΜ.

μεγαλωνουμε και μακαρι να παραμεινουμε παιδια

το οτι ο πατερας μου ζηταει κινητα και λαπτοπ ειναι μια αλλη ιστορια ας την αφησουμε
    Γιαννης

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Αυτη ποτε δεν ηταν νορμαλ.....
    ναι ,ηταν λιγο ατυχο το παραδειγμα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    προφανώς και μεγάλωσες. αν ήσουν νέος δε θα σου φαίνονταν περίεργα. και προφανώς δεν έχει σημασία το τι κάνουν οι νεότεροι. σημασία έχει να είναι με κάποιο τρόπο διαφορετικό από αυτά που έκανε η προηγουμένη γενιά. όλα τα χρόνια τις ίδιες συζητήσεις κάνουν οι μεγάλες γενιές έναντι των νεότερων. και πριν από 500 χρόνια τα ίδια λέγαν οι γεροντότεροι για τους νεότερους τους.
    Το οτι μεγαλωσα αυτο ειναι σιγουρο,αλλα νομιζω οτι μεγαλωσα βιολογικα(δεν γινετε και αλλιως)οχι η καρδια μου και το μυαλο μου.Και θα εκπλαγεις (ισως)αν μπορεσεις να δεις ΚΑΙ ποσοι νεοι βρισκουν αυτες τις συμπεριφορες......γελοιες.

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF