Καλησπέρα στο φόρουμ , είμαι ευτυχής κάτοχος ενός transalp 650 με 17000 χλμ.Επειδή είναι σαν καινούργιο ,και μου έκατσε τέλεια σαν μηχανή ,αίσθηση κλπ. Για την χρήση που το θέλω , σκέφτομαι για αναβάθμιση .μιλάω αποκλειστικά για πίσω αμορτισέρ ,επειδή ξέρω ότι μπροστά δεν υπάρχουν πολλές λύσεις.σκεφτόμουν για νέο ελατήριο (hyperpro-wp-ohlinsκλπ.)αλλά σκέφτηκα μαζί με τον εξοπλισμό είμαι 75 κιλά , οπότε σίγουρα είμαι μέσα στο μέσο όρο σκληρότητας ελατηριου που χρησιμοποιούν οι κατασκευαστές ,μην πω στο ιδανικό,οπότε ίσως να είναι τσάμπα λεφτά .Επειδή έρχομαι από 11 χρόνια mtb και έχω ακούσει μέχρι και θαύματα από revalving ,ισχύει το ίδιο και στις μότο;το αμορτισέρ είναι 13 χρόνων χωρίς να αλλαχτουν τα λάδια .Θέλω να είναι σφιχτό ,όχι σκληρό , αλλά όταν χρειάζεται να διάβαζει, τώρα π.Χ είναι λίγο βάρκα ,πολύ λίγο ,και όταν περνάω από ανωμαλίες ,γνωστά πράματα στους ελληνικούς δρόμους είναι σαν να πατιετε λίγο το αμορτισέρ και μεταφέρει την κίνηση στην μότο και μένα ,ειδικά στα συνεχόμενα .να πω ότι το sag είναι ΟΚ..περιμένω γνώμες Απόψεις ,εμπειρίες . Ευχαριστώ για την υπομονή και τον χρόνο σας.