Καλησπέρα, σε λίγες μέρες θα παραλάβω το δίπλωμα μηχανής (απεριόριστο) και βρίσκομαι σε φάση αναζήτησης μηχανής.
Αρχικά, να αναφέρω ότι στο παρελθόν δεν είχα καμία απολύτως σχέση με τα δίκυκλα. Οδηγώ αμάξι αποκλειστικά τα 12 τελευταία χρόνια.
Για διάφορους λόγους θέλω να πάω σε 650cc και να μην ξεκινήσω με κάτι μικρότερο.
Η χρήση του θα είναι περισσότερο για κινήσεις μέσα στην πόλη άντε και λίγο έξω από αυτήν. Ταξιδάκια 1-2 φορές το χρόνο σίγουρα, φόρτωμα στο πλοίο και νησάκι με τη γυναίκα.
Πολλοί φίλοι μοτοσυκλετιστές μου πρότειναν ΜΤ07, CB650F, SV650, Ninja 650 καθώς και το bmw g650gs (για πιο touring φάσεις).
Αν και κλείνω περισσότερο στο MT07, πιστεύετε ότι θα με δυσκολέψει σε ταξιδάκια με σαμάρια και 2ο άτομο πάνω;
Σε αυτοκινητόδρομο το βρίσκω απίθανο να βγαίνω οπότε ίσως το γυμνό να με βολέψει τελικά.
Το budget είναι γύρω στα 5.000 για ένα μεταχειρισμένο, ιδανικά με λίγα km και σχετικά καινούργιο μοντέλο.
Γράψτε ελεύθερα προτάσεις, συμβουλές και ότι νομίζετε πως θα έπρεπε να ξέρει ένας αρχάριος σαν εμένα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων![]()