Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: Παρασκευατικο καφεδακι στη Χαλκιδα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SONone

Παρασκευατικο καφεδακι στη Χαλκιδα

ολο δουλευω και δουλευω και αδεια δεν πηρα και λεφτα δεν εχω και τα νευρα μου τσαταλια... οποτε ετσι οπως ειμαι θα παω να δω τα τρελα νερα. Να ηρεμησω λιγο.

16:12 ραντεβου στο burger Ville https://goo.gl/maps/czMGsRLANtq και παμε για Χαλκιδα καφεδάκι αραγμα και οτι προκύψει (μπορει να πεινασουμε να φαμε κανα "τοστ" στην Στενη)

προτιμώ Εθνικη οδο (γιατι δεν ειμαι σιγουρος για τον αλλον δρομο μην χαθω, αν βρεθει μπροσταρι δεν εχω προβλημα και απο παλαια)

συμμετοχές

εγω
    amyroukai 99.9%
    alex D (aka Καριγκτον) 99%
    θεοφιλος ?

σοβαρή σοβαρότατη πρόταση:

επειδή 4μμ είναι το λιοπύρι και στο μπεργκερβιλ δεν έχει σκιά πουθενά, να μεταφερθεί η συνάντηση στην BP/McDonalds στην εθνική αμέσως μετά τα διόδια; εκεί και σκιά για μηχανάκια έχει και για οδηγούς.

Για Στενή δεν το βλέπω, εγώ τουλάχιστον.

οκ. συνάντηση στην BP/McDonalds στην εθνική αμέσως μετά τα διόδια

16:14 ομως!

και ναι καφεδακι ονλυ!

Έτσι για να αυξησω το ποστ καουντερ..χαχα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της annoula1981
    Μα να μην το δω νωριτερα!
    και πηγαμε 2 μηχανες Πόρτο Γερμενό...
    ΓΜΤ!!!
    Αν η ζωη σου ειναι πικρή ανακατεψε. Εχει καθήσει η ζάχαρη..

Ε μα και εσύ... (ένα ban δώρο για το ότι δεν μας προσέχεις :P )

αλλά πήγες βόλτα, τι να σε κάμνουμε, δεν έμεινες μέσα παραπονεμένη, όλα καλά.

Τα τρελά νερά πλάκα είχαν. Οι ψαράδες από το καφέ επίσης. Οι τύποι που κάνουν μπάνιο ακριβώς κάτω από το καφέ, το αυτό. Καταγγέλω τους καφετζήδες στο Mostar διότι κρουασανάκια δεν εφεραν ΔΕΥΤΕΡΗ φορά, ενώ στα λόκαλΖ πάνε πιατάκι κανονικά, ρατσιΖμός και θα ρίξω μαΒρη πέτρα και άκυρο. Άσε που σκεφτόμουν να ρωτήσω που καταλαβαίνουν ότι είμαστε ξένοι και μετά εννόησα, κράνη, μακριά παντελόνια κλπ. Οι κουλέρ λοκάλ σκάνε σαν τους δικούς μας γνωστούς λοκαλαίους, χύμες.

Επίσης καταγγέλλω τον πρώτο γιό γιατί λέει "δεν θα τρέχουμε πάλι στην επιστροφή" και πήγαινε +20χαω από το "έλα" ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ; Άσε που είδε κατηφόρα και πλάκωσε το 'ξακόσα να τελικιάσει, εκεί που έκοψα για να βγω από την ΕΟ σαν άνθρωπος... Και έπεσα στον ΜΑΛΑΚΑ με την πόρσε με τις Ιταλικές πινακίδες που "και καλά" δεν είχε ρέστα το μηχάνημα να του δώσει και μας ζάλισε το πέος πόσην ώρα να περιμένουμε να τσακωθεί με την κιουρία στο τηλέφωνο των διοδίων. Δεκάσεντο πάντως μιά χαρά έβγαλε το μηχανάκι για εμένα. Ντάξει λίγο βαρετή η ΕΟ ρε γμτ. Την επόμενη φορά να βρούμε λιγότερο "ίσιο" προορισμό. Δύσκολο αυτό, ξέρω. Θα δούμε.

Επίσης δοκίμασα την πιο σφιχτή επαναφορά. Ναι ΟΚ πλέει λιγότερο. Κοπανάει λίγο παραπάνω από ότι πριν, μάλλον πιο σωστά κοπανάει ενώ πριν περνούσε λακκούβες με μιά ελαφρά ταλάντωση. Το έσφιξα δύο κλικ, θα το ανοίξω ένα πάλι. Νομίζω δίνει μεγαλύτερη αίσθηση σταθερότητας στις στροφές αλλά δεν το δοκίμασα όπως έπρεπε γιατί ο πρώτος γιός σερνόταν ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ
    Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 20/08/2016 στις 00:08.

η αληθεια θα λαμψει αλητη moderatora

ενω παγεναμε χαλαρα και λεω ωραια δεν θα καψουμε και πολυ μπενζινα με το που επιασαν οι στροφουλες ΔΑΙΜΟΝΙΣΤΗΚΕ ( btw θελω και εγω λιγο σφιξιμο στα μπροστα στην επαναφορα)

στην επιστροφη λοιπον λεω να μην τρεξουμε ασ παμε εκει που το δικο μου εχει την καλυτερη καταναλωση (πιο οικονομικο για τον αμυρου, λιγο πιο ενεργοβορο για τον αλεξη) πλακωνομαι στην κατηφορια νομιζοντας οτι θα βγεις πιο κατω απο ΕΟ και να δω την τελικη του γραναζοματος μου, και με το που κοβω... να ξανα ενοθουμε δλδ.. ερχετε ο Λορδος Καριγκτον με τα ολα και μου λεει παμε κλεινει το μαγαζι δεν θα προλαβουμε.... ε τι να κανω... θα βαλω βενζινη σημερα να δω καταναλωση αλλα νομιζω ειμαι στα 10+ με εσας που εμπλεξα..

εδιτ
    ακου σερνοταν.... θα θελει κανας ανρωπος να ερθει βολτα μαζι και θα νομιζει οτι πηγαμε βολτα αλα eversman.

Παρόμοια θέματα

1. Κοπή πίτας στη Χαλκίδα 28/1
    από vakou στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 24/01/2007, 19:59
  2. ξενοδοχείο στη Χαλκίδα
    από cityfly στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/06/2006, 07:51
  3. Καφεδακι 23-3-05 Στη Χαλκιδα
    από Tigas στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 6