Εχεις κανεις συναδελφος ιδεα που μπορω να βρω προστατευτικο εξατμισης για v strom 650 k8 χρωματος μαυρο??Στο motoraid που ρωτησα εχει μονο ασημι!!!Για βοηθειστε ρε παιδια..
Εχεις κανεις συναδελφος ιδεα που μπορω να βρω προστατευτικο εξατμισης για v strom 650 k8 χρωματος μαυρο??Στο motoraid που ρωτησα εχει μονο ασημι!!!Για βοηθειστε ρε παιδια..
Εισαι θεος..Πηρα τη suzuki, εχουν τελειωσει τωρα, θα φερουν μεσα στο μηνα ειπανε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Κατι ειχε παρει τ αυτι μου οτι εχει η Suzuki. Ρωτησες εκει;![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Να εισαι καλα strat, να το τουμπανιαζεις το εργαλειο.![]()
![]()
[/QUOTEΝ
Τελικα το βρηκα στη suzuki που ειναι στη λεωφορο συγγρου και το εβαλα..Ειναι γαματο. Ολη η μηχανι ειναι μαυρη τωρα!!Αυτο που ηθελα!! Επομενη κινηση βαλιτσες givi οταν μαζεψω κανενα φραγκο. Τι ωραιο μηχανακι ειναι το ατιμο ομως.Να φανταστεις το ειχα για 1 χρονο, το εδωσα για να παρω ενα 1000 και το ξαναπηρα παλι καινουργιο!!!Αφου κακα τα ψεματα ειναι μακραν μπροστα απο ολα τα αλλα μηχανακια στην κατηγορια του!!
καλησπερα ποσο πηγε το μαλλι κα αν ειναι βαλε καμοια φωτο να του δουμε![]()
![]()
72 ευρω την πηρα..Θα βαλω φωτο αυριο που θα εχω την ψηφιακη μαζιΑρχικά δημιουργήθηκε από gkarkas
καλησπερα ποσο πηγε το μαλλι κα αν ειναι βαλε καμοια φωτο να του δουμε![]()
![]()
![]()
![]()
οκ να σε καλα αντε και να δουμε και τη φωτο![]()
τι σοι μαυρο ειναι αυτο.....βλεπω καλα, κανει κατι σε carbon η μου φαινεται?αν ειναι ευκολο, ανεβασε μια φωτο καλυτερη.....ευχαριστω.
Ευχαριστώ και Συγνώμη... Λέξεις ζωής. Πρέπει να έχεις δύναμη καρδιάς για να τις πεις.
Να και οι φωτο που λεγαμε..Αρχικά δημιουργήθηκε από gkarkas
οκ να σε καλα αντε και να δουμε και τη φωτο![]()
http://img526.imageshack.us/img526/8...1844sv9.th.jpg
http://img526.imageshack.us/img526/6...1847bz9.th.jpg
πολυ καλο ποσο το μαλλι?ψηνομαι και εγω....
......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
"μοτοσυκλετα"..
η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......
72 ευρω, το πηρα απο τη suzuki στην Λεωφορο ΣυγγρουΑρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
πολυ καλο ποσο το μαλλι?ψηνομαι και εγω....![]()
![]()