Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 46

Θέμα: Θα ήθελα να κάνω μια κατάθεση εδώ, όχι σε λεφτά, αλλά σε λεπτά.

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot

Θα ήθελα να κάνω μια κατάθεση εδώ, όχι σε λεφτά, αλλά σε λεπτά.

Δεν βρίσκω άλλο τρόπο να το ξεκινήσω αλλά νομίζω ότι θα γίνω αρκετά κατανοητός.
    Μετά από τόσα χρόνια στα motoforums, (στα οποία ομολογώ ότι έμαθα και να «γράφω» αλλά και να «διαβάζω»), θα θεωρούσα αδύνατον να μην γράψω κάτι τώρα σε αυτή την χρονική στιγμή που (προσωπικά) έχει μεγάλη σημασία και σηματοδοτεί τον νέο τρόπο ζωής μου. Ναι, πράγματι δεν θα συμμετέχω πια ενεργά στη ζωή του «μηχανόβιου».

Η αλήθεια είναι ότι, στην αρχή νόμιζα ότι μετά από τόσα χρόνια δεν θα ήταν εύκολο να αλλάξω το κατά 70% τρόπο σκέψης μου, όσον αφορά τον συγκεκριμένο «χειρισμό» της ζωής μου πάνω στις δυο ρόδες, ή ακόμα και περπατώντας.
    Γράφω «δυο ρόδες», γιατί δεν θέλω να γράψω «μοτοσικλέτα», προς το παρόν με στεναχωρεί αυτή η λέξη.

Τελικά, μετά από μεγάλη προσπάθεια τα κατάφερα κι άλλαξα. Φυσικά αυτό δεν ήρθε μόνο του, αλλά με την αμέριστη βοήθεια του Τσίπρα και της παρέας του. Με λίγα λόγια ΔΕΝ το αποφάσισα για δικούς μου λόγους, αλλά με ανάγκασαν.

Όχι δεν θα το γυρίσω στην πολιτική γιατί σέβομαι το κείμενο μου και δεν θα ήθελα να το κάνω κι αυτό 300 φορές, το ίδιο σιχαμένο, και δεν εννοώ τους υπερήφανους 300 του Λεωνίδα.

Έτσι τώρα, τέλος τα έξοδα για την συντήρηση μιας μηχανής πολλών ή λίγων κυβικών, τέλος τα έξοδα για τις βόλτες, τέλος τα έξοδα για ταξίδια, τέλος τα διόδια, τέλος τα servise, τέλος οι βενζίνες, τέλος οι ασφάλειες, τέλος και τα τέλη, και τέλος τα λεφτά, Ζήτω τα λεπτά αισθήματα. Είμαι ελεύθερος(?) να κάνω ότι θέλω.

Κάτι που αρχίζει σαν χόμπι και καταλήγει σε τρόπο ζωής δεν το λες χόμπι. Αυτό βέβαια απαιτεί εκτός των άλλων, και κάποιες οικονομικές θυσίες, όπως όλα τα χόμπι, και φυσικά για να είσαι άνετος θα πρέπει να υπάρχει και κάποιο … «περίσσευμα».
    Τώρα πια το μόνο που θυμάμαι από αυτή την λέξη είναι ότι γράφεται με δυο «σ».

Το κείμενο αυτό θα μπορούσα να το ονομάσω ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» προς όλους αυτούς που γνώρισα όλα αυτά τα χρόνια έχοντας τα ίδια ενδιαφέροντα για τις δυο ρόδες. Άλλους λίγο, άλλους πολύ, άλλους λίγο παραπάνω κι άλλους πάρα μα πάρα πολύ παραπάνω. Τόσο παραπάνω που μοιάζει σαν να ήμασταν από πάντα μαζί, και συνεχίζεται.

Πολλά είναι τα ευχαριστώ και σε όλους τους υπόλοιπους που κάναμε μαζί χιλιάδες χιλιόμετρα και περάσαμε δεκάδες διόδια, κάποια από μέσα κι άλλα απ’ το πλάι…
    Πως λέμε… «η ζωή που δεν έζησα;» Ε, το αντίθετο, ευτυχώς αυτή την ζωή την έζησα και δεν πρόκειται να το μετανιώσω!

Θυμάστε το ανέκδοτο που έλεγε… «Γιατί δεν φοράς κράνος»;
    Τώρα στο δρόμο θα σας βλέπω μέσα από το παρμπρίζ χωρίς κράνος.

Σας ευχαριστώ όλους από βάθη καρδιάς, καλούς δρόμους καλή συνέχεια σε όλους, και πολύ προσοχή.

Βρουυυυμμμμμ……

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	snowcapo.jpg 
Προβολές:	476 
Μέγεθος:	103,4 KB 
ID:	367752
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παρένθεση είναι Νίκο. Το όνειρο δεν τελειώνει κρατώντας ή όχι το τιμόνι.

Θα τα ξαναπούμε.

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Παρένθεση είναι Νίκο.

safety doesn't happen by accident

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Πιστεύω οτι δεν θα μείνεις χωρίς δίκυκλο για πολύ καιρό και θα είναι μια παρένθεησ όπως εγραψε κι ο byron.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Το αίμα νερό δεν γίνεται ,οπότε ότι είπαν οι από πάνω...

Θα ξαναρθεις.

Θα σου λειψουν ολα αυτα που κρυβει η φωτο που ανεβασες....

Φιλια
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Και εγώ με το παπί έχω ξεμείνει και δεν προβλέπεται η επόμενη αγορά να είναι νωρίτερα από 3 ετία..

Παρόλα αυτά νοιώθω ''μηχανόβιος'' όπως νοιώθω και ''βαρκόβιος'', τα δύο μεράκια της ζωής μου που ειρωνικά δεν έχω καταφέρει ακόμα, σε αυτή την ηλικία να γευτώ όπως θα ήθελα.

Δε βαριέσαι, είμαι εδώ και περνάω καλά
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Κριμα..

Ελπιζω συντομα να ξαναβρεθεις στις δυο ροδες..
    MADE IN JAPAN 日本製

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Παρένθεση είναι Νίκο. Το όνειρο δεν τελειώνει κρατώντας ή όχι το τιμόνι.

Θα τα ξαναπούμε.

Συμφωνώ. Και εγώ σαν παρένθεση το βλέπω εδώ και 7,5 χρόνια...
    done.

Παλαιό μέλος
    Κρίμα Φιλαράκο εύχομαι γρήγορα πάλι σε 2 τροχούς.

ΥΓ Panos 76, τι βάρκα έχεις καπετάνιο μου?
    Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.

Banned
    δυστυχως

οι "Κατατεθειμένες" και "πουλημενες" μοτο τα τελευταια χρονια εχουν γινει η νορμα...

Καλα να μαστε να ξανακαβαλαμε για χρονια ακομα, εστω και Γκαρελια με πεταλια....

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Πάλι εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε. Εύχομαι σύντομα!
    Sent from me using a computer.

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Σε καταλαβαίνω απόλυτα.
    Έχω και αυτοκίνητο και μηχανή, έχω σκεφτεί πως αν χρειαστεί να καταθέσω πινακίδες, αυτές θα είναι του αυτοκινήτου. Βέβαια αυτό εξαρτάται από το τι ανάγκες έχει ο καθένας. Φυσικά αν είχα παιδιά θα κράταγα σε κυκλοφορία το αυτοκίνητο.
    Ελπίζω να έρθει η στιγμή και να βγεις από την δύσκολη, όχι μόνο εσύ αλλά όλοι μας!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Προσπαθησα να το κάνω κι εγώ πριν 3 χρόνια... Πούλησα την μηχανή με το σκεπτικό ότι αυτό το κεφάλαιο έκλεισε για μένα...
    Ήταν η πρώτη φορά που έμεινα χωρίς μοτο τα τελευταία 25 χρόνια...
    Άντεξα 5 μήνες...
    Σαν ναρκομανής που θέλει την δόση του, μόλις καλοκαιριασε και άρχισα να βλέπω στον δρόμο παρέες με μηχανή να πηγαίνουν βόλτα με έπιασε τρέμουλο. Με συνοπτικές διαδικασίες ξαναβρέθηκα πάλι πάνω σε 2 τροχούς...
    Δεν έχει λογική τό ξέρω... Βγαίνει σπάνια από το γκαράζ (3.000χλμ σε 2,5 χρόνια !!!) αλλά ρε παιδί μου ΞΕΡΩ ότι υπάρχει εκεί...
    Καλή δύναμη ότι κι αν αποφασίσεις...Και κυρίως...Ποτέ μην λές ποτέ...

Μέλος Το avatar του/της freco
    Ένα από τα καλά της μοτοσυκλετιστικής μου ζωής είναι και οι γνωριμίες. Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα Νικόλα και που βολτάραμε μερικές φορές μαζί, με τα τότε ιταλικά μας.
    Μακάρι να πάνε καλά τα πράγματα να ξαναθυμηθούμε τέτοιες εποχές. Τότε που οι βόλτες ήταν τουλάχιστόν μια φορά το μήνα.
    Κι εγώ κρατιέμαι με νύχια και με δόντια. Ελπίζω να αντέξω.

Καλή συνέχεια. Τα λέμε.
    Όχι "αμήχανος" πλέον...

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2006, 16:14
  2. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2006, 22:27
  3. Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2004, 13:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα