Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 63

Θέμα: Ανακαίνιση σπιτιού στη Θεσσαλονίκη.

Παλαιό μέλος

Ανακαίνιση σπιτιού στη Θεσσαλονίκη.

Σκοπευω να κανω μια ανακαινιση σπιτιου αλλα πραγματικα δεν ξερω απο πού να ξεκινησω. Απ΄ο,τι βλεπω στο διαδικτυο υπαρχουν γραφεια που αναλαμβανουν το ολο εργο απο την αρχη μεχρι το τελος, εχουν δλδ ολα τα συνεργεια μαζι. Νομιζω πως κατι τετοιο θα ηταν καλυτερο απο το να ψαχνω ενα-ενα τα μαστορια.

Εχει κανεις καμια σχετικη εμπειρια να με βοηθησει/κατευθυνει; Αν υπαρχει και καμια συγκεκριμενη προταση στην συμπρωτευσουσα για γραφειο ακομα καλυτερα.

Ευχαριστω προκαταβολικα για καθε συνεισφορα.
    Τελευταία τροποποίηση από ptc; 29/11/2016 στις 22:33. Αιτία: ορθογραφια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    λεφτά έχεις?
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    λεφτά έχεις?
    Εχω ενα budget γυρω στα 10000€.

Παλαιό μέλος
    πολύ παλαιότερα ήταν πιο ακριβο το ολα-σε-εναν παρα το ενας-ενας. Αθήνα 1999

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Ο όλα σε έναν όμως σου δίνει χρονοδιάγραμμα ότι τάδε ημερομηνία σου παραδιδω. Αν όχι, σου κόβω χρήματα για κάθε ημέρα που αργώ να παραδώσω.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    πολύ παλαιότερα ήταν πιο ακριβο το ολα-σε-εναν παρα το ενας-ενας. Αθήνα 1999
    Απο την εμπειρια σου, μιλαμε για διαφορα που δικαιολογει την εξτρα προσπαθεια και κυνηγητο που θα χρειαστει;

Απο ολες τις ειδικοτητες που θα χρειαστουν ο μονος που εχω καταληξει ειναι ο τεχνικος για το τζακι.
    Οποτε θα χρειαστει πολυ ψαξιμο για να το παω μεμονωμενα.

Απο την αλλη βεβαια ετσι μοιραζεις και το ρισκο. Δλδ δεν μπορει να σου βγουν ολοι σκαρτοι. Ενω στην περιπτωση του γραφειου, αν ειναι για τα κλαρινα τον εχεις πιει τρισδιαστατα.

Ο όλα σε έναν όμως σου δίνει χρονοδιάγραμμα ότι τάδε ημερομηνία σου παραδιδω. Αν όχι, σου κόβω χρήματα για κάθε ημέρα που αργώ να παραδώσω.
    Ειναι κι αυτη μια παραμετρος που τη λαμβανω σοβαρα υποψιν. Μεχρι τωρα η μονη σοβαρη δουλεια που ειχα κανει ηταν η κουζινα και ειχα πολυ ασχημη εμπειρια με τον μαστορα. Πηγαμε πανω απο ενα μηνα πισω απο αυτα που ειχαμε συμφωνησει, γιατι του πεσαν και αλλες δουλειες μαζι.
    Οντως παιζει τετοια συμφωνια;

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Αν δεν μπορείς να είσαι συνέχεια από πάνω, η λύση εργολάβου νομίζω είναι επιβεβλημένη

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Απο την εμπειρια σου, μιλαμε για διαφορα που δικαιολογει την εξτρα προσπαθεια και κυνηγητο που θα χρειαστει;
    30% κάτω

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Αν δεν μπορείς να είσαι συνέχεια από πάνω, η λύση εργολάβου νομίζω είναι επιβεβλημένη
    Ο χρονος υπαρχει, καθως εργαζομαι εποχιακα και τον καιρο που θα γινει η ανακαινιση θα ειμαι αεργος. Απλα ειμαι παντελως ασχετος με το αντικειμενο οποτε δεν ξερω τι ακριβως θα μπορουσα να "ελεγξω".

Ιδανικα θα ηθελα μια προταση ενος γραφειου που να μπορω να εμπιστευτω οτι θα κανει καλη δουλεια και δε θα προσπαθησει να με εκμεταλλευτει.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Ναι είναι συμβόλαιο αυτό με τα γραφεία και υπάρχει σαν ρητρα. Κύριε εγώ το θέλω τότε έτοιμο. Μπορείτε; Καλώς. Πέραν της ημερομηνίας πέφτει Πέτρος Αμάραντος το χρυσό ψαλίδι.

Απομονω-μέλος
    Αν έχεις χρόνο και διάθεση να ασχοληθείς, έχω να σου προτείνω καλούς και τίμιους επαγγελματίες για να κάνεις τη δουλειά σου.
    Να ασχοληθείς εννοώ, οτι θα πρέπει εσύ να συντονίζεις/συζητάς/πληρώνεις κτλ το κάθε συνεργείο.
    Αν δεν παίζει κάτι τέτοιο θα πρέπει να το αναθέσεις σε κάποιον μηχανικό ή τεχνικό γραφείο, με το ανάλογο κόστος βέβαια.
    Ανάλογα με το χρόνο που έχεις να διαθέσεις και φυσικά το μέγεθος της ανακαίνισης, θα αποφασίσεις.
    Γίνε λίγο πιο λεπτομερής αν θες και ότι βοήθεια χρειαστείς πες μου να σε βοηθήσω.
    Άμα σου μέλλει να πνιγείς, ποτέ σου δεν πεθαίνεις... (by Amrk)

Παλαιό μέλος
    φυσιολογικο δεν ειναι να ειναι πιο ακριβο το ολα σε ενα? παντα ετσι ειναι, ξερουν οτι σε διευκολυνει και το βαρανε λιγο παραπάνω. βεβαια λογω κρισης εχουν ερθει τα πανω κατω και οι τιμες ειναι τελειως χυμα.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Τι θες να κανεις δεν μας ειπες.
    Υδραυλικα;
    Ηλεκτρολογικα;
    Πατωματα;
    Ποσα τ.μ. ειναι το σπιτι;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από wthanasis Προβολή μηνύματος
    Αν έχεις χρόνο και διάθεση να ασχοληθείς, έχω να σου προτείνω καλούς και τίμιους επαγγελματίες για να κάνεις τη δουλειά σου.
    Να ασχοληθείς εννοώ, οτι θα πρέπει εσύ να συντονίζεις/συζητάς/πληρώνεις κτλ το κάθε συνεργείο.
    Αν δεν παίζει κάτι τέτοιο θα πρέπει να το αναθέσεις σε κάποιον μηχανικό ή τεχνικό γραφείο, με το ανάλογο κόστος βέβαια.
    Ανάλογα με το χρόνο που έχεις να διαθέσεις και φυσικά το μέγεθος της ανακαίνισης, θα αποφασίσεις.
    Γίνε λίγο πιο λεπτομερής αν θες και ότι βοήθεια χρειαστείς πες μου να σε βοηθήσω.
    Για να δωσω μια εικονα.
    Μιλαμε για αλλαγη εσωτερικων κουφωματων, εγκατασταση κεντρικης θερμανσης (υπαρχει αεριο στην οικοδομη αλλα το σπιτι δεν ειχε ποτε καλοριφερ), πληρη ανακαινιση μπανιου, δαπεδα(luminate), τζακι ενργειακο και βαψιμο εσωτερικο. Ηλεκτρολογικα και υδραυλικα δεν εχουν θεμα. Το σπιτι ειναι γυρω στα 70τμ.

Οπως ειπα και πιο πανω χρονος και διαθεση υπαρχει, αρκει να ειναι ανθρωποι εμποστοσυνης γιατι δεν εχω τις γνωσεις να ελεγχω την ποιοτητα της δουλειας.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Οριακα εισαι στα λεφτα....
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2009, 17:00
  2. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΟΤΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?
    από tenx στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2006, 02:05
  3. Απαντήσεις: 7