Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 47

Θέμα: Θεσσαλονίκη

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme

Θεσσαλονίκη

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράματα για τη συμπρωτεούσα μιας που σε λίγες μέρες γίνομαι μόνιμος κάτοικος.
    1) Ταχύτητα ιντερνετ στην περιοχή Πανόραμα . VDSL ποιάνουν εκεί ή εστω 24αρι ADSL;
    2) Κανά καλό μαγαζί/μαγαζιά για μπύρες/ποτά κτλ , χωρίς πολύ δυνατά μουσική και σκυλάδικα να παίζουν; Κατά προτίμηση ροκομπαρο ή χαλαρό Mainstream.
    3) Για πίστα Σέρρες , πόσα χλμ είναι; Επίσης εαν γνωρίζεται πόσο έχει ενα τρακ ντει.
    4) Πάρκινγκ στο κέντρο ,δηλαδή πάνω απο Αριστοτέλους ώς Καμάρα πχ , παίζει ή γράφουν δημοτικόμπατσοι;

Ευχαριστώ προκαταβολικά
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Banned
    1) για ίντερνετ δεν θα έχεις θέμα (ανάλογα και τι εταιρεία θα προτιμήσεις)
    2)Ήξερα ενα καλό κουτουκι (pub)αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς που είναι- πάνε χρόνια που έφυγα .
    Αφού θα μένεις εκεί ψάξε το <καραφακι>
    Ουζερί - μεζεκλερι στο πανόραμα. Ο ιδιοκτήτης παλιός φίλος και πρωταθλητής εντουρο.(
    3)Οι Σέρρες είναι κάνα μιάμιση ώρα απο εκεί, για ποιο κοντινά υπάρχει το πιστακι στο Ν Ρύσιο, πηγαίνουν ατομα απο εδώ μέσα θα σε κατατοπισουν.
    4)πάρκιγκ παίζει εκεί που ειπες.
    Οι δημοτικοί γράφουν αβερτα να ξέρεις οπου απαγορεύεται.
    Οι <άλλοι>μόνο αν κανείς κάτι τραγικό-στο παρκάρισμα.

https://youtu.be/wgkk5XojzkI

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    1) Αναλογα την περιοχη παιζει να εχεις ή και να μην εχεις σοβαρο θεμα... Εκτος απο πολυ μετρημενες περιοχες που πιανουν 20αρια οι υπολοιπες δεν πιανουν και ειναι και μερικες που το 20αρι το βλεπουν με το τηλεσκοπιο.... ανεξαρτητως εταιρειας.
    2) Μαγαζα εχει πολλα για ολα τα γουστα, θα τα μαθεις σιγα σιγα. Δεν υπαρχει απολυτη αληθεια σ'αυτο
    3) Οι Σερρες καμια ωριτσα δρομος. Τρακντεη ασε μας στον μπονο μας ναουμ τοναταλλο θα σΕ πουνε αυτοι που πανΕ.
    4) Για αμαξι δεν εχω αποψη, για μηχανη συνηθως δεν γραφουν αλλα παιζει να σου κατσει το τζοκερ...

Καλως ηρθες και καλο κουραγιο....

https://www.youtube.com/watch?v=o1tj2zJ2Wvg

Παλαιό μέλος
    Θα απαντησω σε οσα ξερω.

3) Για Σερρες θα τα βρεις ολα εδω. Η πιστα στο Ρυσιο που ανεφερε και ο shooter απο πανω ειναι πολυ καλη περιπτωση επισης. Αν και ειναι πιστα καρτ εχει πολυ καλη ποιοτητα ασφαλτου και ειναι ικανοποιητικη σε μεγεθος. Βασικα μεχρι 600-700 κυβικα μια χαρα θα βολευτεις. Οχι οτι δεν μπαινουν και χιλιαρια βεβαια. Τιμες 10€ τις καθημερινες και 20€ το ΣΚ, για οσα σεσιον προλαβεις να κανεις. Ειμαστε και 3-4 απο το φορουμ που πηγαινουμε καμια φορα, οποτε κανονιζεται και παρεα αν βολεψει.
    4)Το παρκαρισμα στο κεντρο ειναι δυσκολο μεν, αλλα οχι αδυνατο. Ειδικα πανω απο Εγνατια ειναι πιο ανεκτα τα πραγματα και επισης δεν ασχολειται τοσο πολυ η δημοτικη αστυνομια με την περιοχη. Αν μιλας για καρακεντρο (Εθν.Αμυνης-Εγνατια-Βαρδαρη) εκει ειναι πιο αγρια τα πραγματα και το παρανομο παρκαρισμα θα στοιχισει σε κληση.

Rehab pub (Βαλαωρίτου 19)

για εναλλακτικά πράγματα μουσικά και αθλητικά. Στηρίζουν και δείχνουν ice hockey, rugby κλπ.
    done.

VDSL καμπίνες δεν έχει ακόμα στο πανόραμα εκτός κ αν δίνουν απο αστικό κέντρο (στην περίπτωση που είσαι πολύ κοντά στο κέντρο) αλλά δεν το θυμάμαι.

Επάνω παίζει η καλύτερη μπυραρία της χώρας με craft μπύρες, η Hoppy pub. Χαλαρή, non-smoking και με απίστευτες μπυρούκλες (περιμένω να ανέβω πως και πως την επόμενη βδομαδα που εχει κ φεστιβαλ μπυρας στο We)
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    ΟΤΕ εγγυηση.Εχει γεμισει την πολη με box και δίκτυα.Χαλαρα φιλε μου σε πολιτισμο ερχεσαι και με VDSL.
    Μαγαζια πολλα.Αν εισαι της γενιας των πρωτων ηντα τοτε Ηλιος και on the road.
    Για Σερρες απο την περιοχη σου την κανεις απο πισω (Αγιο Βασιλειο-Λαγκαδα) και σε 1ωρα και 20 λεπτα χωρις κινηση εισαι εκει.
    Παρκινγκ αν ειναι με αυοκινητο ξεχνα το.Αν εχεις υποψιν σου την Αθηνα το αυτοκινητο στην συμπρωτευουσα δεν χρειαζεται για να πας κεντρο.Μια τζουρα πολη ειναι με 2 δρομους απο ακρη σε ακρη.Θα τα μαθεις γρηγορα.Πολυ καλυτερη η ζωη παντως απο το μεγαλο χωριο.
    Καλως ορισες στην συμπρωτευουσα του παρακρατους και καλη διαμονη.

η πιο ωραια πολη, ποδηλατο να παρεις... χαχααχ
    ORGIA!!!!!

Μέλος
    αν θες ροκομπαρο με ελληνικες μπυρες και καποιες ξενες θα πας αυγουστο αρκετα παλιο μαγαζι και εντουρας πολυ παλιος
    https://www.facebook.com/Avgoustos.Bar/?fref=ts

το θεμα του παρκινγκ ειναι πως θα ξυπνησει ο κυρ γιαννης το πρωι ( δημαρχος )

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις παιδιά! Καλώς με βρήκατε οι Βόρειοι!
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Μέλος
    οταν με το καλο ερθεις στειλε π.μ να σου πω οτι αλλο θες

Καλο κουραγιο σου ευχομαι...
    Το γιατι θα το καταλαβεις μολις ερθεις κ περασει το πρωτο διαστημα και θα αρχισεις να καταλαβαινεις ποσο σαπια ειναι αυτη η πολη

Αργός Το avatar του/της Cpt_Slow
    για το 4 γενικα γραφουν αβερτα. Πανω απο αριστοτελους εχω φαει 2 χαρτακια με το αμαξι και ενα βραδυ αφησα τη μηχανη αριστοτελους - τσιμισκη μαζι με αλλους 50 που ειχαν παρκαρει εκει και οταν πηγα να την παρω ειχαμε ολοι χαρτακι καρφωμενο στο καντραν.

Κατα τα άλλα καλή αρχή

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    ειδικα αν δεν φορας ντοπιες πινακίδες τον ηπιες....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foten21 Προβολή μηνύματος
    Καλο κουραγιο σου ευχομαι...
    Το γιατι θα το καταλαβεις μολις ερθεις κ περασει το πρωτο διαστημα και θα αρχισεις να καταλαβαινεις ποσο σαπια ειναι αυτη η πολη
    γιατι ρε φιλε τι εχει η πολη? εγω ενα χρονο ειχα εκει εφηγα Εξωτερικο και πλεον θελω ξανα να γηρησω...
    ORGIA!!!!!

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 17:15
  2. Θεσσαλονίκη 25-28 Μαρτίου
    από Wizard13 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 23:06
  3. Θεσσαλονικη - Κερκυρα
    από transalper600 στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 17