Καλησπερα παιδια !!Αποφασισα να αλλαξω παραφλου στην μηχανη μου και θελω την βοηθεια σας(τυπο αντυψυκτικου και διαδικασια).
Καλησπερα παιδια !!Αποφασισα να αλλαξω παραφλου στην μηχανη μου και θελω την βοηθεια σας(τυπο αντυψυκτικου και διαδικασια).
Κατεβασε το manual και κανε οτι λέει.
https://tbbracingdotcom.files.wordpr.../cbr600-f4.pdf
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Μπορεις να μου πεις τι τυπο αντυψυκτικου πρεπει να βαλω?
To manual λέει:
RECOMMENDED MIXTURE:
50-50 (Distilled water and antifreeze)
RECOMMENDED ANTIFREEZE:
Pro Honda HP Coolant or an equivalent high
quality ethylene glycol antifreeze containing
silicate-free corrosion inhibitors
Eγω στο δικό μου βάζω αυτό
http://www.belray.com/bel-ray-moto-chill-racing-coolant
Aπ οτι βλεπω στο manual θα χρειαστείς καπου 3 λιτρα.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
To manual είναι για το f4 (καρμπυρατερ), ο Μαριος ρωτά για το f4i (injection) είναι άλλο μοντέλο οπότε προσοχη μπορεί να μην ισχύουν.
Artificial intelligence is no match for natural stupidity...
Και κατι τελευταιο..Εξαερωση πως κανουμε?
Καλησπέρα φίλε. Αφού έχει γεμίσει με υγρά το ψυγείο, με ανοιχτή τη τάπα ρίχνεις 2-3 γκαζιές, συμπληρώνεις αν θέλει και είσαι οκ σε πρώτη φάση. Λέω σε πρώτη, διότι προσωπικά καλό θα είναι στη συνέχεια να δουλέψει η μηχανή μέχρι να ανοίξει πλήρως ο θερμοστάτης (90oC) ακόμα και το βεντιλατέρ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΡΥΩΣΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ τότε να ανοίξεις πάλι την τάπα και να συμπληρώσεις υγρά εάν χρειάζεται.
Για το άδειασμα των παλιών υγρών πέρα από τη βίδα αποστράγγισης που είναι πάνω στην αντλία νερού, καλό θα είναι να ξεβιδώσεις και το βιδάκι που βρίσκεται ανάμεσα στους λαιμούς των εξατμίσεων, για να αδειάσουν και τα κύλινδρα.![]()
Να συμπληρώσω ότι τέλος συμπληρώνεις με 300ml και το παγούρι διαστολής, του οποίου η τάπα βρίσκεται δίπλα στο δοχείο υγρών του πίσω φρένου.
Ο Σαπίλας το έβαλε....το manual.
Άρα όταν όλα τα παραπάνω αποτύχουν ξέρεις τι να διαβάσεις..
Βιδακι?? Δεν νομιζω να εχει γτ μου το ειχε πει κιαλλος και το εψαξα!! Εκτος και αν ειδα λαθος..!
Σας ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια σας !! Να`στε καλα !!
Οτι σου ειπε ο Power Wings , να αδειασεις και τα υγρα απο το μπλοκ των κυλινδρων απο την βιδα της photo που σου εβαλε.
Προσοχη μην την παρεις στο χερι, 1.2 kgf θελει σφιξιμο στο τελος
Και αν θες βγαλε και τον σωληνα πανω απο την αντλια για να αδειασουν γρηγοροτερα τα υγρα.
Τελος αδειασε και το παγουρι διαστολης , απλα θα βγαλεις το λεπτο σωληνακι που ειναι ακριβος αριστερα απο την ταπα του ψυγειου και το αφηνεις κατω και θα αδειασει και αυτο.
Και στο τελος θα σου ελεγα οταν θα βαζεις τα νεα υγρα να πατας τους σωσηνες του ψυγειου και να εχεις ανοιχτο και το πωμα για να φυγει ο αερας.
Dankannn
CBR 600F THE BEST