Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 12 από 12

Θέμα: Mότο για Θεσσαλονίκη - Τρίκαλα

Νέο μέλος

Exclamation Mότο για Θεσσαλονίκη - Τρίκαλα

Καλησπέρα παιδιά, είμαι καινούργιος εδώ οπότε δεν γνωρίζω άμα είναι το κατάλληλο μέρος να ποστάρω την ερώτηση αυτή αλλά είδα Περί Μηχανής και μπήκα.

Κυρίως ψάχνω μια μηχανή για να κάνω Θεσσαλονίκη - Τρίκαλα 1 φορά στις 3 εβδομάδες,... 227,1 χιλιόμετρα είναι να πας και αλλά τόσα να γυρίσεις.
    ...Τώρα μπορεί να ζητάω πολλά αλλά άμα γίνετε να έχω την ίδια μηχανή και για πακετας ας πούμε μερικής απασχόλησης (αλλά άμα όντως ζητάω πολλά, κυρίως η διαδρομή σαλονικα-τρίκαλα με ενδιαφέρει)
    Τι έχετε να προτείνετε?

Υ.Γ : Για παπί είμαι κάπως επιφυλακτικός, δεν τα πολυεμπιστεύομαι στο θέμα του ότι μην περάσει κανένα φορτηγό από δίπλα σου είναι και χειμώνας και με πάρει και με σηκώσει από τον αέρα , μέχρι τα 47 άλογα για α2 δίπλωμα δηλαδή είμαι κομπλέ
    Τελευταία τροποποίηση από KostasVojj; 13/09/2016 στις 11:02. Αιτία: διόρθωση

ΤρεΛαμέΛος Το avatar του/της nihristo
    Καλωσόρισες. Γράψε αν θες και τι χρήματα έχεις να διαθέσεις για μοτοσυκλέτα και εξοπλισμό αναβάτη.
    πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nihristo Προβολή μηνύματος
    Καλωσόρισες. Γράψε αν θες και τι χρήματα έχεις να διαθέσεις για μοτοσυκλέτα και εξοπλισμό αναβάτη.
    Καλώς σας βρήκα.
    Γύρω στα 1000-1500, εννοείται μεταχειρισμένα μόνο

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astroman76 Προβολή μηνύματος
    Astroman76 δεν ρώτησα για αυτό, ξέρω τι μηχανές υπάρχουν για α2 δίπλωμα. Θέλω μια ταξιδιάρα ψυχή να μπορεί να πηγαίνει κάπου αλλά ΚΥΡΊΩΣ στην πόλη μέσα επειδή θα την λειτουργώ πολύ να είναι και λίγο σκυλί, μην μου μείνει στα χέρια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panos_zip
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KostasVojj Προβολή μηνύματος
    Astroman76 δεν ρώτησα για αυτό, ξέρω τι μηχανές υπάρχουν για α2 δίπλωμα. Θέλω μια ταξιδιάρα ψυχή να μπορεί να πηγαίνει κάπου αλλά ΚΥΡΊΩΣ στην πόλη μέσα επειδή θα την λειτουργώ πολύ να είναι και λίγο σκυλί, μην μου μείνει στα χέρια
    Άλλο εννοεί
    Σου παρέθεσε το θέμα για να δεις μικρού κυβισμου μοτοσυκλέτες που μπορούν να ταξιδέψουν αξιοπρεπώς (και μερικές απο αυτές και αρκετά άνετα) ενώ παράλληλα
    έχουν χαμηλή κατανάλωση και φθηνη συντηρηση για να μπορούν να δουλέψουν και ντιλίβερυ.

Βέβαια τελικά έχεις σχετικά χαμηλό μπάτζετ οπότε για κανένα ΧΤ600 θα έλεγα εγώ.

Τέλος, καταλαβαίνεις πως ότι και να αποφάσίσεις θα αναγκαστείς να κάνεις αρκετούς συμβιβασμους,
    γιατι δεν υπάρχει μηχανακι που να ταξιδεύει, να μπορει να δουλεψει ντιλιβερυ και να ειναι και τόσο φθηνό.
    Να μπορεί να κάνει τα πάντα καλά δηλαδή.

Αλήθεια, τι δίπλωμα έχεις?
    - Triumph Daytona 675 (Track Bike)
    - Ducati Multistrada 1200s
    - IMR Corse 190RR

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panos_zip Προβολή μηνύματος
    Άλλο εννοεί
    Σου παρέθεσε το θέμα για να δεις μικρού κυβισμου μοτοσυκλέτες που μπορούν να ταξιδέψουν αξιοπρεπώς (και μερικές απο αυτές και αρκετά άνετα) ενώ παράλληλα
    έχουν χαμηλή κατανάλωση και φθηνη συντηρηση για να μπορούν να δουλέψουν και ντιλίβερυ.

Βέβαια τελικά έχεις σχετικά χαμηλό μπάτζετ οπότε για κανένα ΧΤ600 θα έλεγα εγώ.

Τέλος, καταλαβαίνεις πως ότι και να αποφάσίσεις θα αναγκαστείς να κάνεις αρκετούς συμβιβασμους,
    γιατι δεν υπάρχει μηχανακι που να ταξιδεύει, να μπορει να δουλεψει ντιλιβερυ και να ειναι και τόσο φθηνό.
    Να μπορεί να κάνει τα πάντα καλά δηλαδή.

Αλήθεια, τι δίπλωμα έχεις?
    A2 έχω, ναι κυρίως να ταξιδεύει άνετα θέλω και γω και μου έδωσε καλές επιλογές.
    Κάτι σε 250 με 24 άλογα γύρω λέτε να κάνει την δουλειά? Ή θέλει μεγαλύτερη ?

αξιοπρεπές θα είναι. η μεγαλύτερη θα σου δώσει το κάτι παραπάνω σε άνεση, αλλά με δεδομένο τον προϋπολογισμό θέλει ψάξιμο μήπως γίνει κουμπαράς. παθών

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    cbf250
    you rise you fall you're down then you rise again

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Με πρόλαβε το παλικάρι απο πάνω...
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Παλαιό μέλος
    αυτο απου πε ο αποπάνω αλλα λίγο πιο καινούργια μοντελα το λιγότερο 12ετίας, για να έχεις λιγότερες πιθανότητες να σε φάνε οι μάστορες...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 21:44
  2. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2010, 09:00
  3. Ειναι κανεις για Θεσσαλονικη στις 29/5?
    από kouk στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2009, 15:18
  4. εκδρομή για θεσσαλονικη
    από busa.gr στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2008, 20:07
  5. Για Θεσσαλονικη
    από OzZzZzY στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2007, 21:16

Κανόνες δημοσιεύσεων