Thank you for sharing!
Μου έκανε μεγάλη εντύπωση όταν το διάβασα πρώτη φορά στο Αdvrider. Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες, ευχαριστούμε που δεν το κράτησες μόνο για σένα. Μέχρι τότε δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι.Ότι δηλαδή κάποιος που μοιράζεται μια ιστορία μαζί μου, μου προσφέρει κάτι, κάτι για το οποίο ίσως θα μπορούσα να του πω ευχαριστώ.
Το θυμήθηκα πάλι τις προάλλες που διάβασα το σχόλιο ενός φίλου ότι τα φόρουμ έχουν γεμίσει από κόσμο που διαφημίζει το παραμικρό ταξίδι του σαν επική περιπέτεια.
Χμμ ναι, το προτιμώ. Προτιμώ να ανέβουν 20 ταξιδιωτικά που δεν μου λένε κάτι, παρά να χαθεί ένα καλό. Γιατί το θέμα είναι ότι το "καλό" δεν θα είναι το ίδιο για όλους.
Προσωπικά γουστάρω εξίσου τον ΜακΓκρέγκορ και τον Μπούρμαν που φύγαν με συνοδεία δυο νταλίκες ανταλλακτικά, με τον Γκόγκο και το Βεσπάκι του, για διαφορετικούς λόγους. Αλλά είμαι σίγουρος ότι η μια ή η άλλη περίπτωση σε πολύ κόσμο δεν θα λέει τίποτα. Δεν απευθύνονται στο ίδιο κοινό.
Κάθε ταξιδιωτικό που ανεβαίνει είναι ένα κομμάτι απ' την ματιά και την αντίληψη του ταξιδιώτη. Άλλοτε είναι βαθιά, άλλοτε είναι ρηχή, μερικές φορές βλέπει την ουσία. Αλλά πάντα είναι ένα δώρο.
Thank you for sharing guys![]()