Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: Thank you for sharing

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar

Thank you for sharing

Thank you for sharing!
    Μου έκανε μεγάλη εντύπωση όταν το διάβασα πρώτη φορά στο Αdvrider. Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες, ευχαριστούμε που δεν το κράτησες μόνο για σένα. Μέχρι τότε δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι.Ότι δηλαδή κάποιος που μοιράζεται μια ιστορία μαζί μου, μου προσφέρει κάτι, κάτι για το οποίο ίσως θα μπορούσα να του πω ευχαριστώ.
    Το θυμήθηκα πάλι τις προάλλες που διάβασα το σχόλιο ενός φίλου ότι τα φόρουμ έχουν γεμίσει από κόσμο που διαφημίζει το παραμικρό ταξίδι του σαν επική περιπέτεια.
    Χμμ ναι, το προτιμώ. Προτιμώ να ανέβουν 20 ταξιδιωτικά που δεν μου λένε κάτι, παρά να χαθεί ένα καλό. Γιατί το θέμα είναι ότι το "καλό" δεν θα είναι το ίδιο για όλους.
    Προσωπικά γουστάρω εξίσου τον ΜακΓκρέγκορ και τον Μπούρμαν που φύγαν με συνοδεία δυο νταλίκες ανταλλακτικά, με τον Γκόγκο και το Βεσπάκι του, για διαφορετικούς λόγους. Αλλά είμαι σίγουρος ότι η μια ή η άλλη περίπτωση σε πολύ κόσμο δεν θα λέει τίποτα. Δεν απευθύνονται στο ίδιο κοινό.

Κάθε ταξιδιωτικό που ανεβαίνει είναι ένα κομμάτι απ' την ματιά και την αντίληψη του ταξιδιώτη. Άλλοτε είναι βαθιά, άλλοτε είναι ρηχή, μερικές φορές βλέπει την ουσία. Αλλά πάντα είναι ένα δώρο.

Thank you for sharing guys
    Travel, Grow, Share

Καποτε επεσε τυχαια στα χερια μου ενα περιοδικο moto.
    Το ανοιξα χαζευοντας σε μια καφετερια γιατι βαριομουν,και επεσα στις σελιδες που φιλοξενουσαν
    το ταξιδιωτικο του Ηλια Βροχιδη,το ξεκοκκαλισα και καθε μηνα ετρεχα να αγορασω το περιοδικο για να δω τη συνεχεια.
    Μεχρι τοτε δεν αγοραζα καν περιοδικα,κι αυτο το ειχε το μαγαζι τυχαια.
    Ξαναγορασα μοτοσυκλετα μετα απο χρονια,και ξεκινησα αμεσως τα ταξιδια...
    Κολλησα το μικροβιο και εχουν περασει κοντα 10 χρονια,οσο περνα ο καιρος θελω ακομη πιο πολυ
    να ταξιδευω..

Thank you for sharing Ηλια,και στον καθε Ηλια..
    Τελευταία τροποποίηση από taisteal; 27/09/2016 στις 00:37.

Το πρώτο μοτο-ταξιδιωτικό που διάβασα ήταν προ εποχής ίντερνετ και φόρουμ, όταν είχα ανακαλύψει τυχαία ένα βιβλίο του Μητσάκη. Ήταν συγκλονιστικό! Σε μια εποχή που το να πας μέχρι τα καμμένα Βούρλα ήταν ταξίδι, ένας τύπος γύριζε τον πλανήτη με μηχανή! Μετά από πολλά χρόνια τον γνώρισα και από κοντά, σεμνός άνθρωπος, ωραίος!

Θαυμάζω πάρα πολύ ανθρώπους σαν τον Μητσάκη, τον Βροχίδη τον Γκόγκο, αλλά δεν μπορώ να ταυτιστώ μαζί τους. Είναι πολύ μακριά απ΄ ότι θα μπορούσα ποτέ να κάνω.
    Αντίθετα, ένα ταξίδι που είχε κάνει ένα παλικάρι από εδώ, solo στο Βόρειο ακρωτήρι, με έβαλε πιο πολύ στην σκέψη μήπως κάποτε καταφέρω να το κάνω και εγώ.

Θέλω να πω, για να σε συγκινήσει και να σε βάλει στην διαδικασία να τολμήσεις και εσύ κάτι, πρέπει να είναι σε απόσταση που, έστω με μια υπέρβαση του εαυτού σου θα μπορούσες να φτάσεις. Για αυτό κάθε ταξίδι "μιλάει" σε διαφορετικό κόσμο. Αυτό που εμένα δεν μου λέει τίποτα μπορεί να κάνει τον διπλανό μου να σηκωθεί από τον καναπέ και να το τολμήσει.
    Travel, Grow, Share

Banned
    Μιλας σοφα γεροντα!

Ετσι ειναι, αρκει να μην παρουσιαζουμε και το ταξιδι/βολτα μας με σκοπο να αποκτησουμε χαμενους ποντους στον αναπαραγωγικο αδενα μας.
    Η σεμνοτητα του Μητσακη ειναι ο οδηγος.
    Πολλοι κανουν ταξιδια, αλλα τα κανουν για την ψυχη τους,
    αλλοι τα κανουν για την δημοσιοτητα
    και αλλοι για τα like.
    ας βρει ο καθενας τι του ταιριαζει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    Πολλοι κανουν ταξιδια, αλλα τα κανουν για την ψυχη τους,
    αλλοι τα κανουν για την δημοσιοτητα
    και αλλοι για τα like.
    ας βρει ο καθενας τι του ταιριαζει.

Συμφωνώ, απλά από την στιγμή που μπορώ να το ξεχωρίσω δεν με ενοχλεί
    Travel, Grow, Share

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    οταν πρωτοξεκινησα να κανω βολτες,για ταξιδια,πολυημερα κλπ,ειχα αγνοια.ισως ηταν η ηλικια,ισως οτι οι φιλοι τοτε δεν ηταν τοσο ταξιδιαρηδες,δεν ειχα ασχοληθει με το θεμα και μονο κανα διημερο επαιζε.
    οταν ξεκινησα να διαβαζω το φορουμ,πριν γραφτω,αρχισα δειλα δειλα να διαβαζω ταξιδιωτικα.σε καποια φαση εμεινα ανεργος και ολο το καλοκαιρι του 11 το περασα ξεσκονιζοντας οτι ταξιδιωτικο εβρισκα μπροστα μου.
    αυτο με εκανε να το ψαξω λιγο παραπερα το θεμα.οχι οτι εχω κανει ταξιδια,αλλα εχω δει 5-10 μερη που δεν θα το σκεφτομουν πιθανον.
    αντωνη....thanks for sharing!
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παρόμοια θέματα

1. 1 milion thank you
    από 620 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 09:23
  2. DukasII Zan is calling you
    από Zanzibar στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2004, 18:12
  3. Searching For A Russian Speaking Rider
    από Odyssey στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0