Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ ένα φτηνό συντηρητή μπαταρίας;
Σε αναζητήσεις είδα για έναν που βγάζει κατά καιρούς το Lidl αλλά μπορεί να αργήσει να τον ξαναβγάλει.
Υπάρχει λύση με ανάλογο κόστος (γύρω στα 40€).
Ευχαριστώ.
Σε αναζητήσεις είδα για έναν που βγάζει κατά καιρούς το Lidl αλλά μπορεί να αργήσει να τον ξαναβγάλει.
Ευχαριστώ.
A Noisy Tappet is a Happy Tappet!
Τι εννοείς με το "συντηρητή" ..??
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Aυτο που βγαζει το lidl Κατα καιρους ειναι φορτιστης απλος.Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
Ευχαριστώ.![]()
Keep spamming!!!:a13:
Δώσε κάτι παραπάνω και πάρε της CTEK...Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
Ευχαριστώ.
Συντηρητή ενωοώ το μηχάνημα που βάζεις πάνω τη μπαταρία όταν δεν κινείς τη μηχανή για πολύ καιρό και της διοχευεύει ρεύμα με τέτοιο τρόπο ώστε να τη διατηρεί σε φόρμα.
Απ'όσο έχω διαβάσει αυτός του Lidl ήταν και συντηρητής...
Σαν εναλλακτικές έχω τους παρακάτω:
OPTIMATE 4
Oxford Maximiser 360T Battery Charger
Αυτός ο CTEK κάνει;
Αν τον θέλεις ΚΑΙ για αυτοκίνητο, καλύτερα τον XS 3600 ..Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
Αυτός ο CTEK κάνει;
O XS 800 φορτίζει αποτελεσματικά μπαταρίες μέχρι 32 Ah, πράγμα που σημαίνει ότι αν η μπαταρία είναι εντελώς άδεια, δεν θα καταφέρει να την φορτίσει πλήρως.. (πάντως για να μιζάρεις και να βάλεις μπροστά, μάλλον είναι Ο.Κ.)
Δες εδω και ρωτα και τι μεταφορικα θελει για να στο στειλει.
http://cgi.ebay.de/OPTIMATE-4-Optima..._Kraftradteile
http://cgi.ebay.com/Optimate-4-BNIB-...item3a5e2cc483
Η γενικα στο ebay.
Ο OPTIMATE 4 ειναι απο τoυς καλυτερους.
http://www.tecmate.com/optimate4_detail.php
![]()
Dankannn
CBR 600F THE BEST
Δεν είναι άδεια η μπαταρία αλλά λόγο υποχρεώσεων δεν υπάρχει χρόνος να κινώ και τη δεύτερη μηχανή συχνα.
Θέλω τώρα που είναι στα καλά της να την πριζώσω και όταν βρίσκω ευκαιρία (1 φορά το μήνα λέμε τώρα) να την βάζω πάνω και να κάνω καμιά βόλτα.
Μόνο για τη μπαταρία της μηχανής τον θέλω.
Μίζα δεν έχει το enfield...μόνο μανιβέλα...άρα θα είναι πιο εύκολο να πάρει πιστεύω...
Μην είναι και 6βολτο ..??Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
Μίζα δεν έχει το enfield...μόνο μανιβέλα...![]()
Ο "έξυπνος" φορτιστής του Lidl είναι και συντηρητής απ'όσο ξέρω. Δεν τον έχω δοκιμάσει για συντήρηση, αλλά τον έχω χρησιμοποιήσει σε γερασμένη μπαταρία και την επανέφερε καλύτερα απ'όσο περίμενα. Δε θυμάμαι τώρα στα σίγουρα αλλά κατά 95% έχει και πρόγραμμα για 6V.
Μειονέκτημα: Σταματάει τη φόρτιση πιο νωρίς από το "χαζό" φορτιστή που έχω, ενώ η μπαταρία σηκώνει κι άλλο.
Για τον XS 3600 είχα βρει τις τις θετικότερες κριτικές όταν έψαχνα αλλά τσιγκουνεύτηκα τα έξτρα χρήματα, δεδομένου ότι θα τον χρησιμοποιούσα απλά σα φορτιστή μία στις τόσες.
Είναι θαυμάσιος αν μιλάμε για μικρες μπαταρίες μοτο (συνήθως έως 14AH)
Τον χρησιμοποιήσα με θαυμάσια αποτελέσματα στην μοτό και το παπί και τελικά τον άλλαξα με τον XS 3600 μόνο και μόνο επειδή ήθελα κάτι ίσχυρότερο ώστε να φορτίζω και την μπαταρία του αυτοκινήτου που είναι 55άρα...
Για την μοτοσυκλετα ειναι μια χαρα αυτος του λιντλ με 20ευρα τον εχω και εχω ηδη 3 χρονια την μπαταρια![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Τον εχεις μονιμα επανω?Η απλα φορτιζεις οποτε χρειαζεται?Αυτο ειναι το θεμα αν το εμπιστευεσαι ολο το 24ωρο πανω σαν συντηρητη μπαταριας.Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Για την μοτοσυκλετα ειναι μια χαρα αυτος του λιντλ με 20ευρα τον εχω και εχω ηδη 3 χρονια την μπαταρια![]()
![]()
Εχω αφησει την μπαταρια ενα μηνα και δεν εχει κανει κιχ και γενικα φορτιζω και αλλες ακομα και αυτοκινητο ειχα βαλει για πλακα μια ψοφια ανοιχτου τυπου ομως με φρεσκα ζουμια ζωντανεψε ακομα κυκλοφορη πανω σε ενα 1300 ιχ![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Με βαζεις σε πειρασμο....Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Εχω αφησει την μπαταρια ενα μηνα και δεν εχει κανει κιχ και γενικα φορτιζω και αλλες ακομα και αυτοκινητο ειχα βαλει για πλακα μια ψοφια ανοιχτου τυπου ομως με φρεσκα ζουμια ζωντανεψε ακομα κυκλοφορη πανω σε ενα 1300 ιχ![]()
Εχω τον εν λογω φορτιστη απλα κολλαγα στο οτι ειναι φτηνος,ειχα δοκιμασει και βραχυκυκλωμα να του κανω και ανταπεξηλθε κανονικοτατα και εσβησε παροχη.Θα τον δοκιμασω σαν συντηρητη και βλεπομεν,αν με χασετυε για λιγο καιρο θα ειμαι στο νοσοκομειο με εγκαυματα.![]()
![]()