Καλησπερα στη παρεα ειμαι στην αναζητηση της 1ης μου μηχανης αφου επιτελους βρηκα σταθερη δουλεια .Ξεκινησα με στοχο το fz6 καθως το γουσταρω ΠΑΡΑ πολυ .. στη πορεια φιλοι μου ειπαν οτι (εχει 3 ροπες ? δεν το εχω καταλαβει αυτο ) ειναι πολλα τα αλογα για 1ο ετσι και εγω τους ακουσα και εβαλα σαν στοχο το cb 400 sf το οποιο νομιζω θα ειναι καλος δασκαλος απο αυτα που ακουω . Πριν λιγες μερες γνωρισα εναν τυπο με το fz6 ο οποιος το πουλαει του εξηγησα οτι δεν εχω κανα 2μιση χιλιαρικα που θελει αυτος αλλα ειμαι στα 1000 ευρω και καθε μερα ο κουμπαρας μου μεγαλωνει. Ετσι λοιπον κ αυτος μου προτεινε να μ την δωσει με γραμματια (δεν εχω ιδεα πως και τι σε οτι αφορα τα γραμματια ) και μου εβαλε διαολους γι αυτο και εκανα τον λογαριασμο μου να παρω τις γνωμες σας αφου απ οσο εχω παρακολουθησει το φορουμ μου φενεται καλη κινηση . Ειμαι κατοχος Α2 στα 22 μου και σε 3 μηνες απο τωρα θα μπορω να βγαλω και το μεγαλο διπλωμα . Το θεμα μου ειναι να συνεχιζω να μαζεβω για το cbδακι η να τσιμπισω χθες! το φειζερ το οποιο δε κρυβω οτι το φοβαμαι κιολας λιγο λογω απειριας. Την μηχανη δεν τη θελω για καγκουριες και μοστρα απλως κανω καπου στα 70-90 χιλιομετρα μεικτα τη μερα και με το αμαξι δε βγαινω και σκεφτομαι οτι ο,τι και αν αγορασω τωρα θα ειναι για μια 4ετια το ελαχιστο .