Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 16

Θέμα: Ράμπα για μηχανάκι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της astrapogiannos7

Ράμπα για μηχανάκι

Επειδή είμαι φοιτητής από Ρέθυμνο στο Ηράκλειο αφήνω αναγκαστικά το σκ έξω το μηχανάκι στην πυλωτή της πολυκατοικίας που μένω Μιας και μένω στο ισόγειο σκέφτηκα να φτιάξω μια ράμπα για τα δύο σκαλιά της εισόδου και να το βάζω μέσα στο σπίτι να έχω το κεφάλι μ ήσυχο Πόσο λέτε να μ κοστίσει να πάω σε ένα ξυλουργείο να μ φτιάξουν μια μικρή ράμπα Ή αν μπορώ κάπως να φτιάξω εγώ κάτι το δοκίμασα με μία τάβλα που βρήκα εύκαιρη αλλά θέλω και δεύτερο άτομο για να μ κρατάει σταθερή την τάβλα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astrapogiannos7 Προβολή μηνύματος
    Επειδή είμαι φοιτητής από Ρέθυμνο στο Ηράκλειο αφήνω αναγκαστικά το σκ έξω το μηχανάκι στην πυλωτή της πολυκατοικίας που μένω Μιας και μένω στο ισόγειο σκέφτηκα να φτιάξω μια ράμπα για τα δύο σκαλιά της εισόδου και να το βάζω μέσα στο σπίτι να έχω το κεφάλι μ ήσυχο Πόσο λέτε να μ κοστίσει να πάω σε ένα ξυλουργείο να μ φτιάξουν μια μικρή ράμπα Ή αν μπορώ κάπως να φτιάξω εγώ κάτι το δοκίμασα με μία τάβλα που βρήκα εύκαιρη αλλά θέλω και δεύτερο άτομο για να μ κρατάει σταθερή την τάβλα
    Αστραπόγιαννος όνομα και πράμα είσαι ρε μαγκίτη.

Δεν με έβγαλαν έτσι για την μαγκιά αλλά για την γρηγοράδα μου και την προθυμία μου (το δεύτερο δεν ξέρω κατα πόσο μου έχει βγει σε καλό αλλά τεσπα )

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astrapogiannos7 Προβολή μηνύματος
    Αν μπορείς να κάνεις μερικές τρύπες στο δάπεδο για να την σταθεροποιείς θα είναι πολύ απλό το θέμα.
    Αν δεν γίνεται να ανοίξεις τρύπες θα πρέπει να βρεθεί αλλος τρόπος.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος
    φτιαχτη μονο σου. μια ταβλα χοντρη με μια απο κατω να ακουμπησει στο σκαλι και ενα χοντρο λαστιχο εκει που πατανε και οι δυο (απο σαμπρελα μηχανης ας πουμε) και εισαι ετοιμος.

πόσο να σου ζητήσουν για δυο τρίγωνα κομμάτια χοντρό νοβοπαν και ένα καπάκι; για να μην γλιστράει μπορείς να βάλεις λαστιχένια ποδαράκια, δεν είναι κάτι δύσκολο. Πάρε μέτρα από τα σκαλιά και πήγαινε σε κάποιο μαγαζί με DIY ξυλουργικά, φαντάζομαι ούτε 50ρικο δεν θα δώσεις.

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Αν σ' αφήνουν να τρυπήσεις εκεί στα σκαλοπάτια τη στερεώνεις την τάβλα εύκολα με δύο βίδες (το πολύ να χρειαστεί και κάτι βοηθητικό) και μένει μόνιμα (μέχρι να φύγεις που θα την βγάλεις και θα στοκάρεις τις τρυπούλες). Δες αυτό πρώτα και αν θες βοήθεια με την "κατασκευή", εργαλεία κλπ. μιλάμε.
    Φύγαμε...

Παλαιό μέλος
    αν ειναι να κανει τρυπα μπορει απλα να κανει μια και να βαζει ενα πυρο για στοπ της ταβλας

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Τώρα σκέφτομαι βέβαια ότι αν την αφήσεις μέσα στο σπίτι 2 μέρες θα μυρίζει άσχημα μετά...
    Φύγαμε...

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Παπί ειναι; Εαν ειναι για 2 σκαλοπάτια το πιάνεις λιγο σηκωτα και το ανεβάζεις ούτε 100κιλα δεν ειναι. δεν γινεται να κανεις καμια μετατροπή στην κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας μπορει να χρεωθεις ως δολιοφθορά

Θα πάω σε ένα ξυλουργείο εδώ κοντά να μ φτιάξουν 4 τρίγωνα σε συγκεκριμένες διαστάσεις και θα γίνει η δουλειά μια χαρά
    Από Δευτέρα θα το φτιάξω να το βγάλω και δύο φωτογραφίες να βοηθήσουν και σε όποιον άλλον θέλει

Παπί ήταν αλλά το πήρε ο πατέρας μ και μ έδωσε το σκούτερ τώρα και το κολπάκι με την σαμπρέλα στην κάτω πλευρά για να μην γλιστράει καλή ιδέα

Εγω τοτε.... την αστρεα την ανεβαζα 3 σκαλοπατια μονος μου καθε βραδυ...αλλες εποχες...οι νεοι απο οτι βλεπω δεν θελουν να κουραστουν

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Εγώ ανέβαζα GPZR600 σε 7 σκαλιά ίσια, πάνω σε ένα μαδέρι που είχα κολλήσει χοντρό λάστιχο γιατί την ανέβαζα αναμμένη με πρώτη και εγώ κάτω με τα πόδια.

Είναι scooter το ριμάδι και δεν βολεύει να το ανεβάσεις με τα χέρια το παπί που είχα μέχρι πριν λίγες μέρες το ανέβαζα και με τα χέρια borbos είμαι μηχανολόγος πιστεύω ότι το μυαλό το έχω για να μην κουράζομαι σωματικά ... σωματικά κουράζομαι μόνο σε δουλείες στο χωριό και στη δουλειά μου όταν κάνω (αμπέλια ελιές κτλ ) άρα όχι δεν είμαι απο τη νεολαία που πας να χαρακτηρίσεις σαν βουτηρομπεμπέδες ...
    Την Κρήτη δεν θα την αφήσω ποτέ και για τίποταααααααααααα

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δίπλωμα για μηχανάκι 125cc
    από periklis2311 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2009, 14:40
  2. Καμια ιδεα για μηχανακι
    από rsp στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2008, 14:51
  3. Εξάτμιση για μηχανάκι Dayang