για να προλάβει να πεί κι αυτός κάτι![]()
για να προλάβει να πεί κι αυτός κάτι![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
Υπαρχει και παρομοιο φεμινιστικο που λεει...
Γιατι επλασε ο Θεος τον Αδαμ πρωτο και την Ευα υστερα?
Γιατι πρωτα εκανε τα πειραματα και μετα τα θαυματα.....!!
Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
nimbus
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δημιουργεί ο Θεος τη γή και λέει: ωραία η γή, δημιουργεί τον ουρανό και λέει: ωραίος ο ουρανός, δημιουργεί την θάλασσα και λέει ωραία η θάλασσα, δημιουργεί ...........,δημιουργεί τα ζώα και λέει ωραία τα ζώα,δημιουργεί τον άντρα και λέει ωραίος ο άντρας και τελικά δημιουργεί την γυναίκα την βλέπει και λέει: χμμ.............δεν πειράζει θα βάφεται
o Θεος εχει δημιουργησει τον Αδαμ , αλλα αυτος μετα απο κανα μηνα στον παραδεισο βαριεται θανασιμα...
-Θεε μου τι πληξη , σε παρακαλω μπορεις να δημιουργησεις αλλο ενα πλασμα σαν εμενα να με συμπληρωνει?
>Ναι τεκνο μου , αλλα θα χρειαστω τα ποδια σου για υλικο...
-Τα ποδια μου? οχι δεν τα δινω.....με ενα πλευρο τι μπορεις να φτιαξεις?
Αρχικά δημιουργήθηκε από nemethon
δημιουργεί ο Θεος τη γή και λέει: ωραία η γή, δημιουργεί τον ουρανό και λέει: ωραίος ο ουρανός, δημιουργεί την θάλασσα και λέει ωραία η θάλασσα, δημιουργεί ...........,δημιουργεί τα ζώα και λέει ωραία τα ζώα,δημιουργεί τον άντρα και λέει ωραίος ο άντρας και τελικά δημιουργεί την γυναίκα την βλέπει και λέει: χμμ.............δεν πειράζει θα βάφεται
![]()
![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
nimbus
Αρχικά δημιουργήθηκε από manos426f
Υπαρχει και παρομοιο φεμινιστικο που λεει...
Γιατι επλασε ο Θεος τον Αδαμ πρωτο και την Ευα υστερα?
Γιατι πρωτα εκανε τα πειραματα και μετα τα θαυματα.....!!
FINAL EDITION FAILED return to the OLDER VERSION !!!!
:rotflmao::rotflmao:
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)