Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 92

Θέμα: harley η οχι

Νέο μέλος

harley η οχι

καλησπέρα παιδιά, έχω μια χάρλευ στην κατοχή μου sportster 883 του 2006-2007, δεν ξερω από μηχανές και αυτή μου την έδωσε ένας συγγενής μου, θα ήθελα τη γνώμη σας εάν αξίζει να την κρατήσω, η αν την πουλήσω να πάρω κάποια άλλη με τα αντίστοιχα λεφτά της πώλησης, δηλαδή αν πουληθεί περίπου 6000 θα μπορέσω να πάρω κάτι ίσης αξίας οικονομικά και ποιοτικά
    ευχαριστώ

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Χωρίς να μας πεις ποιο είναι το δικό σου ενδιαφέρον για της μηχανές, το στυλ της οδήγησης που σε ενδιαφέρει, το δίπλωμα που κατέχεις, και τις συνθήκες με τις οποίες θα καβαλάς γενικότερα είναι φοβρά δύσκολο (έως αδύνατο) νομίζω να σου απαντήσει κανείς.

Νέο μέλος
    είμαι 23,θα αρχίσω για δίπλωμα σε λίγο καιρό, οπότε δεν έχω εμπειρία από μηχανές, εμένα με ενδιαφέρει να είναι λειτουργική, να μπορώ να πάω και ταξίδι απόστασης αλλα να μπορώ να την αφήσω παρκαρισμένη στην πόλη για 2-3 ώρες χωρίς να φοβάμαι μην της κάνουν ζημιά ( αυτό το λέω γιατί πολλά εξαρτήματα αποσπώνται εύκολα) και χωρίς να κάνω αγώνα για να την κοντρολάρω. Επίσης με ενδιαφέρει για παράδειγμα η σύγκριση με μια γερμανική η ιαπωνική σε σχέση με την αξιοπιστία και τις επιδόσεις καθώς και κατανάλωση βενζίνης για τα ίδια κυβικα πανω κάτω εννοείται. Αυτά έχω στο μυαλό μου μέχρι στιγμής οπότε δεν ξέρω πως να σας κατατοπίσω παραπάνω.

Παλαιό μέλος
    Αν μιλαμε για πρωτη μηχανη, νομιζω δε θα βρεθει κανενας να σου πει να την κρατησεις. Ασχετα με προτιμησεις, γουστα, αξιοπιστια, καταναλωση κτλ και μονο ο ογκος και το βαρος της μηχανης την καθιστουν παντελως ακαταλληλη. Βαλε μια αγγελια για τη μηχανη και στο ενδιαμεσο διαβασε λιγο στο φορουμ, θα βρεις απειρα θεματα για "πρωτη μηχανη" (οπου προτεινονται συνηθως τα ιδια 5-6 μοντελα). Αν παλι εχεις καποια ιδιαιτερη προτιμηση σε ενα συγκεκριμενο ειδος μηχανης εδω ειμαστε να το συζητησουμε.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Να την κρατήσεις, μόνο αν πραγματικά σου αρέσουν οι χάρλεϊ και θες συγκεκριμένα κάτι τέτοιο. Αλλιώς πούλα τη και πάρε μια μοτοσικλέτα. 6 χιλιάρικα είναι υπεραρκετά για ένα πολύ καλό μηχανάκι.
    Life begins at 45°.

Νέο μέλος
    απλά εάν πουληθεί δεν νομίζω να ξαναγοράσω ποτέ ίδια, γιαυτό ρωτάω εφόσον την πουλήσω αν μπορώ να πάρω κάτι της ίδιας αξίας, σε ευχαριστώ πολύ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Αν μιλαμε για πρωτη μηχανη, νομιζω δε θα βρεθει κανενας να σου πει να την κρατησεις. Ασχετα με προτιμησεις, γουστα, αξιοπιστια, καταναλωση κτλ και μονο ο ογκος και το βαρος της μηχανης την καθιστουν παντελως ακαταλληλη. Βαλε μια αγγελια για τη μηχανη και στο ενδιαμεσο διαβασε λιγο στο φορουμ, θα βρεις απειρα θεματα για "πρωτη μηχανη" (οπου προτεινονται συνηθως τα ιδια 5-6 μοντελα). Αν παλι εχεις καποια ιδιαιτερη προτιμηση σε ενα συγκεκριμενο ειδος μηχανης εδω ειμαστε να το συζητησουμε.
    Και που ξέρεις ρε αν το παιδί χιπστερίζει (με την καλή έννοια) και δει κανά gsx 250 "μουράτο" και ψηθεί από κανά επιτήδειο για ανταλλαγή κιετς ???
    Κράτα το Χάρλευ ρε μάγκα αν το γουστάρεις ,έτσι κι αλλιώς γρήγορο δεν είναι απλώς να το αντέχει οικονομικά η τσέπη σου.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    αν και δεν ειμαι χαρλεας ισως αυτο ειναι το πιο ομορφο πραμα που εχει βγαλει αυτη η εταιρια. προσωπικα θα την κρατουσα.
    δεν θελει καμια ιδιαιτερη γνωση για να καβαλησεις, ταξιδια βγαζει (για coast to coast φτιαχτηκαν αυτα αλλωστε), η συντηρηση της δεν ειναι και τπτ ιδιαιτερο, λαδια-ξυδια φυγαμε η φαση, ευκολη τη θεωρω αν και βαρια αλλα δεν πας και για επιδοσεις. τωρα αν τη δωσεις για κανα 6αρι φυσικα και εχεις απειρες επιλογες σε αλλα μηχανακια.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Και που ξέρεις ρε αν το παιδί χιπστερίζει (με την καλή έννοια) και δει κανά gsx 250 "μουράτο" και ψηθεί από κανά επιτήδειο για ανταλλαγή κιετς ???
    Κράτα το Χάρλευ ρε μάγκα αν το γουστάρεις ,έτσι κι αλλιώς γρήγορο δεν είναι απλώς να το αντέχει οικονομικά η τσέπη σου.
    τι παραπάνω κοστίζει από μια αντίστοιχη (σε κυβικά) μηχανή- όχι harley;

Παλαιό μέλος
    Εγω αυτο που ξερω σιγουρα ειναι πως δε θα επαιρνα μηχανη που ζυγιζει 260 κιλα για πρωτη μου.

Δεν ξερω τπτ αλλο, τα υπολοιπα θα μας τα πει ο φιλος.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Εγω αυτο που ξερω σιγουρα ειναι πως δε θα επαιρνα μηχανη που ζυγιζει 260 κιλα για πρωτη μου.
    γιατι οχι? δεν κανουμε αρση βαρων βρε
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley

Δεν ξερω τπτ αλλο, τα υπολοιπα θα μας τα πει ο φιλος.
    Είναι χαμηλά το βάρος δεν είναι θέμα αν δεν είναι μικρόσωμος ο φίλος .Αν δεν βγάλει θέματα το μοτόρι γιατί θα είναι και κάποιας ηλικίας νο πρόμπλεμ.

Παλαιό μέλος
    Τωρα στα αληθεια θα βγαλουμε μια μηχανη 260kg και με την ιδιαιτερη εργονομια των custom καλη για starter bike; ΟΚ, παω πασο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από argetlam Προβολή μηνύματος
    τι παραπάνω κοστίζει από μια αντίστοιχη (σε κυβικά) μηχανή- όχι harley;
    τα σέρβις είναι πιο φτηνά, από ότι μου λέει φίλος και κάτοχος sportster1200 και πιο εύκολα. Λάστιχα τακάκια κλπ δεν έχουν διαφορές.

Οπότε αν σου αρέσει η μοτοσικλέτα την κρατάς. Εύκολη, χαμηλή, οικονομική, όμορφη. Και αν και όποτε σου πέσει λίγη, κάπου 1600 ευρώ τοποθετημένα έχουν τα κιτ υπερκυβισμού στα 1200 αν θυμάμαι σωστά.

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    ptc, μπορεί κανείς εδώ να μην του την προτείνει για πρώτη μηχανή, αλλα το οκτακοσάρι Σπορτστερ θεωρείται «μικρη» Χάρλευ, και συχνά είναι «η πρώτη» μηχανή στις ΗΠΑ
    Τα δε κιλά της είναι καστομάδικα κιλά, άλλο πράγμα απο τα σπορ κιλά.

Εν προκειμένω τείνω να συμφωνήσω με Buckley και Trooper.

Φίλε argetiam, αφου θες να μπεις στον κόσμο της μοτοσυκλέτας, θα σου έλεγα να φροντίσεις να μάθεις τις κύριες διαφορές σε στυλ και χρήση ανάμεσα σε μηχανες πιο σπόρ και πιο καστομ, και να αποφασίσεις μόνος σου τι σου ταιριάζει. Πάντως αν κάποιος ΔΕΝ έχει εισαχθεί στον κόσμο της μοτο-κουλτούρας μέσα από τους πιο ερμ, εγκαθιδρυμένους δρόμους, πρώτες χαλαρές βόλτες με Χαρλευ δεν είναι και ο,τι χειρότερο. Κι αν την βρεις πολύ βαρειά, αργή, κλπ, κλπ, πάντα μπορείς να την πουλήσεις ΑΦΟΥ την δοκιμάσεις πρώτα, να μην έχεις και τύψεις ή απωθημένα. Στα 24 δεν βγαίνει και το απεριόριστο;

Έχε όμώς υπ' οψιν οτι η Χάρλευ θέλει και λίγο τσέπη.

Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. Μεγάλο Ταξίδι (Όχι το κακό): HELP!
    από jtoros στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2004, 10:03
  3. Ακυρωση Η ΟΧι ;;
    από jimbar στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2004, 13:04
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2004, 19:23
  5. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ 4 ευρο ΣΟΥΒΛΑΚΙ !!!!!!!!!!!!!
    από dariosk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2003, 17:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF