Παιδιά καλησπέρα σας παρακολουθώ καιρό το forum κυρίως για τεχνικά θέματα καθώς το hobby μου είναι να σκαλίζω πράγματα
Εδώ και 6 μήνες έχω κάνει 4500χλμ με το παπί του πατέρα μου (χωρίς δίπλωμαλόγω απεργιών και μεγάλη ουρά αναμονής τεσπα...) πιστεύω τώρα που βγάζω Α2 ήρθε η ώρα να πάρω μια μηχανή της προκοπής για να πηγαίνω με την κοπέλα και πιο μακριά με κάνα σακίδιο
Είμαι απο Κρήτη άρα θα πατάω και τον ΒΟΑΚ αλλά και μπόλικο επαρχιακόΕίμαι 1.88 90 κιλά και κοίταζα αρχικά κάτι σε enduro μετά στράφηκα σε motard (η να το πάρω εντουρο και να το κανω motard ) αλλά τελικά έπεσε το μάτι μ στο suzuki freewind 650 και είπα εδώ είμαστε αυτό μάλιστα :a07: αξιοπιστία , ευελιξία στην πόλη και καλή συμπεριφορά στην ΕΟ αλλά(αχχχ αυτό το αλλά είναι αφορμή και έχω κάψει εγκεφαλικά κύτταρα ...) Δέν μπορώ να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα για κατανάλωση,δεν έχω βρει κάθε πότε είναι τα στανταρ service της και τελευταίο δεν ξέρω τι παίζει με ανταλλακτικά (τιμές στα γνήσια ή στα imitasion ) . Το χρόνο υπολογίζω να κάνω 4000χλμ στον ΒΟΑΚ και 6000χλμ πόλη
Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις και το χρόνο σας