Υστερα απο μια κουβεντα το Σαββατο μου μπηκαν σκεψεις..Η κουβεντα ειχε σαν θεμα το δρομο στην Επίδαυρο και εγινε με ανθρωπο που οδηγαει χρονια σε αυτο το δρομο και αρκετα καλο αναβατη που τον παει πολυ σβελτα ας πουμε.
Καθως κουβεντιαζαμε ειπε το εξης ''ναι και που τον παω γρηγορα?δε μου αρεσε ποτε σαν δρομος..τυφλες στροφες με ασχημη ποιοτητα οδοστρώματος σε πολλα σημεια απλα ειναι κοντα και η παρεα θελει εδω''..καπως ετσι μου ρθαν στο μυαλο τα λιμανακια,σημειο που δεν αρεσει σε μενα καθολου σα δρομος.Υστερα απο ερευνα δεν βρηκα κατι σχετικο στο φορουμ οποτε θα μπορουσαμε εδω να βαλουμε δρομους και διαδρομες που μας αρέσουν η και δεν μας αρέσουν και βεβαια τα κριτήρια για αυτο..πχ ωραια και γραφικη η ταδε διαδρομη αλλα απο οδοστρωμα μαυρο χαλι προσοχη η πολυ καλος δρομος ωραιες στροφες αλλα δεν λεει πολλα σαν διαδρομη και παει λεγοντας.Ετσι θα μπορει να βρει ο καθενας διαδρομες που του ταιριαζουν αναλογα τι θελει,φωτοροματζο?στροφες με καλη προσφυση?απλη βολταδα χαλαρη με ωραια θεα κλπ κλπ.
Τι λετε κοσμε?