Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 3 από 3

Θέμα: Εξάτμιση YAMAHA VIRAGO 125 cc

Νέο μέλος

Εξάτμιση YAMAHA VIRAGO 125 cc

Καλημέρα στο forum,

Με λένε Κυριάκο είμαι 21 ετών και είμαι από την Ζάκυνθο.Πρόσφατα αγόρασα την πρώτη μου μηχανή,μία YAMAHA VIRAGO 125 cc.Το πρόβλημα που έχω όμως είναι ότι δεν μπόρω να βρω εύκολα ανταλλακτικά και ειδικά εξατμίσεις.Οι εξατμίσεις που βρίσκω online είναι όλες για τις εκδόσεις των 250 cc και πάνω.Το θέμα είναι ότι χρειάζομαι μία καινούργια εξάτμιση γιατί σκοπεύω σταδιακά στους επόμενους μήνες να την φτιάξω και η τωρινή εξάτμιση είναι χάλια.Θα ήθελα την γνώμη του forum για το που θα βρω μία εξάτμιση ή οτιδίποτε άλλες λύσεις έχετε να μου προτείνετε.

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    καλως ηρθες!

για τελικο εξατμισης ψαχνεις η για ολοσωμη?
    αν θες τελικο, ψαξε για μεταχειρισμενο απο 250 (acrapovic, yoshimura κτλ αν θες να δωσεις τοσα λεφτα) διαφορετικα βαλε racetech, raceguns. δες στο site racetech.gr μηπως φτιανουν τελικο αποκλειστικα για το μηχανακι σου (ιδιο με τα αλλα θα ειναι, απλα ερχεται ετοιμο με το midpipe σε ιδια διαμετρο).

οποιαδηποτε και εξατμιση και να παρεις μπαινει στο δικο αρκει να φτιαξεις αλλο σωληνα-midpipe. καλυτερα ομως να μην εχουν μεγαλη διαφορα στην διαμετρο.
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @topos
    Εντελως υποκειμενικη δικη μου αποψη..
    Θα λεγα να κρατηθεις κ να μην ριξεις χρηματα σε αυτο το μηχανακι.
    Θα θελησεις κατι δυνατοτερο κ θα χασεις αρκετα στην μεταπωληση.
    Κρατα το οπως ειναι, κανε τις πρωτες σου βολτες,γραψε μερικα χλμ και μετα εαν δεις πως οντως "κουμπωνεις" με την φιλοσοφια και τροπο οδηγησης δες κανενα intruder/virago 535/marauder/steed κοκ..

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF