Σελίδα 1 από 48 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 715

Θέμα: Παπί VS scooter VS μοτοσικλέτα, ποιό έχει την καλύτερη οδική συμπεριφορά;

Παπί VS scooter VS μοτοσικλέτα, ποιό έχει την καλύτερη οδική συμπεριφορά;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Ναι, ήταν η πιο φρικτή εμπειρία έβερ. Το παπί είναι το πιο σιχαμερό όχημα που υπάρχει. Αδιαφορώ αν είναι φτηνό, αν είναι 100 κιλά και το βάΝεις στην τσέπη και πας όπου θες. Είναι ΑΘΛΙΟ πράγμα χωρίς αναρτήσεις, φρένα, φώτα, επιτάχυνση.

Όχι. Το Duke που είχες ή το άλλο με τις δύο μπούκες τις κατακόρυφες πολύ με αρέΖουν αλλά δεν έτυχε.

Επειδή είμαι γοριλάκι, το βεστρόμ δεν το βρήκα ζόρικο, τι να πω. Έχω συνηθίσει σε "βαριά" μηχανάκια και αυτό με την όρθια θέση οδήγησης μου φάνηκε εξαιρετικά βολικό. Το αυτό με τον δικό μου πήγασο που νομίζω ότι είναι παιδικό παιχνίδι.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΙΑ

Αλλά..........ΛΑΘΟΣ μεγάλο κάνεις.
    Ο Βασιλιάς της πόλης είναι το ΠΑΠΙ εδώ και 50 χρόνια...!!!
    Στα πάντα............ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΣΕΡΒΙΣ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΤΙΜΗ, ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ,
    και εννοείται ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ αφού καταπίνει όλα τα σκουτεροειδή στα κιλά του και στα λεφτά του...!!!
    Και στο φανάρι ξεκολλάει εύκολα,και με δύο φορτώνεται.
    Απλά σκέψου ότι με 1650 ευρώ αγοράζεις το γιαμάχα,επίσης με 1800-1900 τα 2 χόντα ,wave και astrea το καινούργιο...!!!
    ΤΙ παίρνεις με τόσα λεφτά σε σκούτερ...???
    Εκείνο δε που είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΟΥΤ είναι η οδική τους συμπεριφορά.
    Παρακάλα μη σε πετύχει σε στροφιλίκι παπί γιατί μπορεί να σε ξεφτελίσει,την ώρα που τα σκούτερ παρακαλάνε μη πέσουν..!!
    Εντάξει τώρα τελευταία............ΝΤΕΦΟΡΜΕ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ,αλλά μέχρι τα play - off έχει καιρό,θα στρώσεις...!!!
    Για το μόνο που είναι καλά τα σκούτερ,είναι για κάποιον ΥΠΕΡΒΑΡΟ,για να απλώσει την κορμάρα του και τα κιλά του..!!!
    Και όταν λέμε υπέρβαρο εννοούμε κάποιον..............ΠΑΝΩ από 115-120 κιλά...!!! Έστω και λόγω ύψους,αν είναι 2μετρος π.χ.Αν και σε αυτή την περίπτωση ΔΕΝ χαρακτηρίζεσαι ως υπέρβαρος,αλλά ως ΘΗΡΙΟ..!!
    Αλλά 1,80-1,85 και 110 κιλά ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ του.........ΧΟΝΤΡΟΥ λέμε..!!!
    Τελευταία τροποποίηση από irinia; 04/04/2017 στις 11:56.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    είμαι πάνω από το όριο του χοντρού επιστημονικά, αλλά οκ. το προσπαθώ.

ναι. αν εννοείς ότι ένας ντόπιος που κάνει τον δρόμο από 10 χρονών με παπί θα με πετύχει στο χωριό του και θα με περάσει, well, στα @@ μας που λέει και ο αρκούδος.

Πάντως για να μείνουμε έστω και χαλαρά στο θέμα, επίσης θεωρώ "άχρηστη" την κίνηση για την προτεινόμενη χρήση αλλά ΟΚ, γούστα
    Για την άχρηστη κίνηση που θέλει και μαλλί επιπλέον είμαι μαζί σου,για τα παπιά όμως είμαι με την χανούμισσα...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από irinia Προβολή μηνύματος
    Ο Βασιλιάς της πόλης είναι το ΠΑΠΙ εδώ και 50 χρόνια...!!!
    Στα πάντα............ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΣΕΡΒΙΣ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΤΙΜΗ, ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ,
    και εννοείται ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ αφού καταπίνει όλα τα σκουτεροειδή στα κιλά του και στα λεφτά του...!!!
    Δε συγκρίνει κανείς τα παπιά με σκούτερ στο συγκεκριμένο θέμα. Κατά τ'άλλα το παπί είναι ο βασιλιάς της οικονομίας και μόνο. Σε οτιδήποτε άλλο, δεν κάνουν ούτε για σκραπ.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Δε συγκρίνει κανείς τα παπιά με σκούτερ στο συγκεκριμένο θέμα. Κατά τ'άλλα το παπί είναι ο βασιλιάς της οικονομίας και μόνο. Σε οτιδήποτε άλλο, δεν κάνουν ούτε για σκραπ.
    + 135

Τα παπιά είναι εργαλεία που κάνουν δουλειές φτηνά και εύκολα.ιδανικα για ντελιβερυ, κούριερ και εξωτερικές εργασίες πολλών χλμ μέσα στην πόλη.

Τίποτε άλλο όμως..Και, ίσως,ότι πιο επικίνδυνο σε δύο ρόδες..

Α ρε npat που σας χρειάζεται ρε μοδίστρες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Α ρε npat που σας χρειάζεται ρε μοδίστρες.
    Ο νπατ χρειάζεται για πολλούς λόγους.
    Αν όμως εννοείς το στορυ με το ροζ παπί,Κλάιν..
    Όποιο λοκαλι καγκουρό σε πετύχει με οτιδήποτε σε οποιοδήποτε επαρχιακό δρόμο,θα σε περάσει φιλερ.

Αν αυτό είναι το κριτήριο για να πούμε ότι το παπί είναι γαμω τα μηχανάκια,κάτι λάθος γίνεται.

Παπί VS scooter VS μοτοσικλέτα, ποιό έχει την καλύτερη οδική συμπεριφορά;

ΕΧΕΤΕ ΧΑΡΗ.............ΔΕ ΘΑ ΒΓΩ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ

Ας βοηθήσουμε τον φίλο μας ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ να επιλέξει,όσο για την οδική συμπεριφορά των παπιών........
    θα πω απλά ...........αφες αυτοίς ου γαρ.........ΟΙΔΑΣΙ..!!
    Δοκιμάστε εσείς με το παπί,.......ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ πως ξύνει ο μαρσπιές..!!
    Ανοίξτε και μια κουβέντα παρακαλώ για να καταθέσουμε τις εμπειρίες μας και την άποψη μας
    για το αν το σκούτερ......έχει καλύτερη οδική συμπεριφορά από το παπί,να γελάσουν και τα τσιμέντα..!!

Μόλις έγινε πραγματικότητα η επιθυμία σας, Λάζαρε. Παρακαλώ όπως παραθέσετε τις εμπειρίες σας. Ευχαριστώ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Ο νπατ χρειάζεται για πολλούς λόγους.
    Αν όμως εννοείς το στορυ με το ροζ παπί,Κλάιν..
    Όποιο λοκαλι καγκουρό σε πετύχει με οτιδήποτε σε οποιοδήποτε επαρχιακό δρόμο,θα σε περάσει φιλερ.

Αν αυτό είναι το κριτήριο για να πούμε ότι το παπί είναι γαμω τα μηχανάκια,κάτι λάθος γίνεται.
    Ναι ρε ψηλέ αυτό εννοούσα (το τσάι) με χιουμοριστική διάθεση.Μιας και απάντησες σοβαρά να πω και γω.
    Ξεπερνώ ότι σωματομετρικά δεν κάνεις για παπί και ομιλώ για τον μέσο αναβάτη λοιπόν.Πως ισχυρίζεσαι(στε) ότι το παπί είναι το πιο επικίνδυνο δίτροχο όταν κυκλοφορούν αλήθεια μπανιέρες των 200 κιλών με αστείας διαμέτρου ροδίτσες ? Μήπως το συγκρίνετε με μοτοσυκλέτα και το βγάζετε άχρηστο ,άτοπο φίλε.
    Δεν ξέρω αν προλάβατε πιτσιρικάδες τα παλιά παπιά με τα αστεία μπροστινά (πριν τα καλάμια) για να έχετε να λέτε ακόμα ρε...
    Σε πληροφορώ ότι ένα νορμάλ καλοσυντηρημένο 125ρι παπάκι με φρέσκα λάστιχα ξύνεις μαρσπιέδες για πλάκα και αν το καβαλάει αναβάτης ελαφρύς με άγνοια κινδύνου λόγω ηλικίας άντε κυνήγα τον.Εδώ αυτά τα κάναμε με τα στρογγυλοφάναρα που λέει ο λόγος...
    ΥΓ Δεν είπε κανείς ότι είναι και γαμώ κλπ κλπ ,απαντώ σχετικά με σκραπ, σιχαμερά που είπανε τα παιδιά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    τι έχασα; Πως προέκυψε άλλο ένα απολαυστικό θρεντ; Τι ακριβώς ερίζουμε; Η απάντηση είναι προφανής για αυτό και οι απορίες.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    τι έχασα; Πως προέκυψε άλλο ένα απολαυστικό θρεντ; Τι ακριβώς ερίζουμε; Η απάντηση είναι προφανής για αυτό και οι απορίες.
    Ο Λάζαρος λέει ότι το παπί ράβει κουστούμια, κερνάει τσάγια, κάνει κηδείες κλπ γλαφυρά. Οι υπόλοιποι (πλην αφάνα) διασκεδάζουμε.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    ΥΓ Δεν είπε κανείς ότι είναι και γαμώ κλπ κλπ ,απαντώ σχετικά με σκραπ, σιχαμερά που είπανε τα παιδιά.
    Κάτσε, γιατί ξεκινάς με λάθος context.

Κάποιοι υποστήριξαν (και υποστηρίζουν κατά καιρούς) ότι το 250 κιλών μηχανάκι τους είναι "πανάλαφρο" και "σαν παπί στην πόλη". Κι εγώ σχολίασα ότι είμαι βέβαιος ότι δεν έχουν οδηγήσει ποτέ ούτε παπί, ούτε καν πραγματικά ελαφριά μοτοσικλέτα. Και μετά πετάχτηκε ο Τέρενς να μας πει ότι τα παπιά είναι καλύτερα από τα σκούτερ. Κι εγώ του απάντησα ότι ουδέποτε συγκρίναμε τα 2 στη συγκεκριμένη συζήτηση και υπάρχουν πολύ, ΠΟΛΥ πιο ευκίνητες και γρήγορες μοτοσικλέτες από τα παπιά σε συνθήκες Αθήνας και, φυσικά, συγκριτικά, τα παπιά είναι παντελώς άχρηστα. Αλλά ό,τι πιο οικονομικό κυκλοφορεί, αυτό είναι αλήθεια.

Σίγουρα διαφωνείς με το σκραπ τώρα;
    Life begins at 45°.

Ο Λάζαρος λέει ότι το παπί ράβει κουστούμια, κερνάει τσάγια, κάνει κηδείες κλπ γλαφυρά. Οι υπόλοιποι (πλην αφάνα) διασκεδάζουμε.
    Ψάχνω ρε κερατά να βρω φωτό μου μπακ ιν δε ντέι με την αφάνα πάνω στον πάπιο...

Banned
    Για πηχτρα κινηση ,φανάρια κλπ ενα καλό εντουρακι μονοκυλινδρο η SM ,και ψαξτε τον δεύτερο.
    Για οικονομία και μεταφορά μικρό πραγμάτων παπί.
    Για άνεση και χώρους, μπανιερες.
    Τα υπολοιπα έπονται

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Κάτσε, γιατί ξεκινάς με λάθος context.

Κάποιοι υποστήριξαν (και υποστηρίζουν κατά καιρούς) ότι το 250 κιλών μηχανάκι τους είναι "πανάλαφρο" και "σαν παπί στην πόλη". Κι εγώ σχολίασα ότι είμαι βέβαιος ότι δεν έχουν οδηγήσει ποτέ ούτε παπί, ούτε καν πραγματικά ελαφριά μοτοσικλέτα. Και μετά πετάχτηκε ο Τέρενς να μας πει ότι τα παπιά είναι καλύτερα από τα σκούτερ. Κι εγώ του απάντησα ότι ουδέποτε συγκρίναμε τα 2 στη συγκεκριμένη συζήτηση και υπάρχουν πολύ, ΠΟΛΥ πιο ευκίνητες και γρήγορες μοτοσικλέτες από τα παπιά σε συνθήκες Αθήνας και, φυσικά, συγκριτικά, τα παπιά είναι παντελώς άχρηστα. Αλλά ό,τι πιο οικονομικό κυκλοφορεί, αυτό είναι αλήθεια.

Σίγουρα διαφωνείς με το σκραπ τώρα;
    Μας πέθανες ρε με τον πρόλογο ,απλά δηλώνω τα παπιά δεν έχουν για το μπέο ,for the festivals για τον φούτσο οδική και επικίνδυνη συμπεριφορά...
    Αν πάει μπρος από παπί μοτοσυκλετάκι ίδιων κυβικών λόγω καλύτερης συμπεριφοράς μην παίρνεις όρκο και με ίδια kg/hp.
    Άποψή μου πάντα...

Σελίδα 1 από 48 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Mega Scooter VS ON/OFF
    από partakiasss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2015, 11:57
  2. Honda CBF 600 vs Suzuki GSF 650 S (ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!)
    από tkata στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2012, 15:41
  3. Scooter vs Παπί (Την γνώμη σας)
    από Stavrosqq στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2011, 01:03
  4. Piaggio MP3 vs scooters τύπου beverly, t-max ktl
    από Nyor στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2009, 19:44
  5. Κατανάλωση: Scooter vs Παπιού!
    από thanar στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2007, 10:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •