Εχώ πρόβλημα εδώ και ένα μήνα σε δύο μηχανικούς πήγα μου άλλαξε ο πρώτος πήνιο κάϊκε το ξανάλαξα και ξανακάϊκε !!Είμαι απογοητευμένος!!! θα το πάω σε ηλεκτρολόγο!! Τετάρτη!! Τι να είναι!!
Εχώ πρόβλημα εδώ και ένα μήνα σε δύο μηχανικούς πήγα μου άλλαξε ο πρώτος πήνιο κάϊκε το ξανάλαξα και ξανακάϊκε !!Είμαι απογοητευμένος!!! θα το πάω σε ηλεκτρολόγο!! Τετάρτη!! Τι να είναι!!
Αν οι μηχανικοί σου αλλαξαν πηνια, τοτε ο ηλεκτρολογος θα σου αλλαξει καρμπυρατερ...
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Χε χε ναι με τους Έλληνες μηχάνικούς που έχουμε μπλέξει , το θέμα είναι ότι μπορεί να μην βάλανε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος το πηνίο της μάνα του λένε ότι δεν βρήσκουν και κάτι τέτοια , όταν οι Ελλήνες μηχάνικοί και γενικά στην Ελλάδα ακούν για Κινέζικα βγάζουν σπιράκια και κάνουν ότι βλακία θέλουν...
Αντε πες μας τωρα και ποιο ειναι το προβλημα...
Εγώ δεν είχα ΠΟΤΕ Λιφαν...
και αν μ έχει ο Θεός καλά ούτε και θα πάρω ποτέ (μπατ γιου νεβερ νόου)
Έχω όμως ένα μεγάλο βίτσιο που είναι τα ταξίδΓια οπότε σ αυτό το βίντεο
https://youtu.be/nyZMFBJl-zo
στο 7.26 περίπου ο Μάστορας δηλώνει ότι το πηνίο του Λιφάν είναι για το ΜΠΕΟ
ΑΡΑ ο φίλος θα πρέπει να ψάξει για ΑΛΛΟ
ΑΠό δω και κάτω οι απανταχού παπάκιδες έχουν το λόγο.
Ελπίζω να βοήθησα
![]()
ανανήψαντας
Εγώ τα είπα με τον μηχανικό τον Τελευταίο φίλοι μου και μου είπε να βρώ καπάκι άλλο με πηνίο στρογκυλό και δεν θα έχω πρόβλημα τι λέτε να το κάνω έτσι?
Αν το μηχανακι σου ειναι φτιαγμενο να δουλευει με τετραγωνο πηνίο μπορει να εχεις προβλημα...
Άμα αγοράσει τετράγωνο και "πάρει " λιγο τις γωνίες;
Ναι μάλλον θα κάνω αυτό γιατί βρήκα καπάκι απο το πάλιο Zip Star 125 το έβαλα δεν χωράει στον άξονα μέσα !!! Είναι καμμένο το μαύρο πηνίο το θέμα είναι ότι πέρνει εμπρός για λίγο ανοίγω το γκάζι και σβήνει μετά απο 20 30 λεπτά ξαναπέρνει ανοίγω σβήνει, κανονικά δεν θα έπερνε καθόλου έτσι δεν είναι; Είναι περίεργο αυτό...
Αν βάλω τον πηνιοφόρο του 125 στο lifan θα δουλέψει?
Εμας ρωτας..??
Δεν θέλω να δώσω φίλε άλλα λεφτά ήδη έδωσα 70Ε και αν δώσω και 60Ε για πηνία Astrea τότε καλύτερα να πάρω καινούριο μοτερ 206Ε κάνει για αυτό θατο προσπαθήσω!Ok δεν λέω αν ξέρεις όποιος ξέρει να με βοηθήσει αν μπορεί!!!Μάλλον όμως θα δουλέψει!!!