Καλησπερα...Νέο μέλος εδώ...Με λένε Reinmester και είμαι καλά...
Ελπίζω σε μία εποικοδομητική και ουσιώδη διαδικτυακή σχέση...
Είμαι κάτοχος μιας σκουτερόπαπιας GSXS 1000 για να κάνω τις καθημερινές μετακινήσεις μου και ολίγον χαβαλέ...
![]()
Καλησπερα...Νέο μέλος εδώ...Με λένε Reinmester και είμαι καλά...
Ελπίζω σε μία εποικοδομητική και ουσιώδη διαδικτυακή σχέση...
Είμαι κάτοχος μιας σκουτερόπαπιας GSXS 1000 για να κάνω τις καθημερινές μετακινήσεις μου και ολίγον χαβαλέ...
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
δεν θα το ελεγα οτι εισαι καλα, αλλα ας παει και το παλιαμπελο...
τωρα οσον αφορα αυτο το ..... "εποικοδομητική και ουσιώδη διαδικτυακή σχέση", ειναι σιγουρο οτι θα υπαρχει...
καλως ηρθες φιλαιTM...
![]()
Φιλαι....Είναι καλά τα TORCO??Να βάλω 10-40 καλοκαίρι χειμώνα και αν ναι ποια???
Καλώς τον...![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Στάνταρ ήρθε για να υποστηρίξει τις όρκες... ε τα μπούσα εννοώ.
Welcome.![]()
Life begins at 45°.
φχαριστω φχαριστω..τα γνωστα κοριτσια βλεπω οποτενες καλα θα τα παμε...
το μπουσα επωληθη σε φιλο και σε μια βδομαδα εγινε τροπετο-ολικη, οποτε πηγε ακλαφτο...
πηρα την ξεβρακωτη παπια για καθε μερα και καμια μαλακιτσα οποτε μου ρθει...για την ωρα ειναι μαμα, αλλα καποια στιγμη θα το κανω κι αυτο μηχανακι...θα ανοιξω ενα θρεντακι να το κουβεντιασουμε μια και εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον...
ξανα καλως σας βρηκα λοιπον...
υ.γ. σημεια στιξεως εξακολουθω να τα αποφευγω οσο μπορω μια και you can;t teach an old dog new tricks...
frankly my dear, i dont give a damn...
Έλα μωρή σουζουκάρα ,καλά όπως θα δεις δεν έχασες και τίποτα σημαντικό τόσα χρόνια ,στα ίδια βρισκόμαστε...
https://www.moto.gr/forums/showthrea...=1#post2971045
Welcome back!
Χαίρομαι που θα έχω πάλι κάποιον να συμβουλεύομαι για το χρέ.. για το suzuki μου...
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Πολλες φορες επεφτα σε παλιοτερα θεματα οπου ειχες γραψει και σκεφτομουν οτι ειναι κριμα να εχει χασει ενα τετοιο μελος το φορουμ.
Χαιρομαι που θα εισαι και παλι εδω.
Πετρος