- Εντάχθηκαν
- 17 Ιουλίου 2019
- Πόντοι αντιδράσεων
- 1
- Πόντοι
- 0
Για χαρά στην παρέα καλός σας βρήκα, όπως καταλάβατε και από τον τίτλο ετοιμάζομαι να αγοράσω το cb500 και θέλω να ρωτήσω άμα ξέρετε ποιο μαγαζί έχει τιν καλύτερη τιμή, χωρίς έξτρα.
Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Σήμερα ήρθα σε επικοινωνία με Πάτρα,άμα τι παραγγείλω θα έρθει αρχές Σεπτεμβρίου.την άλλη εβδομάδα με βλέπω για Αθήνα άμα έχετε να προτείνετε κάποιο μαγαζί
Να το πάρεις το μηχανάκι - αν σου αρέσει το στυλ των ον οφφ.
Πρώτα όμως να το καβαλήσεις και να κάνεις λίγα km να δεις πως κουμπώνεις και αν σε βολεύει, μιας και βρίσκω την αίσθησή του λίγο motardοειδή (ναι, μη γελάτε οι κατεμάδες :tooth: ).
Ειρήσθω εν παρόδω, ας πούμε και 2 πραγματάκια:
Πρώτο σέρβις σήμερα των 1.000Km(σε εξουσιοδοτημένο)
Τσεκ σε τροχούς, παραφλού, φρένα, αλυσίδα λάδωμα, λάδι χόνδα 40άρι (αντί 30), φίλτρο λαδιού χόνδα, όλα 50€.
Το μανουάΛι λέει λάδι κάθε 12Κ km, εγώ θα το πηγαίνω κάθε 6, βαλβίδες κάθε 24Κ km.
Όσον αφορά στο μηχανάκι, το βρίσκω αρκετά έως πολύ καλό.
Στο μποτιλιάρισμα χωράει άνετα, το βάρος του παλεύεται εντός των λεωφόρων ανάμεσα στα αμάξια, οι καθρέφτες δεν βρίσκουν, φεύγει άνετα με λίγο γκαζάκι, το οποίο παρεμπιπτόντως, ενώ σου δίνει την αίσθηση του ήπιου, αν αποφασίσεις να το ανοίξεις, εξαφανίζεσαι. Όλα όμως γίνονται ομαλα.
Ο συμπλέκτης/κιβώτιο, βούτυρο και απίστευτα σαφής, σε σύμπλεξη - αποσύμπλεξη, αλλαγές, ανεβάσματα - κατεβάσματα, όλα γίνονται άμεσα και χωρίς μπερδέματα.
Το αμορτισέρι δεν το βρίσκω κακό. Στις λακούβες δεν καταλαβαίνεις πολλά, ενώ στην ΑΟ σε στροφές μέχρι 110-120 δεν καταλαβαίνεις πλεύση και γλυστρήματα. Για χώμα ούτε λόγος ακόμα..
Το μηχανάκι το έχω πάει μεχρι 130 και ήταν ανεκτό, από εκεί και πέρα δε σε σώζει η ζελατίνα (και την έχω στη 2η θέση) από τον αέρα.
Ωστόσο, από κραδασμούς ΔΕΝ καταλαβαίνεις τίποτα! Ανύπαρκτοι!
Τα φρένα πραγματικά εξαιρετικά! Μάλιστα στο riding school είχα την ευκαιρία - αν και καινούρια - να τα δοκιμάσω στο έπακρο. Πραγματικά άγκυρες (το πίσω φρένο αναβοσβήνει σε φρενάρισμα πανικού - όπως στις πεμβέ)
Κατανάλωση είναι λίγο νωρίς για συμπεράσματα, αλλά σιγά - σιγά θα φανεί. 350km μου έβγαλε το πρώτο γέμισμα από άδειο όμως το ντεπόζιτο εντελώς και με 0km στο κοντέρ. Στο δεύτερο γέμισμα έβγαλε παραπάνω - νομίζω 400.
Αυτά για την ώρα, με αποκορύφωμα την ατάκα της συζύγου να μην παλεύει την θέση του συνεπιβάτη και να θεωρεί το σκούτερ καλύτερο όλωνlaf: με έστειλε πραγματικά!