Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 4 από 4

Θέμα: Tcb 200cc τρικυκλο

Νέο μέλος

Tcb 200cc τρικυκλο

Καλησπερα αγορασα ενα τρικυκλο tcb μαρκας εμεινα στο δρομο στα 30 χιλιομετρα επιδη δεν επερνε ταχητητες το παω στο μαστορα το φτιαχνει μενω την αλλη μερα απο ρευματα το ξαναπαω δεν μπορουμε να βρουμε τη ειναι χανει παρα πολλη και ξαφνικα χαλαει το ηλεκτρονικο κοντερ και τα φωτα το θεμα ςιναι οτι 3 μηνες δεν εχω τρικυκλο εχω κανει max 100 χιλιομετρα και δεν κανω τη δουλεια μ ειχε κανεις αλλος παρομοιο προβλημα?? Η αντιπροσωπεια για δικο της λογο λεει ολο ψεματα πως ητανε πλημυρισμενο στο μαστορα και οταν τους περνω το αποφευγουναι να απαντισω τι μπορω να κανω καθως ολο μενω στο δρομο εχω βαρεθει και μιλαμε για καινουριο 5800 το δινουναι αλλα τοσο χαλια συν οτι μπαζει νερα απο παραθυρα και φωτα προστα και ειχανε ξεχασει να βιδοσουναι ροδα και φρενα προστα το φιλτροκουτι πρεπει να μ ςφηγε στο δρομο πρωτη φορα το βλεπω αυτο εαν ξερεται τιποτα καιως ειναι και επικυνδινο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Από τη στιγμή που είναι καινούριο, εγγύηση και τέλος.

Είναι θέμα της αντιπροσωπείας και αν δεν βγει άκρη, συνήγορος του καταναλωτή λογικά.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Μέλος Το avatar του/της Phantom
    Απλά, με όλο το σεβασμό, βοήθησε μας να σε βοηθήσουμε.
    Γράψε λίγο πιο μικρές κατανοητές προτάσεις.
    Προσωπικά από την δεύτερη γραμμή και μετά δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να καταλάβω τι λες.

Σε κάθε περίπτωση, πρώτον υπάρχει η εγγύηση, και δεύτερον αν σου αρνηθούν την επισκευή εντός εγγύησης με το σκεπτικό οτι το πήγες σε συνεργείο εκτός αντιπροσωπείας, τότε όπως είπε και ο Πάνος από πάνω, στο συνήγορο του καταναλωτή ΓΙΑ ΑΡΧΗ.

Νέο μέλος
    Καταλαβενω ναι ειχα σκευτει να μην το παω τοσο μακρια απλα μου φανικε . Περιεργο οτι μου ξεφιδοθικε η ροδα και γενικος αβιδοτο .
    Με εποικηνωνια με την εταιρια είπε δεν ασχολούμαστε άλλο θα καλύψουμε μόνο τα νερά που βάζει και αυτά όχι όλα κοντέρ και ηλεκτρικά ανορθωτες δεν ειπαρχει εγγύηση.
    Να πάω στο συνήγορο γιατί max να έχει 200χιλιομετρα η μετά δεν θα μου στελνουμαι ανταλακτικα.
    ο πωλητής μου έκοψε μια πολλή μικρή απόδειξη ενώ είπαμε κανωνικα είπα μην μπλεξω και εγω επιδη δεν έκοψε

Παρόμοια θέματα

1. tcb storm yx-125. yperpapi i ypermufa
    από la_monda στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 05/06/2010, 03:03
  2. yamaha z 200cc
    από pearlman στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2005, 21:46
  3. beltiosh z 200cc
    από pearlman στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2005, 15:25
  4. Εκδρομη για Scooter 50 - 200cc.
    από pavlaras1 στο forum Συναντήσεις & βόλτες