Σελίδα 1 από 16 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 237

Θέμα: Varadero 1000 ή ???

Μέλος

Varadero 1000 ή ???

Ψάχνω ένα touring μοτο που να έχει άνετη όρθια σταση οδήγησης για μακρινές αποστάσεις..ειδικά στα γόνατα δεν θέλω μικρή γωνία...είμαι 1.80,να μπορώ να το φορτώσω γυναίκα και πίσω βαλίτσα και να μην κόβει πολύ γκάζι..budget χαμηλό max 3000 euro.Tο Varadero είναι το μόνο που βρίσκω σε αυτά τα λεφτά..μάλλον επειδή έχει γίνει και σούπα...αξίζει να το κάνω ένα test ride? Τι μοντέλο να κοιτάζω? Παίζει κάποιο άλλο μηχανάκι στα ίδια λεφτά?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lospsi
    Στο bugdet που έχεις, μάλλον σε ονοφφ της προηγούμενης δεκαετίας κοιτάς. Varadero, Vstrom 1000, Caponord, όλα τίμια, με τον χαρακτήρα τους. Πάντως, από θέμα ύψους δεν νομίζω ότι είσαι τόσο ψηλός ώστε να μην βολευτείς και σε touring μηχανάκια, πχ. Cbf 1000, bandit 1250, δεν ξέρω από θέμα μπάτζετ βέβαια αν παίζουν τόσο φθηνά.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lospsi Προβολή μηνύματος
    Στο bugdet που έχεις, μάλλον σε ονοφφ της προηγούμενης δεκαετίας κοιτάς. Varadero, Vstrom 1000, Caponord, όλα τίμια, με τον χαρακτήρα τους. Πάντως, από θέμα ύψους δεν νομίζω ότι είσαι τόσο ψηλός ώστε να μην βολευτείς και σε touring μηχανάκια, πχ. Cbf 1000, bandit 1250, δεν ξέρω από θέμα μπάτζετ βέβαια αν παίζουν τόσο φθηνά.
    Κυρίως με ενδιαφέρει η γωνία στα γόνατα.Caponord δεν έχω δει ποτέ απο κοντά..

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Πολυ βαρυ το βαραντερο με πολυ ψηλο κεντρο βαρους. Διπλοφορτωμενο δε, ειναι το πιο κουλο μηχανακι που εχω ποτε οδηγησει.
    Ξεχνα το. Θα πηγαινεις τοσο αργα λογω βραδυτητας αντανακλαστικων που δε θα χαρεις το μοτερ του, που ομολογουμενως ειναι αριστο.

Βστρομ 650. Κανει τα ιδια, ειναι αρκετα πιο διασκεδαστικο και ευκολο, αρκετα πιο γρηγορο σε στροφιλικι και λιγο πιο αργο στην εθνικη.
    Cbf και bandit πολυ καλες επιλογες επισης. Οπως και το 1150gs, αλλα αυτο ειναι bmw, οποτε το παιρνεις μονο συστημενο απο κολλητο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
    Ως πρώην κάτοχος βεστρομ για 4 χρόνια Ρίχνω τη ψήφο μού εκεί...
    καθε μερα ...νεα μερα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Staskw Προβολή μηνύματος
    Ψάχνω ένα touring μοτο που να έχει άνετη όρθια σταση οδήγησης για μακρινές αποστάσεις..ειδικά στα γόνατα δεν θέλω μικρή γωνία...είμαι 1.80,να μπορώ να το φορτώσω γυναίκα και πίσω βαλίτσα και να μην κόβει πολύ γκάζι..budget χαμηλό max 3000 euro.Tο Varadero είναι το μόνο που βρίσκω σε αυτά τα λεφτά..μάλλον επειδή έχει γίνει και σούπα...αξίζει να το κάνω ένα test ride? Τι μοντέλο να κοιτάζω? Παίζει κάποιο άλλο μηχανάκι στα ίδια λεφτά?
    ποσα κιλα θα ειστε συνολικα και οι δυο (εσυ και η γυναικα σου) και οι αποσκευες σας?
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Vstrom 650 οντως πολυ καλυτερο απο βαραντερο πλην εθνικη απο 160χλμ και πανω.
    Βαραντερο δεν εχω εικονα ,αλλα ενα που οδηγησα τοτε που ειχα το βστρωμ ,μου φανηκε πολυ βαρυ.
    Το προβλημα με τα βστρωμ ειναι πως για να βρεις καλο στα 3κ ,θα φτυσεις αιμα .

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Αξιοπρεπές Β στρομ με 3000€ δύσκολο και με abs αδύνατο,οπότε το ξεχνάς.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Βαραντερο από 2004 και μετά. Injection και 6αρι σασμαν
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Μέλος
    Εγω θα ελεγα να δωσεις μια ευκαιρια σε bandit 1250 που προταθηκε παραπανω (ακομα και το 650 θα κοιταζα καθως νομιζω πως στο μπατζετ σου βρισκεις με abs). Αγοραζεις πολλη μηχανη για τα λεφτα της. Βρες ενα και πηγαινε καβαλα το να δεις γωνια ποδιων.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    το cbf1000 έχει καλύτερη εργονομία απο το bandit 1250 εάν το ζητούμενο είναι η θέση οδήγησης και η άνεση στο ταξιδι
    Απο την άλλη το varadero ειναι μια εξαιρετική πρόταση για ευρωπαικά ταξίδια
    αλλά τα 3000 για όσα αναφέρθηκαν είναι πολύ λίγα για ένα προσεγμένο μηχανάκι ειδικά για τέτοια χρήση

αν βάλεις και αλλα 2 απο πάνω δηλαδή τα κανεις 5 μπορείς να έχεις ένα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση
    you rise you fall you're down then you rise again

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kickstart
    Είμαστε περίπου ίδιο ύψος... Έχω bandit 650, το χει το πακέτο που ζητάς.. Φουλ ταξιδιάρα.. Ακόμα και καθημερινά τα κάνει όλα αλλά με κάποιο σεβασμό στο βάρος της.

Το βαρκαντερο δεν θα το κοίταγα.. Πίνει τον αμπακα και θεωρώ τα 1000 κυβικά του υπερβολή από τη στιγμή που υπάρχουν μικρότερα σε κυβικά μηχανάκια που σε ταξιδεύουν το ίδιο άνετα με μικρότερη κατανάλωση και γενικότερα κόστη (τέλη, ασφάλεια κτλ)
    Άμα ψαχτείς για bandit και δεις ότι σου κάνει προτού πάρεις οτιδήποτε στείλε ένα pm
    Είμαι σε σκέψεις για το δικό μου, καθώς σκέφτομαι για μικρό κομιουτερ μόνο για μέσα στην πόλη.
    Δεν υπάρχει ακατάλληλος καιρός για ταξίδι με μοτοσυκλέτα, υπάρχουν μόνο ακατάλληλα ρούχα και εξοπλισμός.

Αυτο παλι που καποιος μας λεει μαξιμουμ 3000 δινω και του απανταμε οι υπολοιποι αμα βαλεις αλλα δυο χιλιαρικα περνεις κατι καλυτερο ,τι να πω???????Λες και δεν το ξερει ο ανθρωπος.Κι αμα φιλε δωσεις και αλλα 15000 παιρνεις το καινουργιο FJR 1300 και καθαρισες
    Τελος παντων.Με τρια χιλιαρικα βρισκεις βαραντερο 1ης η και 2ης γενιας αλλα με αρκετα χιλιομετρα,πολλες φορες πανω απο 100.000,αλλα αυτο δεν εινα παντα κατι κακο ,διοτι το μηχανακι ειναι υπερ-αξιοπιστο ,με γνωστα και αντιμετωπισιμα προβληματα,που πιθανως σε αυτα τα χιλιομετρα θα τα εχει λυσει ο προηγουμενος(αντλια βενζινης-ανορθωτης).Μηχανακι βαρυ-ψηλο και με ψηλο κεντρο βαρους,που αμα ξεκινησει και περασει τα 15 χιλιομετρα ταχυτητα ταχυτητα,δεν καταλαβαινεις το βαρος και ταξιδευει μεχρι την τελικη του,σαν το πλοιο της αγαπης.Για την γωνια των ποδιων και για το αν με το υψος σου θα πατας κατω υπαρχει μια εφαρμογη που σε μετραει αναλογα με το υψος σου και την μηχανη που καβαλας και στην επισυναπτω.

https://cycle-ergo.com/
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Τελος παντων.Με τρια χιλιαρικα βρισκεις βαραντερο 1ης η και 2ης γενιας αλλα με αρκετα χιλιομετρα,πολλες φορες πανω απο 100.000,αλλα αυτο δεν εινα παντα κατι κακο ,διοτι το μηχανακι ειναι υπερ-αξιοπιστο ,με γνωστα και αντιμετωπισιμα προβληματα,που πιθανως σε αυτα τα χιλιομετρα θα τα εχει λυσει ο προηγουμενος(αντλια βενζινης-ανορθωτης).Μηχανακι βαρυ-ψηλο και με ψηλο κεντρο βαρους,που αμα ξεκινησει και περασει τα 15 χιλιομετρα ταχυτητα ταχυτητα,δεν καταλαβαινεις το βαρος και ταξιδευει μεχρι την τελικη του,σαν το πλοιο της αγαπης
    Δεν καταλαβαινεις το βαρος του, αλλα καποια στιγμη η ευθεια τελειωνει κι εσυ συνεχιζεις να πηγαινεις ευθεια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Δεν καταλαβαινεις το βαρος του, αλλα καποια στιγμη η ευθεια τελειωνει κι εσυ συνεχιζεις να πηγαινεις ευθεια.
    Εαν ειναι ετσι οπως τα λες ,και μπορει να ειναι ,τοτε θα επρεπε να βγει μια στατιστικη μελετη απο ολα τα νοσοκομεια ατυχηματων (ΚΑΤ) παγκοσμιως, που θα μας ελεγε ποσοι απο τους χιλιαδες κατοχους,σε ολο τον κοσμο που τα αγορασαν και τα αγοραζουν,συνεχισαν να πηγαινουν ευθεια ,και συνεπως γκρεμοτσακιστηκαν.
    Το μηχανακι αυτο απευθυνεται σε ΩΡΙΜΟΥΣ αναβατες και σε οχι εικοσαχρονους καβλοτιμονους καγκουρες,που γνωριζουν τι θελουν και που συμπεριφερονται αναλογως.Ολοι θελουμε Φεραρρι και Πορσε αλλα αν η τσεπη - ΔΕΝ- τοτε κανουμε παραχωρησεις και οδηγουμε αυτο που μπορεσαμε να παρουμε με το ΠΑΝΩ κεφαλι.

Σελίδα 1 από 16 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Varadero 1000
    από DRAKOS1 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2005, 19:48

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ