Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 2 από 2

Θέμα: Wr125x

Νέο μέλος

Wr125x

Καλησπερα. Πρόσφατα πουλησα το μηχανακι μου και τωρα που κοντευω στα 18 σκέφτομαι να αγοράσω μεταχειρισμενο wr125x μέχρι να μπορεσω να βγαλω Α2. Ποια ειναι η γνώμη σασ για το συγκεκριμένο μηχανακι? Θα βρισκω ανταλλακτικα τώρα που δεν το βγαζει πλεον η yamaha και αν ναι η τιμη τους θα παραειναι μεγαλη?τι μειονέκτηματα εχει?Αν το εχει κάποιος τι καταναλωση του βγαζει στα 100χλμ?Και τι αλλο 125αρι θα προτεινατε για καθημερινη χρηση στην πολη(εκτός απο παπι και σε λογικο μπατζετ)?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της johnnybond
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sx50 Προβολή μηνύματος
    Καλησπερα. Πρόσφατα πουλησα το μηχανακι μου και τωρα που κοντευω στα 18 σκέφτομαι να αγοράσω μεταχειρισμενο wr125x μέχρι να μπορεσω να βγαλω Α2. Ποια ειναι η γνώμη σασ για το συγκεκριμένο μηχανακι? Θα βρισκω ανταλλακτικα τώρα που δεν το βγαζει πλεον η yamaha και αν ναι η τιμη τους θα παραειναι μεγαλη?τι μειονέκτηματα εχει?Αν το εχει κάποιος τι καταναλωση του βγαζει στα 100χλμ?Και τι αλλο 125αρι θα προτεινατε για καθημερινη χρηση στην πολη(εκτός απο παπι και σε λογικο μπατζετ)?
    Δεν το έχω οδηγήσει αλλά είχα κάτσει πιτσιρικάς συνοδηγός σε ένα γνωστό ο οποίος ήταν πολύ καλός οδηγός με εμπειρία σε πίστα κλπ και είχα πάθει πλάκα θυμάμαι. Δεν πίστευα ότι μπορεί να πλαγιάσει τόσο πολύ ένα 125άρι "sm" Θεωρώ ότι είναι κορυφαία επιλογή όσο αναφορά το α1 μαζί με rs 125- gpr 125 (τα τετράχρονα) με μόνη ένσταση τη τιμή η οποία είναι τσιμπιμενη, στα καινούργια τουλάχιστον.
    Από εμένα δαγκωτό αν το σηκώνει η τσέπη σου

Παρόμοια θέματα

1. wr125x h klz 250?
    από thomasiotos στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2009, 15:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •