Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 12 από 12

Θέμα: Με πέρασαν για τασάκι

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS

Με πέρασαν για τασάκι

Την Τρίτη το βράδυ έφυγα για το Αιτωλικό .Αν εξαιρέσουμε το κρύο η διαδρομή ήταν ωραία , χωρίς κίνηση ...τα γνωστά ! Όλα καλά λοιπόν ,μέχρι που ένας νταλικέρης αποφάσισε να ξεφορτωθεί το τσιγάρο του την ώρα που προσπαθούσα να τον προσπεράσω..... έσκασε λοιπόν στο φέρινγκ και σκορπίστηκαν , με εντυπωσιακό τρόπο, στάχτες και καύτρα στο κράνος και τα ρούχα μου ....(κοκκίνισαν όλα ,σαν εφέ εξαιρετικό σαν εμπειρία σκατά ) . Ευτυχώς που είχα σφραγίσει την ζελατίνα και απλώς τρόμαξα....
    Μετά αποφάσισα να τον βρίσω να του κάνω καμία χειρονομία, να κάνω μια αναφορά στην σεξουαλική ζωή της μανούλας του , αλλά η διαφορά όγκου και κιλών με απέτρεψε και απλά τον προσπέρασα ξανά υψώνοντας μονάχα ένα δάκτυλο ....
    Δεν σκοτώνει μόνο το κάπνισμα αλλά και το τσιγάρο......

Παλι καλα να λες που δεν σου αδειασε ολο το τασακι

Αλλα τι λεω αφου τα πεταει εξω αδειο θα ειναι το τασακι του....

Αστα....
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

Άστα να πάνε στο διάολο.

Προσωπικά τα παίρνω άσχημα στο κρανίο όταν βλέπω οδηγό να μήν σέβεται τους υπόλοιπους, λές και τό'κανε επίτηδες ο αχταρμάς μου μοιάζει σαν εικόνα στη φαντασία μου.

Άϊντε με τον πίθηκα, και η ανατροφή μου δεν μου επιτρέπει να δημοσιοποιώ τις βρισιές που θα τού'ριχνα στη θέση σου.

Όπως προείπα κι εγώ κι ο ΜΙΚΕ, άστα...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    καλά έκανες και δεν τσακώθηκες αλλά μπορείς όμως να κάνεις αυτό που έκανα εγώ ένα πρωί σε έναν κατ' άλλα πολύ ευγενή κύριο....

Μου ρίχνει το τσιγάρο πάνω μου (δεν είχε την πρόθεση φυσικά αλλά εφόσον το πέταξε από το παράθυρο του κουτιού όπου θέλει πάει αυτό), σταματάω, το παίρνω μαζί μου, τον προλαβαίνω και μόλις φτάνω δίπλα στο ανοιχτό του παράθυρο (στο φανάρι - ΟΧΙ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ), ανοίγω την ζελατίνα και πολύ ΕΥΓΕΝΙΚΑ του λέω :
    "Συγνώμη αλλά μάλλον αυτό σας έπεσε" και του το ρίχνω μέσα στο κουτί.......

Το παραπάνω καλό θα ήταν να μην γίνεται εν κινήσει για τους ευνόητους λόγους.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    καλά έκανες και δεν τσακώθηκες αλλά μπορείς όμως να κάνεις αυτό που έκανα εγώ ένα πρωί σε έναν κατ' άλλα πολύ ευγενή κύριο....

Μου ρίχνει το τσιγάρο πάνω μου (δεν είχε την πρόθεση φυσικά αλλά εφόσον το πέταξε από το παράθυρο του κουτιού όπου θέλει πάει αυτό), σταματάω, το παίρνω μαζί μου, τον προλαβαίνω και μόλις φτάνω δίπλα στο ανοιχτό του παράθυρο (στο φανάρι - ΟΧΙ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ), ανοίγω την ζελατίνα και πολύ ΕΥΓΕΝΙΚΑ του λέω :
    "Συγνώμη αλλά μάλλον αυτό σας έπεσε" και του το ρίχνω μέσα στο κουτί.......

Το παραπάνω καλό θα ήταν να μην γίνεται εν κινήσει για τους ευνόητους λόγους.
    Είναι και αυτό μια ενέργεια…. δεν λέω ….μπορεί και να του έπεσε ….
    Αλλά την νταλίκα δεν την φτάνω ( στο ύψος , μην βγάλετε την χολή σας για το μηχανάκι )

Πρέπει να βρούμε άλλη λύση….πιο δραστική :a39: :a39: :a39:

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Πρέπει να βρούμε άλλη λύση….πιο δραστική :a39: :a39: :a39:
    ΣΩΣΤΑ!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	old-vespa ΚΑΝΟΝΙ.jpg 
Προβολές:	371 
Μέγεθος:	47,1 KB 
ID:	33433

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    ΣΩΣΤΑ!

γ@ματο αυτο!!!

δεν το'χα σκεφτει!!!

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    ρε δειτε την θετικη πλευρα,
    Κωστα εχεις ξαναδει τσιγαρο να σκαει σε ζελατινα;; ΟΧΙ
    ειδες που ειχες μια νεα εμπειρία!!!! ενα ενδιαφερον στο ταξιδι σου, που σε εβγαλε απο τη μονοτονια της διαδρομης:rotflmao: :rotflmao:
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

......Δεν το είχα σκεφτεί ετσι......

αλλά .......Προτιμώ την μετατροπή του makis206 .....:a39: :a39:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Εγώ όντως έχω φάει ολόκληρο τασάκι εκτός τα τσιγάρα που τρώγω σχετικά συχνά.Την πρώτη φορά τον πρόλαβα σταματημένο στο φανάρι και του έδωσα να καταλάβει με ωραίο τρόπο ότι δεν είμαι τασάκι ούτε εγώ αλλά ούτε και ο δημόσιος δρόμος.Ο κατασκευαστής του αμαξιού του και με τη σειρά του και ο ίδιος έχει πληρώσει ένα σεβαστό ποσό σε έρευνα και υλικά για να διαθέτει την πολυτέλεια του σταχτοδοχείου.Την ίδια πολυτέλεια δεν την έχει ο μοτοσυκλετηστης από τον οποίο επίσης έχω φάει τσιγάρο στο κράνος.Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει όμως να το πετάει όπου βρει.Ας μάθουμε επιτέλους τρόπους εδώ στο Ελλαδιστάν(πιθανόν να προσβάλω και όλα τα κράτη σε -ισταν) κάτι το οποίο έχω ακούσει ποοοοοολλλλλεεεεςςςςς φορές από τουρίστες όπως πχ βρώμικα,εβριζε,έσπρωχνε να μπει μπροστα κλπ)

δες κι εδω τι γινεται............http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=15677

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra

Re: Με πέρασαν για τασάκι

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Την Τρίτη το βράδυ έφυγα για το Αιτωλικό .Αν εξαιρέσουμε το κρύο η διαδρομή ήταν ωραία , χωρίς κίνηση ...τα γνωστά ! Όλα καλά λοιπόν ,μέχρι που ένας νταλικέρης αποφάσισε να ξεφορτωθεί το τσιγάρο του την ώρα που προσπαθούσα να τον προσπεράσω..... έσκασε λοιπόν στο φέρινγκ και σκορπίστηκαν , με εντυπωσιακό τρόπο, στάχτες και καύτρα στο κράνος και τα ρούχα μου ....(κοκκίνισαν όλα ,σαν εφέ εξαιρετικό σαν εμπειρία σκατά ) . Ευτυχώς που είχα σφραγίσει την ζελατίνα και απλώς τρόμαξα....
    Μετά αποφάσισα να τον βρίσω να του κάνω καμία χειρονομία, να κάνω μια αναφορά στην σεξουαλική ζωή της μανούλας του , αλλά η διαφορά όγκου και κιλών με απέτρεψε και απλά τον προσπέρασα ξανά υψώνοντας μονάχα ένα δάκτυλο ....
    Δεν σκοτώνει μόνο το κάπνισμα αλλά και το τσιγάρο......

ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΠΟΛΥ :a37: :a37: :a37: :a37:
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

Παρόμοια θέματα

1. Μαγαζί με ανταλλακτικά για Honda Transalp
    από fdragan στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2005, 17:19
  2. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2005, 18:37
  3. Ψάχνω μαγαζιά με προσφορές για αξεσουάρ
    από Infini στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 05/01/2005, 18:41
  4. Απαντήσεις: 17