Καλησπέρα σύντροχοι. Έχω ένα honda wave 110 που μετά την αγορά της μοτο μου το έχω δώσει στην αδερφή μου να βολευτει. Τις προάλλες μου είπε πως άκουγε ένα θόρυβο μεταλλικό από το μοτέρ και της είπα να αλλάξει λάδια παρότι δεν είχε ούτε 1000 χλμ απο την τελευταία αλλαγή. Πράγματι φαινόταν να μην έχει καθόλου. 6 μέρες μετά πάλι το ίδιο. Το πήγε σε ένα μαστόρι στη γειτονιά μας και της είπε ότι περνάει υγρασία και καταστρέφονται τα λάδια λέγοντας πως όσα είχαν μείνει στο μοτέρ ήταν σε άθλια κατάσταση. Μάλιστα μου περιέγραψε πώς κάτι κάπως φύσηξε και φαινόταν (θα υποθέσω με κάποιες μπουρμπουληθρες, δεν κατάλαβα όπως μου το περιέγραψε η αδερφή μου, ούτε το είδα) ότι όντως υπάρχει κάτι σαν ρήγμα όπου επιτρέπει υγρασία να περνάει.
Μέχρι να το δω εγώ που δεν έχω την παραμικρή ιδέα, και επειδή δεν θέλω να πληρώσω γαμπιπκα έχει κάποιος κάποια ιδέα τι είναι γιατί είναι και πως και αν φτιάχνεται? Δεν έχει φάει στουκο το μηχανάκι. Κάνα δύο δω φορές της το έχουν ρίξει σε ξεπαρκαρισμα αλλά πάει καιρός. Αν υπάρχει κάτι να κοιτάξω και έχετε όρεξη να γράψετε, πείτε μου.