Παιδια καλημερα σε ολους. Ευχομαι υγεια και καλη διαθεση πανω απο ολα. Ανοιγω το θεμα να πουμε 2 κουβεντες σχετικα με το θεμα αυξηση βενζινης αυξηση ηλεκτρικου ρευματος και γενικα αυξηση στα παντα.
Αυτο που μας νοιαζει ομως σε αυτο το θεμα ειναι η βενζινη.
Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης:
Α) Μηπως η καταλληλη στιγμη για αγορα σκουτερ ειναι τωρα μιας και εξαιτιας της αυξησης τιμων στην βενζινη πολλοι θα στραφουν εκει για χαμηλοτερη καταναλωση με αποτελεσμα να ανεβουν και οι τιμες στα μηχανακια? (Ενδεικτικα το hd300 απο προπερσυ μεχρι φετος εχει 1000 ευρω αυξηση) Και θα αυξηθουν κατα συνεπεια και οι τιμες στα μεταχειρισμενα..
Β) Τι πιστευεται θα γινει με τα ηλεκτρικα? Μηπως εκμεταλλευτουν την ολη φαση και βγαλουν περισσοτερα κονδυλια χρηματοδοτησεις για αγορα ηλεκτροκινητων σκουτερ η αμαξιδιων η αυτοκινητων και αρχισουν να πεθαινουν τα βενζινοκινητα?
Γενικα πιστευω θα αυξηθει δραματικα η πωληση αυτοκινητων και θα ζησουμε μια εποχη προ 12ετιας που πωλουνταν σε χαμηλες τιμες αυτοκινητα που αξιζαν πολυ περισσοτερα. Σιγουρα θα αυξηθει η ζητηση μοτοσυκλετων και μαλιστα κατηγοριες μεχρι 300 κυβικ θα ειναι ασυναγωνιστες..Δυστυχως οι τιμες θα αυξηθουν σε αυτα..Εχουν παρει ηδη αυξηση πολλα μηχανακια και ειναι πολλοι παραγοντες που συμβαλλουν μιας και απο οποια σκοπια και να το δεις συμφερει..
Πολλα μηχανακια ειναι σε μεγαλη ελλειψη..Ξερω οτι φερνουν στην ελλαδα κομματια και τα μοιραζονται οι εμποροι.
. . Ενδεικτικα παρηγγειλε πριν ενα μηνα η κοπελα μου το sym sr125 και θα παραδοθει τον απριλιο...στα 2400€.. Ο εμπορος μου πε θα του ερθουν μονο δυο και παλι καλα προλαβαμε ενα ...εννοειται χωρις να διαλεξουμε χρωμα..Ευτυχως ηταν το ματ.
Ακομα και τωρα να τελειωσει ο πολεμος ο οποιος συμβαλει πολυ στις αυξησεις το κακο θα χει γινει και οι τιμες θα ναι πολυ ψηλα για παρα πολυ καιρο ..Ακουσα οτι δεν θα ξαναπεσουν οι τιμες συντομα ισως μετα απο χρονια..Ισως ακουσα και μπαρουφες δεν τα ξερω καλα αυτα για να χω πληρη εικονα..
Αλλα σκεφτειτε να φτασει το λιτρο 3€ ποσοι θα παρουμε παπακι???
Θα γυρισουμε σε ενδοξες εποχες!