Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: Ερώτηση περί διπλώματος

Νέο μέλος

Ερώτηση περί διπλώματος

Καλησπέρα,
    Ξεκίνησα τις διαδικασίες για δίπλωμα Α, αλλά για διάφορους λόγους θέλω τελικά να δώσω για Α2. Ξέρει κανένας αν είναι εύκολη η αλλαγή στην διαδικασία? Πρέπει να βγάλω καινούργια καρτέλα?
    Θέλω να κάνω την αλλαγή για να τελειώνω μια ώρα νωρίτερα. Θα μου πάρει πολύ περισσότερο χρόνο να συνηθίσω μια μεγάλη μοτοσυκλέτα , και δεν πρόκειται να οδηγήσω πότε μου τέτοια αφού βολεύιμαι στα 300cc.

Μέλος Το avatar του/της Dr.Monty
    Δεν υπαρχει λογος να πας σε Α2. Δεν αλλάζει κατι. Ειναι σχεδον ιδια εξεταση. Ημουν στη θεση σου και γιαυτο το 'εψαξα. Πανε τσεκαρε τις μηχανες που θα χρησιμοποιήσεις στη μια και στην άλλη περίπτωση. Αν μπορεις λόγω κιλών να την καταφέρεις τότε ολα οκ. Εγω έτσι αποφάσισα.

Τωρα αν θελεις οπωσδήποτε να αλλάξεις ο δικός μου μου είχε πει ότι θα πρεπει να γινει τροποίηση. Και θα ειχε μια καθυστερηση. Βεβαια μέχρι να κανεις τα μαθηματα ίσως η καθυστερηση να μην υπαρχει πια.

Πανε για Α κατευθειαν

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Επαυξάνω στα όσα είπε ο Μόντης. Η δυσκολία στις εξετάσεις της κατηγορίας Α, σε σχέση με Α2, είναι το επιπλέον βάρος της μοτοσυκλέτας και η επιτάχυνση στις σχετικές δοκιμασίες. Θεωρώ ότι αξίζει να κάνεις μερικά μαθήματα επιπλέον, να εξοικειωθείς με μεγαλύτερη μοτοσυκλέτα και να πας για δίπλωμα κατηγορίας Α. Κάποια στιγμή μπορεί να σου χρειαστεί ή να αλλάξεις γνώμη και τότε θα θέλεις πολλά χρήματα και χρόνο για να ξαναδώσεις εξετάσεις και να αναβαθμίσεις το δίπλωμα.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Εγώ θα έλεγα αν υπάρχει σημαντική διαφορά στο κόστος και η εξέταση γίνεται με πιο "ευκολη" μοτοσυκλέτα καλύτερα αλλαγή σε Α2.

Δεν ξέρω όμως τι γίνεται με παράβολα και εξέταστρα, πόσο μάλλον αν αυτά έχουν ήδη πληρωθεί.

Νέο μέλος
    Το πρόβλημα μου είναι η δύναμη της μοτοσυκλέτας. Ανέβηκα στην μηχανή για το Α και τα 100 άλογα μου φάνηκαν πολλά, δεδομένο ότι δεν έχω και εμπειρία με μηχανές. Θα χρειαστώ πολύ χρόνο να εξοικειωθω. Με μια μικρότερη πιστεύω θα τελειώνω πολύ ποιο γρήγορα.
    Επίσης είναι απίθανο να μου χρειαστεί ποτε το Α, αφού στα 250 με 400 κυβικά καλύπτοντας όλες οι ανάγκες μου.
    Γι'αυτό και η ερώτηση.
    Το θεωρητικό το έχω περάσει, οπότε και να χρειαστεί καινούργιο παράβολο θα είναι +25 ευρώ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Η σχολή οδηγών που είσαι θα έπρεπε να ξέρει και να σε κατατοπίσει.

Αλλιώς αν εχεις το χρόνο κάνε μια βόλτα στο μηχανολογικό.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Φίλε, τα πάντα μαθαίνονται.
    Το να έχεις ήδη ξεκινησει τη διαδικασία για το "μεγάλο" δίπλωμα και να μπεις σε κόπο ή/και εξοδα για να την τροποποιήσεις, εμένα μου φαίνεται άτοπο.
    Αφού μπορείς βγάλε το μεγαλο κατευθείαν. Ποτέ δεν ξέρεις το μέλλον τι θα σου φέρει. Μη σε φοβίζει τίποτα, κάνε περισσότερη προπόνηση εν ανάγκη.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Μέλος Το avatar του/της Dr.Monty
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    Φίλε, τα πάντα μαθαίνονται.
    Το να έχεις ήδη ξεκινησει τη διαδικασία για το "μεγάλο" δίπλωμα και να μπεις σε κόπο ή/και εξοδα για να την τροποποιήσεις, εμένα μου φαίνεται άτοπο.
    Αφού μπορείς βγάλε το μεγαλο κατευθείαν. Ποτέ δεν ξέρεις το μέλλον τι θα σου φέρει. Μη σε φοβίζει τίποτα, κάνε περισσότερη προπόνηση εν ανάγκη.
    Αυτο

Μέλος
    Εσύ το Α τώρα μπορεί να μην το χρειάζεσαι αλλά σε αυτό το κράτος κάνουν τις αλλαγές χωρίς να τους νοιάζει ο απλός εργαζόμενος,τα διπλώματα κ οι κατηγορίες ανά διαστήματα αλλάζουν κ το Α είναι το μόνο που μένει αμετάβλητο μιας και είναι το απεριόριστο.. Βγάλε το Α να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο γιατί σε λίγα χρόνια έρχονται κ τα ηλεκτρικά που μπορεί να έχουμε πάλι αλλαγές ανά κατηγορία..Τα εκατό άλογα είναι στο μυαλό σου,αν δεν ανέβασε στροφές η μηχανή ούτε που τα καταλαβαίνεις..Ένα σε μικρότερα κυβικά μπορεί να είναι πιο νευρικό χαμηλά..

Νέο μέλος
    Οκ. Ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες. Υπάρχει ομοψυχία οπότε θα εμπιστευτώ την εμπειρία σας. Θα κάνω 4-5 μαθήματα να δω πως θα πάει και ελπίζω να συνηθίσω σύντομα.

Παρόμοια θέματα

1. Ερωτηση περι διπλωματος
    από kameno_tost στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2013, 19:12
  2. Ερωτηση περι Διπλωματος
    από PrivaTe στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2012, 17:02
  3. Ερωτηση Περι Κλησεωσ
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 36