Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 26

Θέμα: Αγωνία και αγχος από το συγγενή...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan

Αγωνία και αγχος από το συγγενή...

Θέλω μόνο να μεταφέρω το άγχος και την αγωνία που έζησα σε μία βόλτα σήμερα... από έναν άνθρωπο που αγαπώ, από έναν ανθρωπο που αγαπάει τα μηχανάκια αλλά τα γμσ όλα σήμερα.

Μου γκρέμησε πολλά στάνταρ για έναν άνθρωπο, αν σκέφτεται σωστά και αγόρασε μοτοσυκλέτα μεγαλύτερος των 30 και με ελάχιστη εμπειρία.
    Με έκανε να νιώσω άσχημα χωρίς να το θέλει...ίσως από τις χειρότερες μοτοσυκλετιστηκές εμπειρίες της ζωής μου από έναν άνθρωπο που πάντα ονειρευόταν να πάμε βόλτα παρέα.
    Δεν έχει σημασία τι μηχανάκια ήταν, δεν έχει σημασία ποιοι ήταν οι οδηγοί, δεν έχει σημασία η διαδρομή. Σημασία έχει πόσο άσχημα βίωσα αυτή τη κατάσταση από έναν κατ'επιλογή συγγενή μου.

Παραθέτω το μνμ που έστειλα σε αυτόν τον άνθρωπο μετά τη σημερινή βόλτα μας. Με κόκκινο κάποιες επεξηγήσεις

''Λοιπόν πάμε
    Η αλήθεια πονάει αλλά από μένα πρέπει να την ακούσεις.
    Μπορεί να είναι φορτισμένη η κατάσταση αλλά τουλάχιστον στο 90% είναι αλήθεια.

Συνολική εμπειρία μαζί σου σήμερα;
    Κακή (να μη σε αδικώ, την προηγούμενη φορά που ήμουν με το Hornet, ήταν καλή είχαμε πάει άλλη μία μικρή κάποτε)
    Εντύπωση που θα μου έδινες;
    25χρονος άμπαλος κάγκουρας

Αν δεν ήσουν κουμπάρος μου και σε γνώριζα πρώτη φορά, δεν ξανάβγαινα μαζί σου βόλτα, βέβαια δεν θα με ένοιαζε και τόσο.

Σας βρίσκω στο <<Τάδε Σημείο>>σημείο συνάντησης, αφού σου έχω πει ότι οι άλλοι έχουν όρεξη για γρήγορη βόλτα, ήταν σαν να μην το είπα ποτέ.

Από την αρχή έχεις κολλήσει ρόδα πίσω από το <<Τάδε Μηχανάκι>>, όπου ανοίξει μια ξερογκαζιά, εσύ ανοίγεις όλο το γκάζι, κολλημένος από πίσω και σε κάθε προσπέραση στο 1 μέτρο.
    Που πας ρε Καραμήτρο;
    Που αν πατήσει φρένο θα σκοτωθείτε και η 2.
    Δείχνεις να θες να σταθείς δίπλα τους και να κάνεις ανοίγματα με ελάχιστη εμπειρία και με το χειρότερο μηχανάκι της παρέας.
    Βγαίνεις για προσπέραση πίσω από το <<Τάδε Μηχανάκι>>, χωρίς να έχεις ορατότητα γιατί είσαι κολλημένος και χωρίς να έχεις το γκάζι ή το φρένο για κάτι τέτοιο.
    Το βλέπω, σου λέω κράτα απόσταση (δεν είμαστε αγωνιζόμενοι ούτε είμαστε καγκουραίοι αλά Αμέρικα, ούτε κάνουμε κόντρες στη βουλιαγμένης), το άκουσες.
    Κάπως σώθηκε εκεί λίγο η κατάσταση.

Στο ανέβασμα προς τη κορυφή που πηγαίναμε μας λες ότι δεν έχεις αίσθηση όπως είχες στο Μπράλλο.
    ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΌΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΙΣΘΗΣΗ;
    ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΜΩΓΚΑΖΟ.
    (Αναρωτήθηκα που έμαθες τι είναι η αίσθηση λίγο, αλλά λέω "δεν είναι τόσο άμπαλος, κάτι θα καταλαβαίνει")

Αντιθέτως
    Αρχίζουν οι υγρασίες και τα χιόνια, να ακολουθείς 2 πολύ ανώτερα μηχανάκια με 2 άκρως ανώτερους οδηγούς, αντί να κάνεις την κότα κι να κάτσεις πίσω. Είσαι με το μπροστά group και εγώ με το <<Τάδε Μηχανάκι 2>> πιο πίσω.
    Λέω "μάλλον ο άνθρωπος χαραμιζόταν τόσα χρόνια, ξέρει τι κάνει ή είναι άμπαλος και ακολουθεί χωρίς καμία αίσθηση της πραγματικότητας".μάλλον στο δεύτερο έπεσα μέσα
    Νατη η τούμπα στο πάγο. Δικαιολογημένη, δεν λέω, δε φαινόταν για πάγος. Αλλά και υγρασία να ήταν, οι άλλοι 2 πιο έμπειροι πέρασαν από δίπλα. Όχι από πάνω και με ανοιχτό το γκάζι. (για να σε προσπέρασε το μηχανάκι είχες ανοιχτό γκάζι ).

Δεν γαμιέται, όλα καλά, μικρές ζημιές, σε βλέπω χεσμένο. Στο χώμα φοβισμένο, το κολλητάρι μου θα το βοηθήσω. Πάμε σαν τις κότες,κάθησα πίσω μαζί του να του δείξω βάζω τα γέλια μέσα από το κράνος και λέω "γαμώ, περνάμε ωραία", συμβαίνουν αυτά.

Κάνω λίγο τη φασούλα μου,ανοίχτηκα λίγο όταν βγήκαμε άσφαλτο βλέπω ότι έμεινες πίσω, σκέφτομαι "ωραία, έχει πάρει λίγο τα χαμπάρια του".

Σε βάζω επίτηδες πίσω μου να πάρεις γραμμές και να χαλαρώσεις.

Σαν να παραχαλάρωσες μάλλον.
    Σε στροφή που φαίνεται αν έχεις εμπειρία (φαινόταν το ανάχωμα, αποκλείεται να είναι ευθεία) και σε σημείο που δεν έχεις ορατότητα (λόγω ανηφόρας-κατηφόρας), το γκάζι όλο, 2-3 αλλαγές και με προσπερνάς σε ένα σημείο που με πέρασε μόνο ο <<Τάδε Μηχανάκι 3>> (άτομο που έχει κοντά εκατομμύριο χιλιόμετρα στη πλάτη του, κλάσεις ανώτερο μηχανάκι και αφού του είχα κάνει νόημα). Η εμπειρία λέει άλλο τρόπο διαχείρισης σε κάτι τέτοιο αλλά δεν είναι της παρούσης.
    Φεύγεις βουρ για το ανάχωμα, από τύχη δεν είχε κράσπεδο, μπαριέρα ή αμάξι να έρχεται από απέναντι. Από τη μία να βλέπω εσένα να χαροπαλευεις με την τούμπα και να κάνω εικόνα τι θα πω στη Γιωτούλα η γυναίκα του και τι θα μου λέει και πως θα τη κοιτάξω στα μάτια.

Τέλος καλό και εδώ.το έσωσε ο κωλόφαρδος

Και τώρα καλούμαι να κρύψω πράγματα από την κουμπάρα μου, κάτι που δεν θέλω.μου ζήτησε να μην της το πω γιατί θα τον αναγκάσει να το πουλήσει

Και να βρω τρόπο να σε ξαναπάρω σε μια παρέα που δεν έχω ιδέα αν θα θέλουν να σε ξαναπάρουν μαζί με τέτοια κατάσταση.
    ''
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

τον δίνεις στεγνά στη Γιωτούλα και ζει.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Πες του στα ίσα ότι δεν κάνεις για μοτο.
    Σίγουρα μην βγεις βόλτες μαζί του γιατί θα είναι άσχημο να είσαι μαζί του αν γίνει και κακό.
    Όταν παίζεται ζωή δεν έχει μεσοβέζικες λύσεις.
    Ride(s) the wind of change...

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος

Βάλτον να κάνει σχολεία μπας και μάθει.
    Δυστυχώς δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν ξέρει,έχει attitude γνώστη.
    Γενικά πάντως γιανν μην πάτε σα μαλάκες

Παλαιό μέλος
    το μονο που θα βοηθησει/πονεσει ειναι να του πεις δεν θελω να ξαναπαμε βολτα μαζι. οταν τελικα πατε μετα απο καιρο, γιατι πρεπει να τον αφησεις λιγο να σκεφτει, να πατε μονοι σας. αν το ξανακανει πρεπει δυστυχως να παραδεχτεις οτι... ειναι πιο γρηγορος απο σενα.
    οκ χιουμορ κανω... πρεπει να του πεις οτι οντως δεν θα ξαναπατε βολτα μαζι και αν θελει να σκοτωθει να το κανει μονος του.

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Αδερφέ, με τον κολλητό μου (τέρμα κολλητό μου ομως) έχουμε πάει μόνο μια βόλτα.
    Μια βόλτα στο stork.
    Αφού φτάσαμε εκεί και κάνουμε να φύγουμε, τον βλέπω και βάζει το κράνος χωρίς να το δέσει.
    Του λέω δεσε κράνος αλλιώς δεν ξεκινάμε.
    Μου λέει έτσι κάνω εγώ.. έτσι και αλλιώς το φοράω για να μη με γράψουν.
    Οκ, του λέω.

Γυρίσαμε, πήγα και το είπα στη γυναίκα του (που είναι φίλη με τη δικιά μου) και δεν του ξανά ανέφερα για βόλτα ποτέ.
    Δεν θέλω να είμαι εκεί όταν σκοτωθεί...

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος
    Αυτό.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Πες του στα ίσα ότι δεν κάνεις για μοτο.
    Σίγουρα μην βγεις βόλτες μαζί του γιατί θα είναι άσχημο να είσαι μαζί του αν γίνει και κακό.
    Όταν παίζεται ζωή δεν έχει μεσοβέζικες λύσεις.
    Και αυτό. ΜΟΝΟ!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Volpad Προβολή μηνύματος
    Αδερφέ, με τον κολλητό μου (τέρμα κολλητό μου ομως) έχουμε πάει μόνο μια βόλτα.
    Μια βόλτα στο stork.
    Αφού φτάσαμε εκεί και κάνουμε να φύγουμε, τον βλέπω και βάζει το κράνος χωρίς να το δέσει.
    Του λέω δεσε κράνος αλλιώς δεν ξεκινάμε.
    Μου λέει έτσι κάνω εγώ.. έτσι και αλλιώς το φοράω για να μη με γράψουν.
    Οκ, του λέω.

Γυρίσαμε, πήγα και το είπα στη γυναίκα του (που είναι φίλη με τη δικιά μου) και δεν του ξανά ανέφερα για βόλτα ποτέ.
    Δεν θέλω να είμαι εκεί όταν σκοτωθεί...

Περιγράφεις τον γαμπρό μου....είναι ένας (από τους πολλούς) λόγος που δεν πάω βόλτες μαζί του.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Μέλος
    Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον κόψεις από τις βόλτες σου, εχει άλλες παρέες για να να παει μόνος του? Τώρα στην γυναίκα του και να το πεις δεν νομίζω να βγει και κάποιο νόημα μεγάλα παιδιά είναι και οι δύο φαντάζομαι κάτι θα έχει καταλάβει και εκείνη

Καλημέρα, απάντηση πήρες στο μνμ? Έχω απορία.
    Βάλε τον να κάνει σχολείο και μετά δοκίμασε βόλτα οι 2 σας. Φυσικά τον δίνεις στεγνά στη Γιώτα αν πει το όχι.
    ΚΩΣΤΗΣ

Είχα φίλο ετσι ακριβώς. Σε καθε βόλτα έτρωγε τούμπα. Μεχρι που παραλιγο να κόψει σπόνδυλο (στο λαιμό καπου εκεί). Χειρουργείο, αποκαταστάστη, δεν μπορούσε να στρίψει το κεφάλι του, καλά προς τα δεξιά.
    Ηρέμησε, πήρε ενα αμάξι ακριβό, όλα καλά.
    Μετά πήρε σκούτερ, του είπα θα το κάψω, δεν το εκανα. Αποφάσισα να απομακρυνθώ γιατί δεν άντεχα να τα βλέπω.
    Δυστυχώς ορισμένες φορές ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να κάνεις κατι και μεγαλώνοντας αποφασίζεις οτι μερικές φορες πρεπει να απομακρυνθεις απο αυτα.
    Τελευταία τροποποίηση από bros400pgm; 27/01/2025 στις 08:15.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Όπως τα λέει ο φίλος.
    Έτσι όπως φαίνεται έχει πολλές ελλείψεις πέραν της μοτό..

Αν δεν έχεις ακούσει συγνώμη ακόμα , συγχωρα με άλλα μην έχεις πολλές ελπίδες.

Πολύ λυπηρό

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SeniorCanardo
    Ίσως να είσαι λίγο αυστηρός με τον κολλητό και έγραψες εν θερμώ στα καπάκια μετά την βόλτα.

Δίνω ένα άλλοθι στον φιλαράκο σου, μπορεί απλά να ήταν over excited (υπερβολικά ενθουσιασμένος, σαν τα σκυλάκια του καναπέ που όταν βγαίνουν βόλτα μετά από καιρό έχουν την εντύπωση ότι είναι λιοντάρια. Γαβγίζουν και κατουράνε τον κόσμο όλο).

Οι περισσότεροι από εμάς και οι φίλοι μας υπήρξαμε, "υπερβολικά" ενθουσιασμένοι και κάναμε κάποια χοντράδα, σε κάποια στιγμή της ζωής μας.
    Στους φίλους είμαστε δίπλα κυρίως στις μαλακίες τους, στις σούρες, στις μανούρες, στους δρόμους, στα γήπεδα...you name it.
    Στα εύκολα και στα ωραία, όλοι από δίπλα είναι.

Από την στιγμή που είναι φίλος, παλιός, καλός και όχι ένας random (τυχαίος) τύπος που γνώρισες σε μια βόλτα, κάθεσαι και το λύνεις!
    Ο ένας απέναντι από τον άλλο με ένα μπουκάλι αλκοόλ, το "λιπαντικό των συζητήσεων", μιλάς από καρδιάς, τον κοιτάς στα μάτια και ή τα βρίσκεις ή τα σπάς και "άντε γειά".
    Άσε τις "γκόμενες" (αρσενικές και θηλυκές) απ' εξώ!
    Το πρόβλημα είναι δικό σου με το φίλο σου, δεν θα το λύσει άλλος για εσένα.
    Αν νομίζεις στην τελική ότι ο φίλος από "γαμάτος" έγινε "μαλάκας"τον "μπουλάρεις με συνοπτικές" και πάμε παρακάτω.
    Τίποτα δεν κρατάει για πάντα, δεν είναι ανάγκη να σέρνουμε "κουφάρια" σχέσεων πίσω μας.
    Μπορεί όμως να παίζει βαθύτερο πρόβλημα που ούτε καν φαντάζεσαι και ξέσπασε εκεί.
    Εσύ το κρίνεις.

Κατά τα άλλα με ποιόν πας βόλτα, με ποιον τα πίνεις, σε ποιον τα λες, μπαίνει φίλτρο και κόβεις την σκαρταδούρα.
    Oldfarts never die

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SeniorCanardo Προβολή μηνύματος
    Ίσως να είσαι λίγο αυστηρός με τον κολλητό και έγραψες εν θερμώ στα καπάκια μετά την βόλτα.

Δίνω ένα άλλοθι στον φιλαράκο σου, μπορεί απλά να ήταν over excited (υπερβολικά ενθουσιασμένος, σαν τα σκυλάκια του καναπέ που όταν βγαίνουν βόλτα μετά από καιρό έχουν την εντύπωση ότι είναι λιοντάρια. Γαβγίζουν και κατουράνε τον κόσμο όλο).

Οι περισσότεροι από εμάς και οι φίλοι μας υπήρξαμε, "υπερβολικά" ενθουσιασμένοι και κάναμε κάποια χοντράδα, σε κάποια στιγμή της ζωής μας.
    Στους φίλους είμαστε δίπλα κυρίως στις μαλακίες τους, στις σούρες, στις μανούρες, στους δρόμους, στα γήπεδα...you name it.
    Στα εύκολα και στα ωραία, όλοι από δίπλα είναι.

Από την στιγμή που είναι φίλος, παλιός, καλός και όχι ένας random (τυχαίος) τύπος που γνώρισες σε μια βόλτα, κάθεσαι και το λύνεις!
    Ο ένας απέναντι από τον άλλο με ένα μπουκάλι αλκοόλ, το "λιπαντικό των συζητήσεων", μιλάς από καρδιάς, τον κοιτάς στα μάτια και ή τα βρίσκεις ή τα σπάς και "άντε γειά".
    Άσε τις "γκόμενες" (αρσενικές και θηλυκές) απ' εξώ!
    Το πρόβλημα είναι δικό σου με το φίλο σου, δεν θα το λύσει άλλος για εσένα.
    Αν νομίζεις στην τελική ότι ο φίλος από "γαμάτος" έγινε "μαλάκας"τον "μπουλάρεις με συνοπτικές" και πάμε παρακάτω.
    Τίποτα δεν κρατάει για πάντα, δεν είναι ανάγκη να σέρνουμε "κουφάρια" σχέσεων πίσω μας.
    Μπορεί όμως να παίζει βαθύτερο πρόβλημα που ούτε καν φαντάζεσαι και ξέσπασε εκεί.
    Εσύ το κρίνεις.

Κατά τα άλλα με ποιόν πας βόλτα, με ποιον τα πίνεις, σε ποιον τα λες, μπαίνει φίλτρο και κόβεις την σκαρταδούρα.
    Ναι ρε φίλε , αυτό .
    The Dirty Harry

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nomand Προβολή μηνύματος
    Τώρα στην γυναίκα του και να το πεις δεν νομίζω να βγει και κάποιο νόημα μεγάλα παιδιά είναι και οι δύο φαντάζομαι κάτι θα έχει καταλάβει και εκείνη
    Μην είσαι τόσο σίγουρος....η αδελφή μου χρόνια με ρωτάει γιατί δεν πηγαίνω πλέον βόλτες με τον άντρα της όπως "παλιά".....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2011, 15:55
  2. Χλιαρά θαύματα.. και αναρτήσεις από το ράφι.
    από daz στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2011, 23:29
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/04/2008, 14:38
  4. Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2007, 21:15
  5. Φευγω και εγω απο το φορουμ.
    από gcrook στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2007, 10:12

Κανόνες δημοσιεύσεων