Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 43

Θέμα: ZZR1400 Vs Blackbird

Παλαιό μέλος

ZZR1400 Vs Blackbird

Καλημέρα,

Με έχει πιάσει το αναρώτημα τι να προτιμήσω, την Κική ή την Κοκό?

Από όταν βγήκε το ήθελα το Blackbird αλλά που …….

Από την άλλη το Kawa δείχνει επιβλητικό και

Το ένα παλαιότερο το άλλο νεότερο

Χρήση καμία βόλτα και ταξίδι αντικαθιστώντας (στο ταξίδι) το 1290

Στα λεφτά το Kawa είναι 50% ακριβότερο και αν καταλαβαίνω καλά δεν παίρνει βαλίτσες

Το Blackbird δεν έχει abs και έχει το dual braking που αν και το έχω κάνει βόλτα δεν το είχα καταλάβει _ άρα ίσως δεν με ενοχλεί

Για πείτε οι παλαιοί γνώμες

PS κοιτάω και το Busa αλλά κάτι με χαλάει που δεν έχω αναγνωρίσει ακόμα _ ίσως η γενική χρήση του
    PS2 για ταξίδι το καλύτερο είναι το Gtr 1400 αλλά για καμία βόλτα δεν με φτιάχνει

Παλαιό μέλος
    Το ZZR το έχω δει με βαλίτσες σε ταξίδι, αλλά μπορείς να βάλεις και σαμάρια. Τα ίδια ισχύουν και για την Busa.

Για εμένα είναι καθαρά θέμα γούστου, δεν θεωρώ ότι το ένα υστερεί σε σχέση με το άλλο για την χρήση που θέλεις.

Το Kawasaki είναι προφανώς πιο γρήγορο, αναρτήσεις και φρένα στα χαρτιά έχει καλύτερα άλλα δεν τα έχω οδηγήσει σε βαθμό που να μπορώ να τα συγκρίνω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Busa gen 2 η gen 1? Εγώ καθότι σουζουκακιας εκεί θα πήγαινα. Αλλά το blackbird ήταν τεράστιος έρωτας.

Ανάμεσα στα δύο θα έπαιρνα το honda γιατί στα μάτια μου είναι πιο όμορφο..

Φαντάζομαι συνεχίζεις εκτός Ελλάδας, άρα μιλάμε για εκεί που είσαι, κεντρική/βόρεια Ευρώπη οι βόλτες ?

Μόνο το "μαυροπουλι" γιομιζει τους καθρέφτες όταν το βλέπεις να ερχεται..
    Μηχαναρα αβερτη.
    Κ γω ΧΧ..προτεινω.
    ''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!

270° firing order Το avatar του/της katsar
    Πολύ καλές και οι δυο,τώρα στο ποια από τις δύο,εσύ κρίνεις !
    traction control,abs,ρυθμίσεις και γενικά πιο σύγχρονο όχημα το Καβασάκι,δεν θεωρώ τα γκάζια σαν κριτήριο γιατί και τα δύο πετάνε παρά την διαφορά στα άλογα.
    Προσωπικά είμαι ΧΧ hater,μας πήρε το σκήπτρο κάποτε από το ZZR και βγάλαν γλώσσα οι Χοντάκιδες !
    Στα χρήματα που βρίσκεις injection ΧΧ δεν το συζητάμε, αγοράσεις ΠΟΛΥ μοτοσυκλέτα ,το έχεις οδηγήσει κιόλας είναι ήπιο και γλυκόβολτο.
    Βέβαια εκτός από την ευχαρίστηση πιστεύω πως κανένα από τα δύο δεν θα σε ταξιδέψει πιο άνετα από το ΚΤΜ.
    Καλά μπαντιλίκια,ερμ εννοώ χιλιόμετρα με όποιο και να πάρεις !
    Καλά, ο καθρέφτης-φλας του ΧΧ αντικείμενο φετίχ
    Εντιτ 16.500$ στις ΗΠΑ το ΖΧ14 μοντέλο 2023, ακτινικές τετραπίστονες Brembo M50 monobloc,πάρτε ναχετε !!
    when life gets complicated... i ride.

Παλαιό μέλος
    Καμια επαφη το ενα με το αλλο. Αν εχεις λεφτα παίρνεις το kawa. Το busa δεν ειναι τοσο βολικο σε χαμηλες ταχυτητες και κλειστο δρομο.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Αυτά τα θρεντ θυμίζουν λόγο τον παλιό καλό καιρό με τα πληθωρικά γκαζια και τις υψηλές μουαγιε στον αυτοκινητόδρομο, τότε που αυτή η κατηγορία ήταν η premium κατηγορια μοτοσικλετών.

Το xx ήταν ΤΟ μηχανάκι της εποχής και με το αυτοκόλλητο PGM-FI γεφυρώνει το παλιό με το νέο.

Όμως το zzr1400 ήταν μεταγενέστερο και πιο σύγχρονα κατασκευασμένο. Και με τα πιο καλαίσθητα(για μένα) όργανα.

Το πρόβλημα σε αυτές τις κατηγορίες είναι να μην έχει φάει σαβούρα. Στα χρόνια μου δεν έβρισκες μηχανάκι της κατηγορίας που να μην είχε κοπανήσει.

Όποτε οποίο βρεις στην πιο καλή κατάσταση που μπορείς να βρεις

Για gtr1400 είναι τουριστική κατηγορία με καμία 50κιλά παραπάνω και άξονα βγάζεις τον οποίο παράγοντα σπορ συγκριτικά με το zzr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Εγώ να πω: τι ωραίο δίλημμα. Πράγματι θυμίζει εκείνες τις παλιές όμορφες -μοτοσυκλετιστικά- εποχές.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Εγώ να πω: τι ωραίο δίλημμα. Πράγματι θυμίζει εκείνες τις παλιές όμορφες -μοτοσυκλετιστικά- εποχές.
    Μέχρι να πεταχτεί κάνας γνωστός άγνωστος και να πει «ξέρεις πόσο καίνε αυτά, πάρε κανα κινεζικο 500αρι κούτα να βρεις την υγειά σου»

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nostradamus Προβολή μηνύματος

Φαντάζομαι συνεχίζεις εκτός Ελλάδας, άρα μιλάμε για εκεί που είσαι, κεντρική/βόρεια Ευρώπη οι βόλτες ?
    Ναι βόλτες Ευρώπη με αφετηρία από Ελλάδα πια.

Φέτος σκέφτομαι για κεντρική Δυτική Ιταλία με μπόλικη Τοσκάνη

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από katsar Προβολή μηνύματος
    Στα χρήματα που βρίσκεις injection ΧΧ δεν το συζητάμε, αγοράσεις ΠΟΛΥ μοτοσυκλέτα ,το έχεις οδηγήσει κιόλας είναι ήπιο και γλυκόβολτο.
    Αλήθεια είναι αυτό αν και τα καλοσυντηρημένα ειναι πολύ κοντά σε αρκετά νεότερα Kawa

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από katsar Προβολή μηνύματος
    Βέβαια εκτός από την ευχαρίστηση πιστεύω πως κανένα από τα δύο δεν θα σε ταξιδέψει πιο άνετα από το ΚΤΜ.
    Σίγουρα από θέμα ηλεκτρονικών όπως μουσική χάρτες κλπ, από θέμα θέσης μπορεί όντως αλλά θα το δούμε στην πράξη

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Μέχρι να πεταχτεί κάνας γνωστός άγνωστος και να πει «ξέρεις πόσο καίνε αυτά, πάρε κανα κινεζικο 500αρι κούτα να βρεις την υγειά σου»

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Άρα κοιτάς για αγορά από Ελλάδα? Για αυτό ρώτησα.. Δεν ξέρω πως θα μπορέσεις να βρεις "καθαρό" XX . Για κάποιο απροσδιόριστο λόγο θεωρώ ότι Kawasaki θα είναι πιο εύκολο να βρεις σε καλή κατάσταση.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nostradamus Προβολή μηνύματος
    Άρα κοιτάς για αγορά από Ελλάδα? Για αυτό ρώτησα.. Δεν ξέρω πως θα μπορέσεις να βρεις "καθαρό" XX . Για κάποιο απροσδιόριστο λόγο θεωρώ ότι Kawasaki θα είναι πιο εύκολο να βρεις σε καλή κατάσταση.
    Συμφωνώ μαζί σου στην κατάσταση.

Κοιτάω Ελλάδα και έξω αλλά σε αυτές τις χρονολογίες δεν βρίσκω μεγάλες διαφορες τιμής που να αξίζει τον κόπο.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Ε, τα θέλει ο λώκος σου εσένα
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Μέλος Το avatar του/της DimisK
    Αυτά καίνε πολύ και είναι τρε μπανάλ!

Γιατί δε κοιτάς το καλύτερο sport-touring ever; Κ1300!
    Μοτερ κατηγορίας ΧΧ/ζζρ, φρένα άγκυρες, ποιότητα κύλισης από άλλο πλανήτη - τραίνο, ηλεκτρονικές αναρτήσεις, σίφτερ, c-abs, θερμ. γκριπς, και λοιπά ηλεκτρονικά καλούδια...
    Παίρνει βαλίτσες μια χαρα. Στρίβει όμορφα και είναι και δυσεύρετο στους δρόμους.
    Επίσης ως bmw, είναι ότι πρέπει για τα ταξίδια στην ευρώπη, αφού όπου και να σου χαλάσει, θα σε μαζέψουν στο πι και φι!

θενκ μι λέιτα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billy84
    Το ZZR είναι πιο σύγχρονο, πιο γρήγορο και συνολικά καλύτερο μηχάνημα. Τώρα αν η διαφορά τιμής είναι σεβαστή, το ΧΧ δε θα σου πει όχι σε τίποτα και μια χαρά θα σε πάει παντού γρήγορα, άνετα και αξιόπιστα. (τα έχω οδηγήσει και τα δύο)
    Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. honda cbr 1100 blackbird VS suzuki gsxr 1300 to gnosto busa
    από ego_o_idios στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 289
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2012, 03:56
  3. Bird vs Blackbird !!
    από υλικοποκεμον στο forum Honda CBR series