Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 27

Θέμα: Asdl

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis

Adsl

Σκέφτομαι να βάλω ASDL σύνδεση γιατι εχω σκάσει πολλα για cd στα δισκάδικα και λέω να τα κατεβάζω...
    Εχεται να μου προτίνεται κατι?Η εγκατάσταση του υλικού ειναι εύκολη?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR
    dsl on kit me 129 evro..nomizw!
    tin egattastasi tin kaneis monos sou kai einai poli efkoli...an 8es mporei na stin kanoun kai oi tou OTE kai 8a skaseis 50 evra...gia na sou valoun to cd sto cd-rom kai tin usb tou modem sto pc..
    Koita sto site tis vivodi na deis an eksipiretoun tin perioxi sou..einai apo tis top epiloges

YG1 to mp3 downloading einai paranomo! :rotflmao:
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

Re: Adsl

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
    Σκέφτομαι να βάλω ASDL σύνδεση γιατι εχω σκάσει πολλα για cd στα δισκάδικα και λέω να τα κατεβάζω...
    Ασφαλως ο φιλος εννοει να τα κατεβαζει με πιστωτικη μεσω διαπιστευμενων μουσικων σαιτ
    Το΄σωσα·
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR

Re: Re: Adsl

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Ασφαλως ο φιλος εννοει να τα κατεβαζει με πιστωτικη μεσω διαπιστευμενων μουσικων σαιτ
    Το΄σωσα·

Asfalws....
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    η HOL εχει πακετακι 384 6+6 μηνες (ενα χρονο δηλ) μονο 200ευρα+ΦΠΑ

ΔΕ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ

Ο Κουζουλός...
    Καλά η προσφορά της HOL είναι απίστευτη αλλά ακόμα και αν δε θέλεις για ένα χρόνο προτίμησε κάποιο πακετάκι(ondsl kit, conn-x ktl) και θα σου έρθει πολύ φθινότερα.
    Αυτά τα πακέτα περιλαμβάνουν usb modem(είναι οκ αν δεν έχεις απαιτήσεις) τα οποία είναι εύκολα στην εγκατάσταση. Δεν πρόκειται να σου πάρει πάνω από 5 λεπτά η εγκατάσταση του εξοπλισμού.

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    η HOL εχει πακετακι 384 6+6 μηνες (ενα χρονο δηλ) μονο 200ευρα+ΦΠΑ

ΔΕ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ
    που ομως οταν τελειωση η προσφορα
    δεν μπορεις να κοψεις το παγειο του adsl απο τον οτε
    ΗΙ ΝΤΙΤ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos

Re: Adsl

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis

ΚΑΝΕ ΝΤΟΥ ΕΔΩ

βρίσκεις/ρωτάς..

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Βαλε SDSL η ADSL μεσω του προμηθευτη των καναλιων τηλεορασεως απο το καλωδιο.

Καταργησε το τηλεφωνο του ΟΤΕ και βαλε VOIP τηλεφωνο απο το καλωδιο της τηλεορασης.

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    errr.. υπαρχει τετοιο πραγμα στην Ελλαδα;; Πρεπει να'χω μενει πολυ πισω, σε λιγω θα μου πειτε οτι αναβαθμιζουνε δωρεαν σε 10MB γραμμη..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    errr.. υπαρχει τετοιο πραγμα στην Ελλαδα;; Πρεπει να'χω μενει πολυ πισω, σε λιγω θα μου πειτε οτι αναβαθμιζουνε δωρεαν σε 10MB γραμμη..
    SDSL 1:1 παει μεχρι 8ΜΒ ............ για παραπανω βαζεις οπτικη ινα !!!

ADSL αναλογα με τον προμηθευτη παει απο 1:2 εως 1:40 συνδεσεις στην ιδια γραμμη αλλα οι απατεωνες δεν το λενε και υποσχονται ταχυτητες θεωρητικες !!!

Συνηθως βαζουν 1:40 οποταν κανεις δε πιανει ποτε τις ταχυτητες που λενε !!!!

ΑΠΑΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ..........................

Συγγνωμη που επιμενω αλλα μιλας για Ελλαδα η για Ολλανδια τωρα;; Γιατι αυτα δεν τα εχω δει (η μου ξεφυγανε), τουλαχιστων οχι για το απλο κοσμο..

Συγγνωμη που επιμενω αλλα μιλας για Ελλαδα η για Ολλανδια τωρα;; Γιατι αυτα δεν τα εχω δει (η μου ξεφυγανε), τουλαχιστων οχι για το απλο κοσμο..
    H SDSL και η ADSL υπαρχουν και Ελλαδα, ειναι απλη η εφαρμογη επειδη δε χρειαζεται αλλαγη υποδομης ....
    Χαλκινα καλωδια υπαρχουν ετσι κι' αλλοιως για το τηλεφωνο !

Ο ΟΤΕ το παιζει και καλα για να φαει φραγκα και να πουλησει ISDN γραμμες που ειναι ΑΠΑΤΗ !!

SDSL και ADSL εφαρμοζεται και μεσω καλωδιου τηλεορασεως επειδη εναι κι' αυτο χαλκινο αλλα διαφερει απο το τηλεφωνικο επειδη ειναι ομοκεντρο καλωδιο.

Στην Ελλαδα δε ξερω αν εχει καλωδιακη τηλεοραση ... εχω ακουσει οτι στις μεγαλες πολεις εχει ...

Αλλα VOIP (voice over IP) εφαρμοζεται μεσω PSTN, ISDN, ADSL, SDSL συνδεσεων αλλα συμφερει καλυτερα στις ADSL, SDSL γραμμες επειδη εκει μπορεις να χρησιμοποιεις το PC για να καλεις σταθερα και κινητα τηλεφωνα χωρις να πληρωνεις χρονο στον απατεωνα ΟΤΕ η οποιοδηποτε παροχεα τηλεφωνικων συνδεσεων.

ADSL ξερω οτι υπαρχει εδω (εχω 1ΜΒ γραμμη απο τοτε που ηρθανε εδω). Και για SDSL ειχα ακουσει οτι ειναι μονο για εταιριες (υπερβολικα ακριβα για το απλο κοσμο), εκτος αν κανω λαθως.
    Για μεσω καλωδιου τηλεορασεως δεν ειχα ακουσει τιποτα εδω, αυτο με παρεξενεψε. Το εχω δει στην Αγγλια, αλλα και παλι εκει σου χαριζουνε και 10ΜΒ γραμμουλα με το καλημερα
    Τωρα για καλωδιακη τηλεοραση δεν εχω ακουσει τιποτα, νομιζω οτι ειμαστε ακομα στα δορυφορικα πιατα..

ADSL ξερω οτι υπαρχει εδω (εχω 1ΜΒ γραμμη απο τοτε που ηρθανε εδω). Και για SDSL ειχα ακουσει οτι ειναι μονο για εταιριες (υπερβολικα ακριβα για το απλο κοσμο), εκτος αν κανω λαθως.
    Για μεσω καλωδιου τηλεορασεως δεν ειχα ακουσει τιποτα εδω, αυτο με παρεξενεψε. Το εχω δει στην Αγγλια, αλλα και παλι εκει σου χαριζουνε και 10ΜΒ γραμμουλα με το καλημερα
    Τωρα για καλωδιακη τηλεοραση δεν εχω ακουσει τιποτα, νομιζω οτι ειμαστε ακομα στα δορυφορικα πιατα..
    Και απο δορυφορικα πιατα γινεται συνδεση ιντερνετ αλλα χρειαζεσαι αλλο ματι ....

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF