Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 12 από 12

Θέμα: Πουτάνα διάρροια

Πουτάνα διάρροια

Μετά από αρκετές εβδομάδες προσμονής να συμπέσει μια ηλιόλουστη Κυριακή με ένα Κυριακάτικο Ρεπό, έδωσε ο Θεός και συνέπεσαν σήμερα 14/03/04. Γνωρίζοντας από εχθές (Σάββατο) για την σημερινή βόλτα στην Επίδαυρο προετοιμαζόμουν γιαυτήν σαν να επρόκειτο να βγώ με καινούρια γκόμενα. Έβαλα το ξυπνητήρι στις 09:00 ώστε να φύγω στις 09:30 και να είμαι 10:00 στο Περίπτερο. Όμως ο κώλος της γυναίκας μου είχε αντίθετη άποψη και από τις 09:00 ως τις 09:30 έβγαλε ό,τι περιείχε η κοιλιά της, σε εντελώς υγρή μάλιστα μορφή, με αποτέλεσμα να εξαντληθεί και να την πιάσουν σπασμοί και ρίγη. Οπότε, έβγαλα πάλι τις μπότες, τα δέρματα, ξεκόλλησα και το χαμόγελο που μου είχε κολλήσει στη μούρη από την προηγούμενη ημέρα και την κανάκεψα ώσπου ηρέμησε και κοιμήθηκε.
    Επόμενη Κυριακή που θα έχω ρεπό είναι στις 25 Απριλίου, οπότε θα ξεκαβλώσω τότε, αν βέβαια δεν με φωνάξουν για κριτή στο Supermoto της Τρίπολης. Αν και τώρα που το σκέφτομαι και το ταξιδάκι στην Τρίπολη μια χαρά μου ακούγεται (Αρτεμίσιο γαρ).
    Μέχρι τότε, υπομονή και προπόνηση στην Περιφερειακή του Υμηττού.
    Τα μηχανάκια μας να 'ναι καλά.
    Εμείς διορθωνόμαστε!!!

ka ka ka

kataramenh diaroiaaaaaaaa!!!!
    Eisai kapws atyxos ntonto alla ayta den einai ta kala toy gamou?
    Allh mia eyxaristi ansage ths zwhs.Ena glykopikro arwma pou se kanei pio skliro kai ynato apenanti stis kathimerines maxes poy dinoume oloi mas.
    Toulaxiston exeis mhxanaki.Kati einai kai ayto.

Den tsoulaei pia:rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	poname.jpg 
Προβολές:	201 
Μέγεθος:	26,4 KB 
ID:	1041

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Ούτε εγώ πήγα στην Επίδαυρο σήμερα.....

Ο λόγος ήταν η γ....εργασία που πρέπει να παραδώσω αύριο.... my felek!!!!!

τεσπα....... στις 28 Μαΐου τελειώνω όμως και μετά αρχίζουν οι σβούρες χεχεχεχε!!!!!!

Μέχρι τότε θα έχεις μηχανάκι..... εεεεεε?????
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της milaber
    Βλέπω να πέφτει άσχημη παντόφλα αν το δει η γυναίκα σου και μάθει πως έλανες γνωστή την διάρροια της στο δίκτυο!!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

το ξερετε το ανεκδοτο με την διαρια?
    λοιπων οταν γινωταν ο πολεμος στο βιετναμ στους αμερικανους στρατιωτες εστηλαν κατα λαθως αντι για κανωνικες κονσερβες, τροφες για σκηλους.(ειναι γεγωνος χωρις αστεια). οταν πιγε μια ντακοτα να γυριση τους τραυματιες στην αμερικη,τους ειδαν εξαθλιομενους απο την πεινα και τους εδωσαν απο μια κονσερβα να φανε για να δυναμωσουν. κατα την πτηση ομως τους επιασε διαρια και η ντακοτα δεν ειχε τουαλετα. οποτε για να μην χεστουν πηραν τον φελο απο τα μπουκαλια με το νερο που τους ειχαν στηλη και ταποσαν τον κολο τους. ενας ομως δεν αντεχε, και φωναζε οτι θα του φυγη ο φελος απο την πιεση. εκηνη την ωρα πετουσαν πανω απο την αφρικανηκη ζουγλα. αφου εβλεπε οτι θα του εφεβγαν, κατεβαζη το παντελονη και απο το φιλιστρηνη τα αμωλαει, σου λεει στην ζουγλα θα πεσουν ,ε και τι εγεινε... την αλλη μετα οι εφημεριδες εγραφαν... εκτακτο παραρτημα .... φελος εσκοτωσε ελεφαντα... μεγαλη σκατοπλημηρα στην αφρικη......

την κουλαμαρα...................

ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ..............ΤΣΙΡΛΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑΚΙΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ...
    :o

Οχι ρε....

Ρε Skoydoy πάλι έπεσες????? Τι έγινε????
    Γρήγορο και ασφαλές...είναι μόνο το Πόνυ Εξπρές

www.alpha-doors.gr

Ο Πεφωτισμένος Το avatar του/της illuminatios
    Αντε Θοδωρη...μεχρι να ταιριαξουμε βολτα θα χω παρει παλι on-off!
    Always made to mean nothing

Θοδωρα απιστευτα...

...χαζοι εξωγενεις παραγοντες απο τη σαντορινη με βοηθησαν παρα πολυ για να τα καταφερω.Τωρα εχω μετατραπει σε ζητιανο ασφαλιστικων εταιριων οι οποιοι σκιζονται να με εξυπηρετησουν.Προς το παρον εχω 1 χερι.Αντε να δουμε ποτε θα καταφερουμε να παμε καμια βολτα...τη πουτανα μου.(sorry)

Re: Θοδωρα απιστευτα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Skoydoy
    ...χαζοι εξωγενεις παραγοντες απο τη σαντορινη με βοηθησαν παρα πολυ για να τα καταφερω.Τωρα εχω μετατραπει σε ζητιανο ασφαλιστικων εταιριων οι οποιοι σκιζονται να με εξυπηρετησουν.Προς το παρον εχω 1 χερι.Αντε να δουμε ποτε θα καταφερουμε να παμε καμια βολτα...τη πουτανα μου.(sorry)
    Κουράγιο, θα γυρίσει ο τροχός.
    Τα μηχανάκια μας να 'ναι καλά.
    Εμείς διορθωνόμαστε!!!

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly

Re: Θοδωρα απιστευτα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Skoydoy
    υπομονή θα περάσει

και γω κυκλοφορούσα για λίγο διάστημα με ένα χέρι αλλά τώρα είναι απλά μια ανάμνηση (όχι ευχάριστη βέβαια αλλά ανάμνηση)
    υπομονή λοιπόν και περαστικά

Παρόμοια θέματα

1. Πουτάνα Honda...
    από McGyver στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 84
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2010, 11:23
  2. ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΛΥΜΠΙ - ΑΚΕ
    από kalgeorge στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2005, 08:21
  3. Ρε την πουτάνα την Cameron....
    από DEMINIO στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ