Καλησπέρα σε όλους!
Τυγχάνει να είμαι ευτυχής κάτοχος ενός Crypton X135 Special '09 με 70κ χλμ. Εργοστασιακό, με τα service στην ώρα τους κλπ, βαλιτσάκι, καθρέπτες και μόνα aftermarket, μανέτα και δαγκάνα εμπρός.
Τα τελευταία 5-6 χρόνια, ζήτημα να το έχω χρησιμοποιήσει εγώ 5 φορές (να κατέβω μέχρι μέχρι το κέντρο για κάποια δουλειά) γιατί καλο-έμαθα με το αυτοκίνητο

και τον μισό χρόνο τον περνάει κουκουλωμένο μέσα στην αποθήκη (το βγάζω από άνοιξη έως φθινόπωρο). Περισσότερο το χρησιμοποιεί ο αδερφός μου, τον βολεύει...
Να πω ότι είμαι από Λάρισα και οι αποστάσεις είναι μικρές εδώ.
Μπαίνοντας τυχαία να κάνω ένα search στις τιμές πώλησης, βλέπω ότι παίζουν από 2κ+

κι εκεί κάπου είναι που μου μπήκε η ιδέα.
Λέω να το δώσω, γιατί θεωρώ πως είναι μια καλή οικονομικά συγκυρία (δεν ξέρω αν θα κρατήσουν τιμές τόσο ψηλά) και ιδανικά να έδινα άλλα 1.5-2κ και να έπαιρνα ένα DL650 1ης γενιάς(κάπου στα 4κ ειδα οτι κυμαίνονται) το οποίο θα έχει τα ίδια τέλη, ίδια ασφάλεια (άντε να είναι και 20-30€ παραπάνω) και θα μπορώ να την κάνω και ένα μικρό ταξιδάκι, ένα βουνό ας πούμε...
Πιστεύετε πως αξίζει εν έτη 2023 η αγορά DL650 1ης γενιάς? Για 2-3 βόλτες τη σεζόν μιλάμε, όχι παραπάνω....
Αν ναι, πρέπει να προσέξω κάτι στις χρονολογίες, να προτιμήσω πριν του '07 ας πούμε? μετά του '08? κλπ...
Έχουν κάποιο σημείο που "πονάνε" οι μεταχειρισμένες, που θα πρέπει να προσέξω?
Σαν έξοδα συντήρησης είναι πολύ περισσότερα από το crypton?