Εχετε να προτεινετε καποιο πιεστικο για πλυσιμο μηχανης? Θα μ αρεσε να χει και ζεστο νερο, αλλα δεν ξερω αν αυτο αυξανει πολυ το κοστος..
![]()
![]()
Εχετε να προτεινετε καποιο πιεστικο για πλυσιμο μηχανης? Θα μ αρεσε να χει και ζεστο νερο, αλλα δεν ξερω αν αυτο αυξανει πολυ το κοστος..
![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
πάρα πολύ.....
το ζεστό νερό δουλεύει με ΜΕΚ και το κόστος για οικιακή χρήση είναι απαγορευτικό θεωρώ
εκτός αν έχεις σχέση με τον Βαρδινογιάννη
πιστεύω πως με ένα απλό πιεστικό 150 ευρα περίπου θα κάνεις δουλειά σε ότι έχει σχέση με λάδια και λάσπες
αλλά για καλό πλύσιμο θα θέλεις σφουγγάρι....
η πίεση λειτουργίας σε όλα τα πιεστικά είναι περίπου στα 130bar, η διαφορά είναι στα λίτρα/λεπτό
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
όπως τα λέει ο sotpag.. ένα πλυστικό που να έχει δυνατότητα να ζεστάνει νερό ξεκινά από το χιλιάρικο και ανεβαίνουμε ...
μπορείς όμως να πάρεις ένα καλό που να δέχεται νερό μέχρι 60 βαθμούς από το σπίτι (αν έχεις τη δυνατότητα να το συνδέσεις ) ...
π.χ. Karcher 6.85 M (πρέπει να παίζει γύρω στα τέσσερα κατοστάρικα )
![]()
στους 60 βαθμους ρε man πλενω στο πλυντηριο τα λευκα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
μπορείς όμως να πάρεις ένα καλό που να δέχεται νερό μέχρι 60 βαθμούς![]()
![]()
τα χρωματιστα αυστηρα στους 30-40..:rotflmao:
περα απο την πλακα....δεν ειναι πολυ ζεστο για να το ριξεις στην μηχανη ΚΑΙ με πιεση??![]()
γιατι ρε μαν φοβάσαι μη σου "μπει" το παρτάλι σου?:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
περα απο την πλακα....δεν ειναι πολυ ζεστο για να το ριξεις στην μηχανη ΚΑΙ με πιεση??![]()
ρε φιλε εμενα στον π0υτσο μου λουλουδια και γυρω γυρω μελισσες!!Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
γιατι ρε μαν φοβάσαι μη σου "μπει" το παρτάλι σου?:rotflmao: :rotflmao:![]()
δευτερο κουστουμακι εχουμε και το υπαρχον εχει αγοραστει φτηνοτατα.![]()
καποιες φορες ομως και με κρυο νερο το πιεστικο μπορει να κανει ζημια σε χρωμα.(παλιοτερα ενα φιλαρακι μου ειχε χαλασει ετσι το μπροστα φτερο ενος runner vx)
αν ειναι και καυτο κιολας ...![]()
μα ακριβώς... η πίεση δεν είναι για τα πλαστικά και τα μέρη με χρώμα... αλλά (με μέτρο) για εκεί που βγαίνει δύσκολα η βρώμα (ζαντες, μεταλλικά μερη κτλ)Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
καποιες φορες ομως και με κρυο νερο το πιεστικο μπορει να κανει ζημια σε χρωμα.(παλιοτερα ενα φιλαρακι μου ειχε χαλασει ετσι το μπροστα φτερο ενος runner vx)
αν ειναι και καυτο κιολας ...![]()
δεν μου απάντησες όμως... "μπαίνει" το παρταλι σου στο πλύσιμο?![]()
"μπαινει" παντου, παντα και με οσα!Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
δεν μου απάντησες όμως... "μπαίνει" το παρταλι σου στο πλύσιμο?![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
"μπαινει" παντου, παντα και με οσα!![]()
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ.........![]()
![]()
εκσπερματωσαν μέχρι και τα πιεστικά τώρα![]()
![]()
thanx cat και sotpag!Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
όπως τα λέει ο sotpag.. ένα πλυστικό που να έχει δυνατότητα να ζεστάνει νερό ξεκινά από το χιλιάρικο και ανεβαίνουμε ...
μπορείς όμως να πάρεις ένα καλό που να δέχεται νερό μέχρι 60 βαθμούς από το σπίτι (αν έχεις τη δυνατότητα να το συνδέσεις ) ...
π.χ. Karcher 6.85 M (πρέπει να παίζει γύρω στα τέσσερα κατοστάρικα )
![]()
θα προτιμησω του sotpag με τα 150 γιατι τα 400 παραειναι πολλα!![]()
καποια αλλη μαρκα εκτος απο την karcher?ή καποιο μοντελο της karcher που να μην ειναι τοσο απαγορευτικο?
![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
do it
alex pack
![]()
θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!!!
Ο. ΕΛΥΤΗΣ
τα ψιλοφοβαμαι τα alex pack.. εχω ασχημες μνημεςΑρχικά δημιουργήθηκε από dimdil
do it
alex pack
![]()
![]()
έπαιζε (πριν κανα χρονο, δεν ξέρω αν ισχύουν ίδιες τιμές) και μοντελο με 90 ευρω, μια χαρά κάνει τη δουλειά ...Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
...ή καποιο μοντελο της karcher που να μην ειναι τοσο απαγορευτικο?
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Έχω ένα καρτσεράκι που σηκώνει 115bar αν ενθυμούμαι καλώς από το οποίο θα έλεγα ότι έιμαι αρκετά ικανοποιημένος.
Ακόμη και όταν του έκανα μια ζημιά -του έσπασα το πλαστικό εξάρτημα εισόδου νερού- το σέρβις της εταιρίας αποδείχθηκε άψογο.
Αυτό που σου πρότεινε ο Άκης είναι πολύ καλό αν και κανένα μοντέλο αυτής της μάρκας δεν δέχεται ζεστό νερό. Εκτός από εκείνα που το ζεσταίνουν....μαλακία αλλά έτσι είναι.