Administrator delegated. Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Μπυρίτσα την Πέμπτη στον Κρίκο στις 21:00. O Κρίκος για όσους δεν ξέρουν/θυμούνται είναι εδώ: https://goo.gl/maps/PZF6mTvgE46LGK5t8
Μέσα.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Administrator delegated. Εγώ νομίζω ότι .... Θα έρθω αν ξεμπερδέψω νωρίς
RIDE MORE TALK LESS
Και εγώ λογικά μέσα
Μπράβο λεβέντες μου με κάνετε περήφανο
Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Administrator delegated. Χωρίς Admin θα είναι Άγρια Δύση το τραπέζωμα. Βάλτε κράνος.
The Dirty Harry
Έχει επιτελέσει χρέη παρόμοια ο mcgyver θα ζησετε
Throttle that mysterious friend of ours
Δημοσιεύθηκε αρχικά από o teos Έχει επιτελέσει χρέη παρόμοια ο mcgyver θα ζησετε Είναι Rogue Agent. Πιο πιθανό να αρχίσει τα προβοκατόρικα ερωτήματα ο ίδιος.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Χωρίς Admin θα είναι Άγρια Δύση το τραπέζωμα. Βάλτε κράνος. Θα έρθει ο πρώην όμως ο οποίος μάλλον είναι ρουφιάνος του νυν οπότε.....
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Μπράβο λεβέντες μου με κάνετε περήφανο Θα μας λείψεις να ξέρεις
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vassilis Θα μας λείψεις να ξέρεις Κι εμένα θα μου λείψετε παιδιά μου Η ρημάδα η ξενιτιά μας έφερε μακρυά.... OK το κόβω, μάλλον το τσίμπησα λιγάκι παραπάνω
Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Κι εμένα θα μου λείψετε παιδιά μου Η ρημάδα η ξενιτιά μας έφερε μακρυά.... OK το κόβω, μάλλον το τσίμπησα λιγάκι παραπάνω Χάρη, κάνε μας την χάρη, να μην κάθεσαι πολύ στον ήλιο αγόρι μου σου κάνει τον εγκέφαλο πουρέ λέμε
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Χάρη, κάνε μας την χάρη, να μην κάθεσαι πολύ στον ήλιο αγόρι μου σου κάνει τον εγκέφαλο πουρέ λέμε Γιατί κακός είναι ο πουρές;
Και εγω μεσα λογικα