Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: Καθαρισμος-Πλυσιμο μπουφαν Cordura χειμωνιατικο

κοκκινομαλλης Το avatar του/της PalLoukiLuke

Καθαρισμος-Πλυσιμο μπουφαν Cordura χειμωνιατικο

Παιδια καλησπερα
    εχω μια ερωτηση που μπορει να ειναι και χαζη, αλλα θα ρωτησω...
    Πως καθαριζετε τα μπουφαν της μηχανης?

Τα δερματινα (μπουφαν+πανρελονι) τα εστειλα πριν 1 χρονο στο dirtwash νομιζω το λεγανε και μου τα επισκευασαν (απο ενα high στα μεγαρα) και τα επλυναν αυτοι (δεν ξερω πως) και εγιναν τσιλικα..

Τωρα για τη cordura? Και το δικο μου dainese και της κοπελας μου ειναι (μυριζουν θα ελεγα ή μαλλον φωναζουν) θεοβρώμικα...Πως θα τα πλύνω? Στο χερι? Στο πλυντηριο στο προγραμμα για τα ευαισθητα αφου βγαλω τις προστασιες? το spidi διατρητο καλοκαιρινο μου ετσι το εβαλα στο πλυντηριο και καθαρισε...

Να τα στειλω Αθηνα ξανα στο dirtwash δεν παιζει γιατι αφενος ειμαι απο επαρχια και αφετερου θα τα κρατησουν κανα μηνα (οπως τη τελευταια φορα)...

υγ
    βασικα θελουν βαθυ καθαρισμα απο οτι καταλαβαινετε, και οχι με ενα βετεξακι απεξω...
    thank you !!!!
    FUN IS NOT A STRAIGHT LINE

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Πλυντήριο στο πρόγραμμα με τα ευαίσθητα -καθώς είπες- με την διαφορά ότι αντίΣ για αποΛΥμαντικό πλυντηρίου μπορείς να βάλεις μιά μικροποσότητα υγρό καθαρισμού πιάτων (ava/fairy/palmοlive κλπ.)

Άν θες καλλίτερο καθαρισμό ρίξε μαζί με τα μπουφάν στο πλυντήριο και ένα παντελόνι τζιν.

Σημειωτέον,
    το ότι πρέπει να βγάλεις τις ενισχύσεις, να κουμπώσεις όλα τα κουμπιά, να κλείσεις όλα τα φερμουάρ, τσέπες κλπ.

ΥΓ:
    1. Δεν χρησιμοποιείς απορρυπαντικό πλυντηρίου γιατί ''επιτίθεται'' στις αδιάβροχες μεμβάνες.
    2. Άν σου πέσει παραπάνω από ελάχιστο υγρό θα αφρίσει τόσο, που θα πρέπει να ξαναξεβγάλεις μόνο με νερό.
    3. Όχι πάνω από 30-35 βαθμούς.
    4. Στέγνωμα σε σκιερό μέρος, όχι σε ήλιο ή εστίες θερμότητος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GABBER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Πλυντήριο στο πρόγραμμα με τα ευαίσθητα -καθώς είπες- με την διαφορά ότι αντίΣ για αποΛΥμαντικό πλυντηρίου μπορείς να βάλεις μιά μικροποσότητα υγρό καθαρισμού πιάτων (ava/fairy/palmοlive κλπ.)

Άν θες καλλίτερο καθαρισμό ρίξε μαζί με τα μπουφάν στο πλυντήριο και ένα παντελόνι τζιν.

Σημειωτέον,
    το ότι πρέπει να βγάλεις τις ενισχύσεις, να κουμπώσεις όλα τα κουμπιά, να κλείσεις όλα τα φερμουάρ, τσέπες κλπ.

ΥΓ:
    1. Δεν χρησιμοποιείς απορρυπαντικό πλυντηρίου γιατί ''επιτίθεται'' στις αδιάβροχες μεμβάνες.
    2. Άν σου πέσει παραπάνω από ελάχιστο υγρό θα αφρίσει τόσο, που θα πρέπει να ξαναξεβγάλεις μόνο με νερό.
    3. Όχι πάνω από 30-35 βαθμούς.
    4. Στέγνωμα σε σκιερό μέρος, όχι σε ήλιο ή εστίες θερμότητος.

Συμφωνω και επαυξανω...
    To IXS μου αστραφτει απο καθαριοτητα!!!!

Κρεμασμα σε κρεμαστρα και υπομονη , μακρια απο καλοριφερ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!

Παιδια μιας και αναφερατε το dirtwash θα μπορουσε καποιος παρακαλω να μου δωσει διευθυνση του μαγαζιου??

Γνωριζετε επισης αν επισκευαζει cordura?Εχω ενα πολυ μικρο σκισιμο στον ωμο.

Ευχαριστω προκαταβολικα!

google is your friend : http://www.dirtywash.gr/
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

ευχαριστω πολύ !!!
    θα ξεκινησω σημερα μιας και χαλαει και ο καιρος....

Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
    google is your friend : http://www.dirtywash.gr/

Εψαχνα στο google αλλα δεν μου το εβγαζε...Προφανως θα παταγα κατι λαθος...

Ευχαριστω!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

Λίγο προσοχή σε αυτό, γιατί τα απορρυπαντικά πιάτων είναι υψηλού αφρισμού και με παραπάνω ποσότητα ενδέχεται να χαλάσει το πλυντήριο.

Την κορντουρα της bering με αφαιρούμενη θερμική επένδυση την έπλενα ως εξής,
    αφαιρούσα την θερμική (αλουμινίου) επένδυση, την οποία έπλενα με το χέρι σε λεκάνη με μαλακό απορρυπαντικό πλυντηρίου. Την κορντουρα την έβαζα στο πλυντήριο χωρίς μαλακτικό και χωρίς στύψιμο σε πρόγραμμα για ευαίσθητα. Στέγνωμα με το πάσο του σε μια κρεμάστρα μακριά από εστίες φωτιάς.

6 χρόνια και δεν είχε περάσει σταγόνα βροχής που σημαίνει ότι η αδιάβροχη μεμβράνη δεν είχε καταστραφεί

Αυτο εκανα τελικα
    Εβαλα ΑVVA για τα πιατα λιγο επανω στο μπουφαν και λιγο στη θηκη του πληντ.
    Ευαισθητα σε κρυο νερο και στεγνωμα μονο του...
    Μια χαρα εγινε

Σας ευχαριστώ όλους!!

Παρόμοια θέματα

1. Προς κατοχους μπουφαν cordura
    από b_bong12 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2006, 10:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία