Λοιπόν πως να αρχίσω;Ας τα πάρω από την αρχή πέρυσι πήγαμε μια ημερήσια εκδρομή στην λίμνη πολυφύτου,πολύ ωραία πήγαμε ήρθαμε και μας έπιασε ο χειμώνας,ώσπου ένα απόγευμα του Φλεβάρη σε ένα καφέ πέφτει η ιδέα να πάμε μια εκδρομή κατα προτίμηση 3ήμερη.Το αναφέραμε κανα δύο άσχετες φορές βγάλαμε προορισμό αλλά μετά έπεσε στη λήθη.Όσπου στις αρχές του Ιούνη σπάω τις αλυσίδες που λίγο πολύ τον καθένα μας μας κρατάνε στο να πάρουμε την απόφαση να ταξιδέψουμε για πρώτη φορά με την μοτοσυκλέτα μας.Όχι απλά μια βόλτα πήρα τα κλειδία ανέβηκα στη μηχανή ηπια ένα καφέ και γύρισα.Αλλά ένα ταξίδι που θα λείψεις κάποιες μέρες θα πρέπει να νοιαστείς να οργανώσεις ένα πλάνο.Που θα πας,από που θα πας τι θα δείς,που θα μείνεις,τι θα πάρεις μαζί σου,που θα τα βολέψεις;Όλες λοιπόν αυτές τις σκέψεις που σαν αλυσίδες σε κρατάν δεμένο στο σπίτι τις έσπασα και ανακοίνωσα στους φίλους πως εγώ στις 20 Ιουνίου φεύγω για Μπάρο και Καλλαρύτες και οποιός θέλει έρχεται να ταξιδέψουμε παρέα.Δύο από τους τρείς δήλωσαν πως μπορούν,ενώ στη συνέχεια προστέθηκε ακόμη ένας.Βγήκαν διαδρομές προτέθηκαν κάποια σημεία που πρατάθηκαν από τους υπόλοιπους,κλείσαν τα δωμάτια και στις 20/6 ξεκινήσαμε το παρθενικό μας ολιγοήμερο ταξίδι.Οι μηχανές των υπολοίπων είναι ένα bmw 650,nc750 και ένα cf 650 και το δικό μου το cb-1,το cb δεν έχει βάσεις ούτε σχάρα οπότε πρώτη δουλεία να φτίαξω βάσεις για τα σαμάρια του temu
γέμισμα τις τσάντες με τα ρούχα μέσα σε σακούλες αρνητικής πίεσης για να μοιώσουν τον όγκο τους αλλά και σε περίπτωση βροχής να μη βραχούν τα ρούχα
και είχα ένα tank bag όπου είχα ένα φαρμακείο ένα σετ επεισκεύης για φούιτ (όπως το λέμε στη Σαλονίκη)προσωπικά είδη και τα αδιάβροχα.Θα πεί κανείς σαν πολλά δε πήρες δύο βαλίτσες και tank bag ,ναι μόνο τα σαμάρια θα μου έφταναν αλλά ταξίδεψα δικάβαλος με τον υίο παρέα να διμιουργήσουμε αναμνήσεις και να έρθουμε πιο κοντά.